- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylar artincami ahaha bekleyin bakalim 7 haziranda halk bir konussun..Her secim duyariz biz bu AK partinin oyu düstü CeHePe yüzde 35 lerde dalan safsatalarini hatta gürsel tekini bir videosu var izleyin bizim icin komedi ama sizin ivin dram olabilir..Gürsel tekin secim tahmini fiyaskosu bunu yazin izleyin ahahah..Ekmelde ayni palavralar vardi bunlar bizi tutusturmaz eglendirir)
ama iftira çok kötü bir şey abd asılmaması karşılığında verdi anlaşma var,akp rte neden asamadı sanıyorsun..abd sebebi..mhp adam olsaydı apo yu asardı zamanında neye şaşırıyorsunuz ki
İmralı daki Yaratık asılmasın diye kanun çıkarılırken Miliyetçi Harket Partisi 127 milletvekili ile parmak kaldırmamıştır. Eksik sayıyı ise Tansu Çiller ve saz arkadaşları ile AKP'nin Saadet PArtisinden çaldığı millet vekilleri ile tamamışlardır.
MHP nin İmralı Yaratığı asılmasın diye parmak kaldırdığına yemin edermisin?
ama iftira çok kötü bir şey abd asılmaması karşılığında verdi anlaşma var,akp rte neden asamadı sanıyorsun..abd sebebi..
ben diyenlerin yalancısıyım ne iftira atıcam 18 yaşında ilk oyum mhp atmış biriyim..
http://www.zaman.com.tr/politika_iste-apoyu-kurtaran-imza_560208.html
İmralı daki Yaratık asılmasın diye kanun çıkarılırken Miliyetçi Harket Partisi 127 milletvekili ile parmak kaldırmamıştır. Eksik sayıyı ise Tansu Çiller ve saz arkadaşları ile AKP'nin Saadet PArtisinden çaldığı millet vekilleri ile tamamışlardır.
MHP nin İmralı Yaratığı asılmasın diye parmak kaldırdığına yemin edermisin?
Ben yemin ederim ki Milliyetçi Hareket PArtisi 127 milletvekili ile hayır oyu kullandı. O gün 2 yasa oylandı. İdam kalkın ve yabancılar mülkiyet edinsin kanunları.
Kanunlar DYP ve AKP tarafından Saadet partisinden çalınan milletvekilerinin oyuyla kabul edilince MHP Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.
Boş keseden atmayalım lütfen.
Şehitlik te bir çocuk da yakamı tuttu ''bu olanlar şakamı? Siz buysanız geri verin babamı'' dedi.
benim ailemde de çok şehit var.. Doğan çocuğunu göremeden vefat eden..REd oyu kullanmış baktım..Gördüm..
Ecevit zamanında 56.hükümet zamanında yakalanmış.. Bir çok parti idam edilsin demiş..hükümet değişince yeni yasa çıkarılmış...
İmralı'daki Yaratık 1976 senesinde Erbakan ile Ecevit koalisyon hükümetinde çıkarıla af ile Mamak Cezaevinden serbest bırakılmıştır. 1978 de Diyarbakır Fisköy de PKK yı kurmuştur. 1970 ve 1980 in başlarında Diyarbakır Ofis Mahallesinde ikamet etmiştir. Sonra Suriye'ye geçmiş Bakaa Vadisinde eğitim kampı açmış, kampın adına da Mahsun Korkmaz Akademi adını vermiştir.
İlk silahlı eylemini 1983 yılıda Urfa da Bucak Aşiretine yapmıştır.
İlk askere kurşunu ise 1984 Siirt Eruh da askeri konvoya ateş açılmış 1 askerimiz şehit edilmiştir.
Allah bütün şehtlerimize gani gani rahmet eylesin
Link eklerken bir hata olusmus arkadaslar
http://www.memleket.com.tr/gundemi-sarsacak-iddia-mhp-o-ilde-hdpye-oy-istiyor-649890h.htm
Iftira edenide yönetime havale ettim bakalim
doğru bir tespitBir de Hdp ye neden birden bu kadar dusman kesildiniz?
Kurt sorunu var diyip bu sorunu cozmek icin Kurt halkinin temsicilsiymis gibi apoyla gorusen , pkkyi muhatap alan, Hdpyi pkknin degil de tum Kürtlerin sesi oldugunu dusunen Akp iken noldu da birden kiliclari cektiniz?
arkadaşım senin sağ gözde seyirmemi vardı habire göz kırpıyorsunOylar artincami ahaha bekleyin bakalim 7 haziranda halk bir konussun..Her secim duyariz biz bu AK partinin oyu düstü CeHePe yüzde 35 lerde dalan safsatalarini hatta gürsel tekini bir videosu var izleyin bizim icin komedi ama sizin ivin dram olabilir..Gürsel tekin secim tahmini fiyaskosu bunu yazin izleyin ahahah..Ekmelde ayni palavralar vardi bunlar bizi tutusturmaz eglendirir)
Ahaha ya adamlar o zaman meclistemi mecliste..Apo asilmasin diye karar cikarken bir itirazlari var mi..YOOOKK Ayrica ona kadar gitmeyede gerek yok bak yukarda oku..MeHePe HDP icin oy istiyor oyyy..Hatay dörtyol olaylarina hic girmiyek
yaf sen cok datlusun ya..arkadaşım senin sağ gözde seyirmemi vardı habire göz kırpıyorsun
Duruuun MeHePe liler napiyonuzzzz hani siz HDP ile düsmandiniz hani vatan millet milliyetcilik falan hikayemi hepsiii...Ne uyuttunuz yillardir bu milleti ya Allah nasil bilirse öyle yapsin ne deyim..
onu geçtim bir hanım sürekli pus... dermi yahu çok kınadım kendisini hemcinsim olarakTüm mesajlarınıza şöyle bir göz attım da istediğinizde parti isimlerini de siyasetçilerin isimlerini de düzgün yazabilmektesiniz.
Mesela ; AK Parti yazabiliyorsunuz ancak ısrarla CHP ,MHP yazamıyorsunuz . CeHePe , CeHaPe , MeHePe yazınca elinize ne geçiyor ?
onu geçtim bir hanım sürekli pus... dermi yahu çok kınadım kendisini hemcinsim olarak