günde 200-300 gr. verdiren yoğurt kürü

Grunge

*knee socks*
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
109
57
Merhaba herkese. Diyet macerama 58 kilo ile başladım şuan 54 kiloyum ama kaldım bu kiloda. İnternetten araştırma yaparken bu küre rastladım. Herkes denemiş ve 1 haftada 1000 grama kadar verdiklerini söylemişler. Normalde çok inandırıcı gelmese de herkesin böyle sonuçlar aldığını görünce başlamaya karar verdim. Kürün tarifini paylaşıyorum.

2-3 kaşık light yoğurda zencefil, tarçın ve zerdeçal’dan katıyoruz. (Hepsinden birer çay kaşığı olacak şekilde.) Bu karışımı kullanarak zayıflamak isteyen kişilerin sabahları ve akşamları olmak üzere günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce yoğurdun içerisine bu baharatları katarak tüketmeleri yeterli oluyormuş.

Ben yararlı olacağını düşünüyorum malzemeleri aldığımda yapmaya başlıcam. Bakalım neler olucak...

canım denedin mi bunu ve gramaj olarak bi farkını gorebildin mibkaç günde? haftada 1 kg ise mutlaka bikaç günde farketmesi gerek dimi

canım denedin mi bunu ve gramaj olarak bi farkını gorebildin mibkaç günde? haftada 1 kg ise mutlaka bikaç günde farketmesi gerek dimi
henüz malzemeleri alamadım malesef ama internette birsürü deneyen kişi var ve hepsi 1 günde sonuç almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…