- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
-
- Konu Sahibi dingindeniz
merhaba, öncelikle nerde oturuyorsunuz,ben temizlik işlerine gidiyorum,haftada 1 veya 2 haftada 1 veya ayda bir çağıranlar var duruma göre değişiyor . bu temizlikçi alanın evinin kirlenmesine veya maddi durumuna göre değişebilir.İki yıldır evime gündelikçi almak istiyorum iki haftada bir ya da ayda bir. Konuya gireyim kızlar ben gündelikçi alamıyorum evim pis oluyor diyeutanıyorum azıcık şöyle bi temizleyim diyorum. Sonra bakıyorum amaaan ne kaldı ki kalanını da yapayım bunun için para vermeyim diyorum iki yılım böyle geçti :) Kendin yapabiliyorsan niye birini çağıracaksın diyeceksiniz yoruluyorum gerçekten bir haftasonu da hiçbir şey yapmadan bön bön duvarlara bakmak istiyorum :)
Kendi başıma gücüm yetmiyor eşime de ızdırap oluyorum temizlik yaparken.
Sağolsun yapıyor ama burnumdan getiriyor yoruldum diye. Her hafta birini çağırmak da lüks olur. Evine gündelikçi çağıranlar nasıl yapıyor hangi sıklıkla, ne şekilde bu durumun üstesinden geliyor? benim gibi vazgeçenler var mı :)
Canım ya aslında ben evi ilk tuttuğumda boş eve çağırdım kadın sağolsun çok güzel temizledi de, benden önce evden çıkanı ayıplaya ayıplaya temizledi. Bu ev nasıl kirlenmiş, hiç temizlik yapılmamış diyerek söylene söylene temizledi. Bezi sürüyordu çıkan tozu bana gösteriyordu filan. O bayandan başkasına da güvenemem doğudayım herkesi eve alamıyorum. Yani kadından utanıyorum beni de ayıplayacak diye.Canım hiç yapma..
çağır ver parasını yapar kadın
Canım ya aslında ben evi ilk tuttuğumda boş eve çağırdım kadın sağolsun çok güzel temizledi de, benden önce evden çıkanı ayıplaya ayıplaya temizledi. Bu ev nasıl kirlenmiş, hiç temizlik yapılmamış diyerek söylene söylene temizledi. Bezi sürüyordu çıkan tozu bana gösteriyordu filan. O bayandan başkasına da güvenemem doğudayım herkesi eve alamıyorum. Yani kadından utanıyorum beni de ayıplayacak diye.
Teşekkür ederim çağıracağım bayan var sadece yukarıda yazdığım konularda bayanların fikrini almak istedim. İnşallah sizin için de birileri çıkar forumdan. Sağolun ilgilenip yazmışsınızmerhaba, öncelikle nerde oturuyorsunuz,ben temizlik işlerine gidiyorum,haftada 1 veya 2 haftada 1 veya ayda bir çağıranlar var duruma göre değişiyor . bu temizlikçi alanın evinin kirlenmesine veya maddi durumuna göre değişebilir.
Ay ne bilim kadın psikolojimi bozdu :) evet pis ki çağırıyorum, e pisim de yani :) atıyorum iki haftada bir gelse ne yaptırabilirim ki bir günde.Canım onu çağırmazsın demi temiz olsa
Ama benim dağınıklığımı toplayamazlar ki aynen çok uzun sürer yerlerini de bilemez.of bende toplarım eşim kızıyor neden topluyorsun diye ama kadın eşya toplamaktan temizliğe vakit bulamaz diyorum heryer oyuncak ütülenecek kıyafet vs. dolu
Benim abla söylene söylene yapınca cesaret edemiyorum. Kendim yapınca da aman boşver çağırmayım diyorumBen de yılda ancak bbir kere cagarabiliyorum, eşim bu konuda çok katı zaten butcemiz de ona göre, yanı lükse giriyor benim için temizliğe birini çağırmak, kendim yapmaya çalışıyorum ama dediğin gibi kadın gelecekse üstünkörü bir geçiyorum ki haha sadece 2 hafta oldu kapı baca silmeyeli ifadesi oluşsun diye çünkü bazı yerlere çok nadiren el suruyorum dolap üstü tozlar veya kapılar gibi veya aspiratörün üstünü mesela ayda bir ancak temizliyorum, toz alıp genelde süpürge yapıyorum ve tabi vileda ile siliyorum supurgeden sonra.
Eve yerleştikten sonra hiç çağıramadım sırf bu yüzden. Bugünlerde harıl harıl ev temizliyorum duvar silmeye çağırcam çünkü :) ablamız laf etmesin pasağıma :)Heheh kesin sana da konuşuyordur ev temiz olsa bile konuşur bence, ama ihtiyacın var ve başkasını istemiyorsan gelsin, benimki bir de kaynanama da gidiyor da lafa bak lafa ağzı laf da yapıyordur kesinen azindan seninki tek sana geliyor galiba
:)Hep laf söyleyen biriyse tertemiz olsa da yine konuşacak bir şey bulacaktır bence heheh çok da temizleme yanı boşuna mi para vericeksin o kadar da yapma
Ben kac sefer ayip olmasin diye temizlerken aa aslinda ihtiyac kalmadi dedigim oldu hehhe