evet canım bizde ilk zamanlar daha çok bez kullanıyorduk.büyüdükleri için daha düzenli olduğunu düşünüyorum.tam olarak kaç tane değiştiriyorum saymadım ama benimkide azaldı baya....
bende çok uzun zamandır 4 numara kullanıyorum.en son eşime dedim 5 numar al die o da unutmuş 4 almış.az kaldı bitince 5 geçicem.benim oğlanında kakası baya azaldı.kızlar bide bazen benim oğlanın baya sulu çıkıyor kakası acaba ishal felanmı die şüpheleniyorum.
bende çok uzun zamandır 4 numara kullanıyorum.en son eşime dedim 5 numar al die o da unutmuş 4 almış.az kaldı bitince 5 geçicem.benim oğlanında kakası baya azaldı.kızlar bide bazen benim oğlanın baya sulu çıkıyor kakası acaba ishal felanmı die şüpheleniyorum.
bizde önceden 8-10 kere değiştirdiğimiz oluyordu günde 4-5 defa kaka yapıyordu....şimdi 5-6 kez değiştiriyorum...bu arada ben halen 3 numarayı kullanıyorum kızım 8 kilo...paket bitince 4 e gecicem.....çok büyükte kullanmak iyi değil...bebeişlerin bacakları ayrık olur...bezzleyincede düzeltin agasını inceltin biraz...gerçi primanın yeni esnek kanatlı paketleri inceltiliş ag bölgeleri....ben yinede inceltiyom...
kızlar en ince olanlar primanın uyu & oyna olanları oluyor turuncu paketlerde ama ben primaya da uyuz oldum
çok tutarsız
3 numaraları elastik yan bantlıydı 4 numaralarında elastikiyet falan hak getire
huggies bel bantı güzel ama onun da kendisi çok kalın :S bez profu olup çıkacaz yakında :)))