merhaba çok teşekkür ederimBoy kilo ve hedef nedir. Daha önce spor geçmişiniz varmı sağlık sorununuz varmı. Beslenme düzeniniz nasıl. Bu sorularda gizli sorduğun sorunun cevabı. Anladığım kadarıyla amaç kilo vermek hızlıca hemde. Ancak üç saat egzersiz çok uçuk bir rakam. Sporcuyum ben yardımcı olmaya çalışayım sana
Tamam süper ama bunun için yürüyüş yeterli değil. Bu kadar fazla kilo kaybı elbette deformasyona sebeb olurmerhaba çok teşekkür ederim
amacım hızlıca kilo vermek değil,zaten bünyem hızlı kilo vermeye çok müsait. amacım yavaş kilo vermek,yağ yakmak ve vücudumu sertleştirmek. çünkü 20 kilo verdim ve gevşeklik mevcut. hatta kollarımda sarkmalar var.
boy: 1.60
kilo: 67
hedefim dediğim gibi ayda 1-2 kilo kadar vermek. asıl amacım kilodan ziyade vücudu şekle sokmak.
evet yürüyüş yeterli değilmiş,20 kiloyu o şekilde verdim ve sonucu gördüm maalesef.sarkmak resmen fobim.Tamam süper ama bunun için yürüyüş yeterli değil. Bu kadar fazla kilo kaybı elbette deformasyona sebeb olur
Kolajen desteği yapabilirsiniz süreci hızlandırır. Zaman salınımlı c vitamini bunun için uygundur. Sıkılaşma için pilates tavsiye ederim haftada iki kere pilates kafan 4 gün birer saatlik tempolu yürüyüş bir günde tatil şeklinde bir program başlangıç seviyesi için uygun olur
İstediğini sorabilirsin dilim döndüğü kadar anlatıcam :)evet yürüyüş yeterli değilmiş,20 kiloyu o şekilde verdim ve sonucu gördüm maalesef.sarkmak resmen fobim.
kolajen desteği için önerebileceğiniz bir marka vs var mı?
onun dışında zaman salınımlı c vit. nasıl oluyor? ben çok fazla meyve+sebze tüketiyorum zaten o yüzden c vit. çok alıyorumdur.
pilates için de sizce aletli pilatese mi gitmeliyim yoksa evde mat üstünde çalışsam da olur mu?
bilgili birini görünce soru yağmuruna tuttum
öncelikle çok teşekkür ederimİstediğini sorabilirsin dilim döndüğü kadar anlatıcam :)
İstediğin kadar meyve ye farketmez çünkü c vitamini saklanmaz fazlası vücuttan atılır. Bize bağırskalarında kalacak gün içerisinde az az emilecek ve dolayısı ile kolajen salgılanmasını tetikleyici bir şey gerek. Düşünsene 24 saat ihtiyaç duyulan miktar vücutta bulunacak. Evet önereceğim bir marka var özelden yazarım onu.
Aletli pilatese dediğin reformer pilates çok faydalıdır şahsen ben çok severim 3. Lvl hocasıyım eğer birde kafa dengi bir grup işini bilen bir hoca bulursan tadından yenmez. Sonuca hızlı ulaşırsın.
Deneyimi olmayan daha önce spor geçmişi bulunmayan kişilerin evde kendi çabası ile topla matle yapmaya çalıştığı pilatesimsi şeyi onaylamıyorum zira sakatlanırsınız. Pilates sizi sağlığa kavuşturabilen bir rehabilitasyon programıdır özünde. Onun için hoca gözetiminde yapılmasını tavsiye ederim