günde 9 saat uyuyorum bana mısın demiyor

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.610
22.480
Arkadaşlar 22:00'da yatıyorum 07:00 gibi kalkıyorum buna rağmen gün içinde dinç değilim. Ben normalde çok az uykuyla dinç olan biriydim noldu anlayamıyorum hiçbir şey yapmasam bile akşam 10 gibi eşekten düşmüş halde oluyorum gözümü açamıyorum.

Benim zamana ihtiyacım var bu durumdan kurtulmalıyım. Kahve-çay vs işe yaramıyor

Şu sıralar canınız bie şeye sıkkınsa bu çok normal bende öyle oluyor, canım sıkkın olunca uyku isteği erken yatsam da ertesi gün dinç olamıyorum ama mutlu olduğum zamanlar geç yatar erken kalkardım gene de enerjim olurdu.

b12 ve d vitamini eksiktir gidin bi ölçtürün derim... b12 iğnesi iyi geliyor ..

Bu sıcaklar hepimizi mahvetti. Kime sorsam ölü gibi.
Ama başka bir nedeni olduğunu düşünüyorsanız bir kan sayımı filan yaptırmanızı öneririm.

Aslında nötrüm ama, farkında olmadığım bir durum mu acaba

hangi bölüme gitmem gerekir

ama kaç gün dinlenecek daha : )
sağlık ocağı b12 bakıyor , kan değerlerinize de baktırın.... Ama d vitamine bakmıyorlarmış onun için dahiliye bölümüne gitmeniz yeterli....ben b12 iğnesi yaptırdım vücudum çok rahatladı pozitif düşünme bile artıyor bi araştırın b12 eksikliğinde vücudun tepkilerini nette hepsii yazıyor...

9 saat uyku çok fazla. Çok uyudukca daha yorgun hissediyor insan. Kahve ve çayı da az tüketin. Sağlıklı beslenin. Spor yapın. 4 saat bile yeter sonrasında.

canım bir yerde okumuştum. uyku halindeyken beynin geçtiği üç aşama varmış isimlerini hatırlamıyorum. bu üç aşama kendini 90 dakikada tamamlıyormuş. o yüzden kurduğunuz alarmlar 90 dakikanın katları şeklinde olmalıymış. diğer türlü uyandığımızda üçüncü aşama yarım kaldığı için ne kadar uyuymuş olursak olalım yorgun hissedermişiz.

Ayyyy aynı benn :)
Doyamıyorum uykuya, her an uyuyasım var.
Sabahtan beri ofiste sandalye tepesinde yamulup duruyorum, kolayını bulsam yatıcam yani o derece.
Bu yaz çok sıcak geçiyor ve insanı aşırı bunaltıyor.
Buzz gibi frappe yaptım 1 saat önce de anca kendimi az da olsa toparladım.
Eve gidince temizlik yapma hayalim var ama kısmet diyorum

kuzu sen ne dertlisin bu ara
stresini azaltacak şeyler yap bence:)
sabah yürüyüşü mesela

9 saat uyku çok fazla. Çok uyudukca daha yorgun hissediyor insan. Kahve ve çayı da az tüketin. Sağlıklı beslenin. Spor yapın. 4 saat bile yeter sonrasında.
kahve çay tuketmem,akşam yemek yemem,3 gün spor yapıyorum,hemde çok ciddi,ama sabha uyanınca ılk düşündüğüm,akşam eve gelsemde yatsam,bu arada10,30 yatarım,sabah 7 kalkarım,ama zorla

bende aynı durumdayım.
normal insanlardan daha fazla uykuya ihtiyaç duyuyorum.
iş yerinde yorulmasam bile akşamları çok yorgun oluyorum.
bugün anladımki bulunmak istemediğim bir ortamda çalışıyorum, iş ortamımdan memnun değilim burada mutsuzum birinci sebep bu.
ikincisi de muhtemelen yine b12 ve d vitaminim düşük.

kansızlık , vitaminsizlik , depresyon , sıcaklar :) bir sürü sebebi olabilir mesela bendede uyku bitmeyen bir istek b12 yerlerde ee hamilelikte var derken yastık buldummu uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…