- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Şu sıralar canınız bie şeye sıkkınsa bu çok normal bende öyle oluyor, canım sıkkın olunca uyku isteği erken yatsam da ertesi gün dinç olamıyorum ama mutlu olduğum zamanlar geç yatar erken kalkardım gene de enerjim olurdu.
Bazen insanın içi durduk yere sıkılır ya aslında bir şey yoktur ama içi sıkılır bir şey olacak falan dersin öyle bir durum mu ?Aslında nötrüm ama, farkında olmadığım bir durum mu acaba
b12 ve d vitamini eksiktir gidin bi ölçtürün derim... b12 iğnesi iyi geliyor ..
ama kaç gün dinlenecek daha : )vücudunuz yorgun bir evreden geçiyordur. Biraz dinlenmesine müsade edin.
Bazen insanın içi durduk yere sıkılır ya aslında bir şey yoktur ama içi sıkılır bir şey olacak falan dersin öyle bir durum mu ?
sağlık ocağı b12 bakıyor , kan değerlerinize de baktırın.... Ama d vitamine bakmıyorlarmış onun için dahiliye bölümüne gitmeniz yeterli....ben b12 iğnesi yaptırdım vücudum çok rahatladı pozitif düşünme bile artıyor bi araştırın b12 eksikliğinde vücudun tepkilerini nette hepsii yazıyor...hangi bölüme gitmem gerekir
ama kaç gün dinlenecek daha : )
kahve çay tuketmem,akşam yemek yemem,3 gün spor yapıyorum,hemde çok ciddi,ama sabha uyanınca ılk düşündüğüm,akşam eve gelsemde yatsam,bu arada10,30 yatarım,sabah 7 kalkarım,ama zorla9 saat uyku çok fazla. Çok uyudukca daha yorgun hissediyor insan. Kahve ve çayı da az tüketin. Sağlıklı beslenin. Spor yapın. 4 saat bile yeter sonrasında.