• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gündelik ew tamizlik işiiiiiii arıyorum yokmu yardımcı bayan arayan :((((

serenselen

SEREN VE SELENIM İÇİN YAŞ
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
284
0
641
Diğer
slm arkadaslar adım serap 28 yasında 2 tne kız çocuk annesıyım istanbul avrupa yakasında gündelik ew işi araıyorum daha öncedende tecrübelerım var bu işi yapıyorum ama melesefki izmirde butun tanıdklarım izmirde ama burdada referan vere bılecegım temılzıge gıttgım ewler var ınternetten basvurdugum ılanlarda cogu bekarla arıyor abuk zabuk konusmaları var o yuzden bende en son k.k basvurmustum kımseden cvp gelmedı sımdı gene konuyu actım işl bırılerı sesımı duyar :((( :17::72:

slm arkadaslar adım serap 28 yasında 2 tne kız çocuk annesıyım istanbul avrupa yakasında gündelik ew işi araıyorum daha öncedende tecrübelerım var bu işi yapıyorum ama melesefki izmirde butun tanıdklarım izmirde ama burdada referan vere bılecegım temılzıge gıttgım ewler var ınternetten basvurdugum ılanlarda cogu bekarla arıyor abuk zabuk konusmaları var o yuzden bende en son k.k basvurmustum kımseden cvp gelmedı sımdı gene konuyu actım işl bırılerı sesımı duyar :((( :17::72:

Serap Hn benim bu haftasonu ihtiyacim var..Hamileyim ve 15 aylik bir oglum var:) dolayisiyla yetisemiyorum.gunluk ucretiniz nedir? Ben de esimin evde olmadigi zamanlari tercih ediyorum bayanlarin rahat etmesi icin

Serap Hn benim bu haftasonu ihtiyacim var..Hamileyim ve 15 aylik bir oglum var:) dolayisiyla yetisemiyorum.gunluk ucretiniz nedir? Ben de esimin evde olmadigi zamanlari tercih ediyorum bayanlarin rahat etmesi icin[/QUOT kusura bakmayın gıremedım bugun mesajınızı yenı gordum nerde oturuyorsunuz ? sızde bılırsınız fıyatları 100 tl ewın buyuklugune baglı tabıki ben özel mesaj yazamıyorum istersenız benı feceden ekleyın face resmımı albumume ekledım kızlarımın resmı var bayraklı oradan daha ayrıntılı konusuruz istersenız tşkler :17::72::17::72::17::17:

Back