- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
kayseride yaşayan arkadaşlarım için bu kursu duyurmak istedim, arkadaşlarım kayıt olmuşlar belki sizlerinde işinize yarar diye duyurmak istedim bana gönderilen maili burdan yayınlıyorum......
kayseride olsaydım ....çalışmıyor olsaydım mutlaka değerlendirirdim ......umarım işinize yarar....oldukça faydalı güzel bir kurs bence...
Avrupa Birliği’nin “Genç İstihdamının Desteklenmesi Hibe Programı”
Kapsamında;
SATIŞ ELEMANI FİRMASIYLA MÜŞTERİSİ ARASINDA BİR KÖPRÜDÜR…….
PAZARLAMA VE SATIŞ ELEMANI YETİŞTİRME KURSU
KAYITLAR BAŞLAMIŞTIR !
KURSUN AMACI:İşletmelerin satış hedeflerinin başarısı,satış gücünün,işe yarar,yetenekli,eğitimli satışçılardan oluşturulmasına bağlıdır.Satış elemanı firmasıyla müşterisi arasında bir köprüdür!
İşte bu nedenle;
İşletmelerin sürekli talep ettiği, yetişmiş,vasıflı,yaratıcı,yenilikçi,dinamik,yapacağı işin bilincine ulaşmış, SATIŞA,PAZARA VE PAZARLAMAYA hakim,satışta kullanılacak cihaz ve ticari belgelere aşina ,MÜŞTERİSİNE ODAKLI kısaca Satış görevlisinde bulunması gereken bütün özelliklere sahip kursiyerler yetiştirmektir.
HEDEF KİTLE:17-29 YAŞ ARASI İŞSİZ,VASIFSIZ GENÇLER(ÖNCELİKLE BAYANLAR)
KURSU UYGULACAK KURUM:TALAS HALK EĞİTİM MERKEZİ
ADRES: xxxxxxxxx
TEL:xxxxxxx
EĞİTİMLER;
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İZZET BAYRAKTAR SOSYAL BİLİMLER MYO DAN GELECEK UZMAN EĞİTİMCİLER TARAFINDAN VERİLECEKTİR.
ÇİFT SERDİFİKA VE GÜNLÜK 8 AVRO HARÇLIK ALMA ŞANSI..
tel:xxxxxxxxxx
kayseride olsaydım ....çalışmıyor olsaydım mutlaka değerlendirirdim ......umarım işinize yarar....oldukça faydalı güzel bir kurs bence...
Avrupa Birliği’nin “Genç İstihdamının Desteklenmesi Hibe Programı”
Kapsamında;
SATIŞ ELEMANI FİRMASIYLA MÜŞTERİSİ ARASINDA BİR KÖPRÜDÜR…….
PAZARLAMA VE SATIŞ ELEMANI YETİŞTİRME KURSU
KAYITLAR BAŞLAMIŞTIR !
KURSUN AMACI:İşletmelerin satış hedeflerinin başarısı,satış gücünün,işe yarar,yetenekli,eğitimli satışçılardan oluşturulmasına bağlıdır.Satış elemanı firmasıyla müşterisi arasında bir köprüdür!
İşte bu nedenle;
İşletmelerin sürekli talep ettiği, yetişmiş,vasıflı,yaratıcı,yenilikçi,dinamik,yapacağı işin bilincine ulaşmış, SATIŞA,PAZARA VE PAZARLAMAYA hakim,satışta kullanılacak cihaz ve ticari belgelere aşina ,MÜŞTERİSİNE ODAKLI kısaca Satış görevlisinde bulunması gereken bütün özelliklere sahip kursiyerler yetiştirmektir.
HEDEF KİTLE:17-29 YAŞ ARASI İŞSİZ,VASIFSIZ GENÇLER(ÖNCELİKLE BAYANLAR)
KURSU UYGULACAK KURUM:TALAS HALK EĞİTİM MERKEZİ
ADRES: xxxxxxxxx
TEL:xxxxxxx
EĞİTİMLER;
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İZZET BAYRAKTAR SOSYAL BİLİMLER MYO DAN GELECEK UZMAN EĞİTİMCİLER TARAFINDAN VERİLECEKTİR.
ÇİFT SERDİFİKA VE GÜNLÜK 8 AVRO HARÇLIK ALMA ŞANSI..
tel:xxxxxxxxxx
Son düzenleyen: Moderatör: