Günde 20 muz yiyen hamile kadının diyeti

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Loni Jane Anthony, hergün 20 muz yiyerek inanılmaz ölçüde zayıfladı. Avustralyalı kadının formülü diyetisyenleri ayağa kaldırdı.
hamile_muz_diyet.jpg

İnternette 100 bin takipçisi olan 26 yaşındaki Loni Jane Anthony, hamileliğinde yaptığı diyeti ve zayıflama görüntülerini sayfasına koydu.
gunde_20_muz_diyeti (1).jpg

Sabah, öğlen ve akşam sürekli müz yiyen ve bunun dışında birşey yemeyen kadın bir deri bir kemik kaldı.

gunde_20_muz_diyeti (3).jpg

Hamileyken meyve diyeti yapan Loni Jane Anthony isimli kadın diyetisleri çıldırtmıştı. 2 Mart'ta sağlıklı bir bebek dünyaya getiren Anthony "Hamileyken balina olmak zorunda değilsiniz. Ben bunu kanıtladım" diyerek fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.
gunde_20_muz_diyeti (2).jpg

Ancak Loni Jane yine diyetislerden eleştiri almaya devam ediyor. Loni Jane Anthony isimli kadın meyve diyetiyle yakaladığı formu sayesinde internet fenomeni oldu. Bazı yorumcuların ve diyetisyenlerin 'kendi diyetinin reklamını yapıyor' 'insan sadece meyve yiyerek sağlıklı kalamaz' sözleriyle eleştirdiği Anthony, eleştirilere kulak asmıyor.Günde yaklaşık 20 adet muz tüketen Loni ''bu diyet sayesinde hayatımın aşkını da buldum'' diyor..
gunde_20_muz_diyeti (4).jpg

Kesinliklike sağlıklı değil... Hadi tamam mesela bir hafta sadece muz yersin, ama diğer hafta sadece patates yersin mesela.. Sürekli değiştirilmeli. Yoksa sürekli muz yiyerek bir insan nasıl sağlıklı olabilir ki?
dimi ama, sanırım muz satışları yavaşladı, hızlandırmaya çalışmak için reklam kokan hareketlermiki :KK53:

Günde 20 muz o bebek diğer ihtiyaçlarını nereden almış ya:KK51:

hamileyken balina olmak zorunda değilsiniz demiş , ,

bu yazıyı okuduktan sonra bi kere daha anladım ki balina olmak zorundayım canım . .
o bebek topu topu 9 ay kalıyor karnında . . 9 ay sonra istediğini yap . günah yaa . .

Her haber sitesi reklamında bunu görmekten gına gelmişti :KK47:
İnat ettim tıklamadım. Sonunda görmüş oldum kadının son halini.
Millet inanıp günde 20 muz yiyecek, zafiyet geçirip hastaneyi boylayacak yahu.

ya bırakın zayıflamayı bu kadın nasıl ölmemiş?
muz o kadar ağır ve o kadar sağlıksız bir meyve ki.
kimse bilmez karbonhidrat birimi 50 ye yakın.
yani bir tabak makarna yemiş oluyosunz bir muz yiyince.
böyle zayıflaması imkansız.
bu kadın sadece lif ve ptoein kaybetmiş.
bundan sonra diyet yaparak bile yaşasa anında geri alacak bu kiloları.
aman diyim hanımlar sakın ciddiye alıp denemeye kalkmayın.
---bir biyologu dinlediniz--

Bnce bebek diger vitaminleri kendi vucudundan almıştr , o yuzden bu kadar zayıflamıştır. Çunku hamileyken iyi beslenemesen bile bebek annenin depolarından beslenir . Bebek saglıklı dogmuş olabilir ama kendisi için çok saglıksız bişey bu sekilde beslenmek. İçi boş sırf goruntu.

Sadece zayıf görünmeye odaklı yaşarsan olacağı bu.Sırf şeklin şemalin için biyolojine yaptığın bu şey zulüm.Rabbim çeşit çeşit nimet vermiş, az az herşeyi yiyin doğal olsun,yeter ki aşırıya kaçmayın.

ben başta inandımda sonradan çok inandırıcı gelmedi, 3 gün diyet yapsam aklımdan neler geçiyor yemek için kaldıki o hamile kimbilir neler canı çekti neler yedi :63:

Iyi de muzdaki şeker oranı çok yüksek

Meyve olarak bile diyetlerde az yiyin denir

Vücudunu alt üst etmiş

Bebek annesinden almıştır kalsiyum vs

ayy kadın çıldırmış olmalı hamileyken de meyve diyeti mi yapılır ? bizde şeker yüksek çıkınca tatlı yasaklanır.. hatun herşeyi yasaklamış kendine çocuk sadece muzun vitaminini almış günah ay çocuğa..

X