Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Gündüz bakımevi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nurse_asya

Tuğra'nın Annesi
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
230
9
68
Kocaeli
benim 3 aylık bir bebeğim var ve eylülde doğum iznim bitiyor ve bakıcı arıyorum ama bir yandanda küçücük bebeğimi kimseye bırakmaya güvenemiyorum.Yıllık iznim ve raporlarla işe gitmemi erteleyeceğim bebeğim 6 aylık olan kadar ama sonra başka şansım yok işe gitmem lazım ve bakacak yakınım olarak kimsem yok.Kredilerimizde çok kendi bakma şansım yok ki keşke çocuğumu kendim büyütebilsem.Ben 6 aylık bebeğimi verebileceğim gündüz bakımevi arıyorum izmit merkezde yardımcı olursanız çok sevinirim

kızlar biliyorum çok ilgi çeken konularım yok ve zaten forumda yeniyim ama uzun süredir ziyaretçi olarak takip ediyorum ve herkese nasıl yardımcı olduğunuzu bildiğim için yardım istiyorum.Lütfen izmitte olup bir yer tavsiye edebilecek arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

hiç bir fikrim yok ama konuyu güncel tutalım belki bilgisi olan vardır... (arada güncelle konunu belki gören olur)

İstanbulda 2 yaşına kadar hiç bir kreş almıyor bebekleri... Genelde bu şekilde diye biliyorum bebeğin en azından az çok kendini anlatabilmesi gerek ki kreş kabul etsin... O yüzden biraz zorlanacaksınızdır diye düşünüyorum kreş konusunda...

evet anne, kardeş, kv. illa ki vardır birileri( ben 19 aylık olana kadar ücretsiz izindeydim, kendim baktım canım ama inan ççooook zorlandım,zorlandık şimdi annem bakıyor da rajatım. sen aileden birilerini ayarlamaya çalış. çünkü çok küçük bebiş, ben şu anda düşünüyorum da 20 aylık kzıma annem bakmasa sabahın köründe nasıl yollardım kreşe... allah yardımcın olsun cnm, çalışıp cocuk büyütmek çok zor.

dün cvp yazamadım kusura bakmayın kızlar ve ilgili başlığa konumun taşınmasına sevindim sonradan farkettim yanlış yere açtığımı.Yorumlarınız için tşkler hepsi benim için çok değerli ve ne yazıkki ne ailemden nede eşimin ailesinden bakacak kimse yok bu konuda çok çaresizim.Son çare bakıcı bulmak.Bu mübarek kadir gecesinde dualarınıza benide katın bebişim için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…