Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de öyleydim.Hafta sonları 12 saat uyduğumu biliyorum.B 12 ve demir eksikliği çıktı,ilaçla ve kan yapıcı besinlerle şimdi daha iyiyim.Sizin de değerlerinizi ölçtürmenizde fayda var
Arkadaşlar 22:00'da yatıyorum 07:00 gibi kalkıyorum buna rağmen gün içinde dinç değilim. Ben normalde çok az uykuyla dinç olan biriydim noldu anlayamıyorum hiçbir şey yapmasam bile akşam 10 gibi eşekten düşmüş halde oluyorum gözümü açamıyorum.
Benim zamana ihtiyacım var bu durumdan kurtulmalıyım. Kahve-çay vs işe yaramıyor
Tamamen pskolojıktir, ve ya hayatında bir şeyler monotonlaşmıştır kendini mutlu edicek şeyler azalmış olabilir Çok fazla kahve çay içmek de halsiz yapabiliyor o anlık iyi geldiği düşünülse de sürekli uyumak da daha da halsizleştiriyor
Arkadaşlar 22:00'da yatıyorum 07:00 gibi kalkıyorum buna rağmen gün içinde dinç değilim. Ben normalde çok az uykuyla dinç olan biriydim noldu anlayamıyorum hiçbir şey yapmasam bile akşam 10 gibi eşekten düşmüş halde oluyorum gözümü açamıyorum.
Benim zamana ihtiyacım var bu durumdan kurtulmalıyım. Kahve-çay vs işe yaramıyor