• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gündelikçi arayan var mı İstanbul Anadolu yakası?

wakawaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
193
3
68
İstanbul
Merhaba annem için gündelik ev işi arıyorum.İstanbul Anadolu Yakasında yardımcı arayan var mı?Ümraniye'de oturuyoruz.Annem 42 yaşında lise mezunu doğma büyüme İstanbullu bir bayan.Temizlik ve titizlik konusunda gerçekten güvenebilirsiniz kendisine.Görüşmek isterseniz özelden numarasını verebilirim.

Ümraniye de oturan ablam için günlük yardımcı arıyoruz. Numaranızı mesaj atarsanız hemen görüşebiliriz.

Merhaba,
Benim de çok acil ayda bir bana yardımcı olabilecek birine ihtiyacım var. Maltepe'de oturuyorum. Anneniz hala iş arıyor mu?

Merhaba ben sevil 31 yaşındayım pendikte oturuyorum yardımcıya ihtiyacınız varsa özelden bana mesaj atabilirseniz çünkü ben henüz mesaj atamıyorum bana ulaşırsanız sevinirim...

Merhaba ben sevil 31 yaşındayım pendikte oturuyorum yardımcıya ihtiyacınız varsa özelden bana mesaj atabilirseniz çünkü ben henüz mesaj atamıyorum bana ulaşırsanız sevinirim...

sevil hanım mrb
kaynarcada oturuyorum evim çalışan bir bayanım 2+1 evim 90 m'2 yavar ya yok. 10 martta tam gün temizlik ihtiyacım var .
İŞLERE GELİNCE:
HALILARIMI YIKAMAYA VERİCEM ZATEN
cam silme
tül GÜNEŞLİK yıkama (GÜNEŞLİK ütü)
mutfak dolapları İÇ DIŞ silme (mutfak küçük HEM ALT HEM ÜST TOP 10 KAPAK VAR )
banyo tuv temizliği
genel silme süpürme
genel toz alma
KOLTUKLARIM KOLLARI BEYAZ SİLİNMELİ (DÖŞEMESİNİN İHTİYACI YOK AMA)
1-2 MAKİNA ÇAMAŞIR YIKAMA ASMA

100 TL BÜTÇEM VAR İLGİLENİRSENİZ
cezeraselina@hotmail.com a tel no msj atın iletişime geçelim ...
ŞUAN BENDE YENİ ÜYEYİM ÖZELE MESAJ YAZAMIYORUM

Merhaba küçükbakkalköyde evim 2 oda 1 salon mutfağım filanda küçük 1 odam boş kullanmıyorum. Arada sırada temizliğe gelecek bayan arıyorum. Ilgilenenler cevap yazabilir mi?

Esenkentte oturuyorum 3 oda 1 salon 100 metre kare civarı tek banyo ve odanın biri kullanılmıyor genel anlamda temizlik yapacak birine ihtiyacım var eğer memnun kalırsam 2 hafta da bir de anlaşabiliriz

Merhabalar sarıgazide oturuyorum temizlik işi arıyorum, güvenilir temiz ve titizimdir ilgilenenler 0536 873 81 24 numaralı telefondan bana ulaşabilirler... herkese hayırlı günler....

Back