Gündemi sarsacak iddia: MHP o ilde HDP'ye oy istiyor!

Görüntüleri var yazmakla olmuyor. Nerede görüntü? Asılsız haber paylaşıp ortalığı karıştırmak amacınız... Tapelere hece hece montaj diyen bir zihniyetin asılsız haber paylaşması tek kelimeyle iki yüzlülük.

Herkes söylemiş, ben de söyleyeyim belki bu kez anlarsınız. Hdp ile, sayın! Öcalan ile masaya oturan akpdir. Kürt oylarını devşirmek için sözde açılım ayağına hdpyi meclise girme noktasına getirmiştir. Şimdi oylar artınca, hdp muhalefeti başarılı olunca paçanız tutuştu çamur atma telaşına girdiniz.

Oylar artincami ahaha bekleyin bakalim 7 haziranda halk bir konussun..Her secim duyariz biz bu AK partinin oyu düstü CeHePe yüzde 35 lerde dalan safsatalarini hatta gürsel tekini bir videosu var izleyin bizim icin komedi ama sizin ivin dram olabilir..Gürsel tekin secim tahmini fiyaskosu bunu yazin izleyin ahahah..Ekmelde ayni palavralar vardi bunlar bizi tutusturmaz eglendirir:KK66:)

Oylar artincami ahaha bekleyin bakalim 7 haziranda halk bir konussun..Her secim duyariz biz bu AK partinin oyu düstü CeHePe yüzde 35 lerde dalan safsatalarini hatta gürsel tekini bir videosu var izleyin bizim icin komedi ama sizin ivin dram olabilir..Gürsel tekin secim tahmini fiyaskosu bunu yazin izleyin ahahah..Ekmelde ayni palavralar vardi bunlar bizi tutusturmaz eglendirir:KK66:)

Hdp barajı geçince size 55-60 millet vekiline mal olacak... Korkunuz telaşınız bundan. 400 millet vekili istiyorsunuz ya 276'yı bulursanız şükredeceksiniz. Bu seçimde oylar değil milletvekili sayıları konuşulur.. Git öğren gel...

İmralı daki Yaratık asılmasın diye kanun çıkarılırken Miliyetçi Harket Partisi 127 milletvekili ile parmak kaldırmamıştır. Eksik sayıyı ise Tansu Çiller ve saz arkadaşları ile AKP'nin Saadet PArtisinden çaldığı millet vekilleri ile tamamışlardır.

MHP nin İmralı Yaratığı asılmasın diye parmak kaldırdığına yemin edermisin?
ama iftira çok kötü bir şey abd asılmaması karşılığında verdi anlaşma var,akp rte neden asamadı sanıyorsun..abd sebebi..

ben diyenlerin yalancısıyım ne iftira atıcam 18 yaşında ilk oyum mhp atmış biriyim..

http://www.zaman.com.tr/politika_iste-apoyu-kurtaran-imza_560208.html

ben diyenlerin yalancısıyım ne iftira atıcam 18 yaşında ilk oyum mhp atmış biriyim..

http://www.zaman.com.tr/politika_iste-apoyu-kurtaran-imza_560208.html

Ben yemin ederim ki Milliyetçi Hareket PArtisi 127 milletvekili ile hayır oyu kullandı. O gün 2 yasa oylandı. İdam kalkın ve yabancılar mülkiyet edinsin kanunları.
Kanunlar DYP ve AKP tarafından Saadet partisinden çalınan milletvekilerinin oyuyla kabul edilince MHP Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.
Boş keseden atmayalım lütfen.

Şehitlik te bir çocuk da yakamı tuttu ''bu olanlar şakamı? Siz buysanız geri verin babamı'' dedi.

İmralı daki Yaratık asılmasın diye kanun çıkarılırken Miliyetçi Harket Partisi 127 milletvekili ile parmak kaldırmamıştır. Eksik sayıyı ise Tansu Çiller ve saz arkadaşları ile AKP'nin Saadet PArtisinden çaldığı millet vekilleri ile tamamışlardır.

MHP nin İmralı Yaratığı asılmasın diye parmak kaldırdığına yemin edermisin?
Ben yemin ederim ki Milliyetçi Hareket PArtisi 127 milletvekili ile hayır oyu kullandı. O gün 2 yasa oylandı. İdam kalkın ve yabancılar mülkiyet edinsin kanunları.
Kanunlar DYP ve AKP tarafından Saadet partisinden çalınan milletvekilerinin oyuyla kabul edilince MHP Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.
Boş keseden atmayalım lütfen.

Şehitlik te bir çocuk da yakamı tuttu ''bu olanlar şakamı? Siz buysanız geri verin babamı'' dedi.

benim ailemde de çok şehit var.. Doğan çocuğunu göremeden vefat eden..REd oyu kullanmış baktım..Gördüm..

Ecevit zamanında 56.hükümet zamanında yakalanmış.. Bir çok parti idam edilsin demiş..hükümet değişince yeni yasa çıkarılmış...

Asılsız haberleri GÖRÜNTÜ VAR SES KAYDI VAR diye getirip aslında ortada hiçbirşey bulunmayan algı oyunu için yapılmış haberleri gelmiş polemik yaratmak için paylaşıyorsunuz.
Ama ben bunu sizin gibi değilde açtığınız ve yaptığınız diğer yorumlara dayanarak yazıyorum link te atayım mı ?

benim ailemde de çok şehit var.. Doğan çocuğunu göremeden vefat eden..REd oyu kullanmış baktım..Gördüm..

Ecevit zamanında 56.hükümet zamanında yakalanmış.. Bir çok parti idam edilsin demiş..hükümet değişince yeni yasa çıkarılmış...

İmralı'daki Yaratık 1976 senesinde Erbakan ile Ecevit koalisyon hükümetinde çıkarıla af ile Mamak Cezaevinden serbest bırakılmıştır. 1978 de Diyarbakır Fisköy de PKK yı kurmuştur. 1970 ve 1980 in başlarında Diyarbakır Ofis Mahallesinde ikamet etmiştir. Sonra Suriye'ye geçmiş Bakaa Vadisinde eğitim kampı açmış, kampın adına da Mahsun Korkmaz Akademi adını vermiştir.
İlk silahlı eylemini 1983 yılıda Urfa da Bucak Aşiretine yapmıştır.
İlk askere kurşunu ise 1984 Siirt Eruh da askeri konvoya ateş açılmış 1 askerimiz şehit edilmiştir.
Allah bütün şehtlerimize gani gani rahmet eylesin

İmralı'daki Yaratık 1976 senesinde Erbakan ile Ecevit koalisyon hükümetinde çıkarıla af ile Mamak Cezaevinden serbest bırakılmıştır. 1978 de Diyarbakır Fisköy de PKK yı kurmuştur. 1970 ve 1980 in başlarında Diyarbakır Ofis Mahallesinde ikamet etmiştir. Sonra Suriye'ye geçmiş Bakaa Vadisinde eğitim kampı açmış, kampın adına da Mahsun Korkmaz Akademi adını vermiştir.
İlk silahlı eylemini 1983 yılıda Urfa da Bucak Aşiretine yapmıştır.
İlk askere kurşunu ise 1984 Siirt Eruh da askeri konvoya ateş açılmış 1 askerimiz şehit edilmiştir.
Allah bütün şehtlerimize gani gani rahmet eylesin

o:110::110:

Link eklerken bir hata olusmus arkadaslar
http://www.memleket.com.tr/gundemi-sarsacak-iddia-mhp-o-ilde-hdpye-oy-istiyor-649890h.htm

Iftira edenide yönetime havale ettim bakalim:KK66:

Hatanızı düzeltmiş olmanız güzel. Konu açımlarında kaynak eklemenin bir kuralı yok mu ? Verdiğiniz linke tıklayınca unknown host ibaresi çıkıyordu çünkü.

Aynı hata alınan veya direkt olarak haber linki verilmediği için arama yaparak ulaşılan konularınızda da ( bknz : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...p-secim-aracinda-kilicdaroglu-bayragi.826377/ ;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...vada-acilan-havalani-icin-alcak-cagri.826189/ )

düzeltme yapmanız dileğiyle.

Bir de Hdp ye neden birden bu kadar dusman kesildiniz?

Kurt sorunu var diyip bu sorunu cozmek icin Kurt halkinin temsicilsiymis gibi apoyla gorusen , pkkyi muhatap alan, Hdpyi pkknin degil de tum Kürtlerin sesi oldugunu dusunen Akp iken noldu da birden kiliclari cektiniz?
doğru bir tespit

arkadaşım senin sağ gözde seyirmemi vardı habire göz kırpıyorsun:KK64:

Ahaha ya adamlar o zaman meclistemi mecliste..Apo asilmasin diye karar cikarken bir itirazlari var mi..YOOOKK Ayrica ona kadar gitmeyede gerek yok bak yukarda oku..MeHePe HDP icin oy istiyor oyyy..Hatay dörtyol olaylarina hic girmiyek:KK66:

Antakya Dörtyol ve Reyhanlı saldırılarını MHP yapmışsa ve sen de şerefli bir Türk yurttaşıysan hemen Cumhuriyet Savcılığı na suç duyurusunda bulunman gerekiyor.

Duruuun MeHePe liler napiyonuzzzz hani siz HDP ile düsmandiniz hani vatan millet milliyetcilik falan hikayemi hepsiii...Ne uyuttunuz yillardir bu milleti ya Allah nasil bilirse öyle yapsin ne deyim..

Tüm mesajlarınıza şöyle bir göz attım da istediğinizde parti isimlerini de siyasetçilerin isimlerini de düzgün yazabilmektesiniz.

Mesela ; AK Parti yazabiliyorsunuz ancak ısrarla CHP ,MHP yazamıyorsunuz . CeHePe , CeHaPe , MeHePe yazınca elinize ne geçiyor ?

Tüm mesajlarınıza şöyle bir göz attım da istediğinizde parti isimlerini de siyasetçilerin isimlerini de düzgün yazabilmektesiniz.

Mesela ; AK Parti yazabiliyorsunuz ancak ısrarla CHP ,MHP yazamıyorsunuz . CeHePe , CeHaPe , MeHePe yazınca elinize ne geçiyor ?
onu geçtim bir hanım sürekli pus... dermi yahu çok kınadım kendisini hemcinsim olarak:KK12::KK12:

Lütfen haber paylaşırken kaynakları doğru kopyalayın ve haberin altına doğru şekilde yapıştırın.
Kaynaksız konu açılması yasak olduğundan kapatmak zorunda kalırız, sonra konularımı kapatıyorlar, konular benim olduğu için Yapılıyor a dostlaaar diye feverân etmeyin.

Kaynaksız konu yasak, hazır Sırası geldi, sırf bu Kaynaksız konular ve haberin içindeki gizli linkler için topik açmıştım ama okuduğunuz halde birçoğunuz yine gizli linklere dikkat etmiyorsunuz hanımlar.
Konu düzeltmekle uğraşıyoruz sonra, biraz daha dikkat edelim lütfenHoppa

X