• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güncel_Damatlıkları nereden aldınız fiyatlar ne civarda?

ycam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
193
2
96
37
İstanbul
Ekim ayında düğünümüz olacak nişanlımın damatlık, ayakkabı, kol düğmesi, gömlek şimdiden araştırmaya başladım.

Araştırmamda gelinlerimizden yardım rica ediyorum.

Yakın zamanda aldığınız damatlık fiyatları ve nereden aldınız paylaşalım. Kampanyaları paylaşalım ki faydamız olsun.

Bir de nişanlımın damatlığını aldıktan sonra düğüne kadar bende mi kalacak ona mı vereceğim?

Takı olarak nişanlınıza ne düşünüyorsunuz? Saat almayı düşünüyorum az mı olur?

Evlilik çok masraflıymış gerçekten...

cnm ben baktm geçenlerde bakırköy yer altı çarşısında çok güzel damatlıklar war 250 tl den başlıor fiyatlar..350 ye falan kalıtelı bişey bulabılırsn..

cnm ben baktm geçenlerde bakırköy yer altı çarşısında çok güzel damatlıklar war 250 tl den başlıor fiyatlar..350 ye falan kalıtelı bişey bulabılırsn..

Peki bakırköy yer altı çarşısında markalı mağaza yok diye biliyorum ben acaba nişanlımı oraya götürsem ayıp olur mu ki?

Peki bakırköy yer altı çarşısında markalı mağaza yok diye biliyorum ben acaba nişanlımı oraya götürsem ayıp olur mu ki?

bilmıyorm cnm aranızdaki iletşmşe bakıç açısıyla alakalı ama zaten orda sarar fln war..markalar war yani..sarar 650 tl ydi bnm baktgm..

biz damatlık olarak değil mat siyah takım elbise aldık. ds damattan gebze canter mağazasından 248 verdim. takım elbise + papyon ve kuşak aldık. güneş gözlüğü hediye ettiler birde 50 tl hediye çekimiz oldu. ata yaka gömleklerinin kolları kocişime kısa geldi. ayakkabı ve onuda alsaydık 475e halletmiş olacaktık.

mesajının hepsini okumamıştım. biz takımı kendi evimize götürdük. dğünden bir hafta önce kuru temizleme yaptıracağım. mağazada herkes deniyor. ben çok takıntılıyım bu konuda. kol düğmesi nişan için almıştım ama takmadı. 35e filan almıştım. sarardan.

birde düşünürseniz kiğılıya bakın. orda komple smokin yada takım olarak set fiyatları vardı.

birbirimize saat alacağız ama henüz karar vermedik.

Son düzenleme:
merhabalar,

hatemoğluna takım elbise almaya gittiğimizde damatlıkların 199 tl olduğunu gördük. ama biz kalsik damatlık almak istemiyoruz deyince personel, normal bir takım elbise seçin, biz onun yakasına ve düğmelerine saten kaplıyoruz, düğünden sonra getiriyorsunuz, satenleri söküyoruz. normal takım elbise olarak kullanmaya devam edebiliyorsunuz dediler.. bu uygulama çok hoşumuza gitti. iş icabı her gün takım elbise giyen insanlar olarak siyah bir takım elbisenin bize hiçbir zararı olmaz dedik. hemen aldık.

o gün 3 takım elbise aldık. 3 takım elbise (biri damatlık olarak satenle kaplandı), 2 normal 1 ata yaka gömlek, fular/kravat tipi bişey, mendili, kol düğmeleri, 3 tane de kravat 709 tl tuttu hepsi. saten kaplama için ayrıca para almıyorlar. bir de takı kaşkolu hediye ediyorlar..

bildiğim kadarıyla kiğılı da da saten kaplama uygulaması var...

kigılı ve hatemoğlunun fiyatları tahmin ettiğimden iyiymiş. bizim düğün tarihimiz ekim, şimdiden nişanlıma takım elbise ve ayakkabısını alsam acaba modeller değişir mi? aklı başka bir takım elbise de kalsın istemiyorum. bir de siyah değil de beyaz bir takım elbise istiyor. sizce beyaz takım elbise güzel mi? farklı olmak açısından güzel nişanlıma da beyaz yakışıyor olsun mu be :))

biz sarardan aldık damatlık gömlek ve papyon üç parçaya peşin ve pazarlık yapa yapa 600tl verdik:44:

biz de beyaz damatlık araştırması için dün Capacity ve Carousel'deki mağazaları gezdik. sadece damatta gördüğümüz beyaz ceketi ve siyah pantolonu olan takım hoşumuza gitti. fiyatını duyunca tırıs tırıs uzaklaştık. 3.500 TL! gözlerim yuvalarından fırladı :)

Damat tan aldık geçen hafta.1600 tl tuttu.Gömleği, papyonu, kol düğmeleri içinde.

kafama çok takılmıştı internet sitesinden inceledim ve beyaz ceket-siyah pantolon olan damatlığın fiyatının 1.290 TL olduğunu gördüm, mağazayı aradığımda yanlış bilgilendirdiklerini ve özür dilediklerini söylediler. online alışveriş yaptığınızda % 10 da indirim yapıyorlar.

aslında niyetim bu takımı nişanlıma almak ama nişanlım gerek yok deyip duruyor bakalım..

Son düzenleme:
Evet kızlar Pazar günü nişanlımla İstanbul Gürsel Mah. Damat Tween D&S mağazasına gittik. Bize önerdiği tek bir takım elbise oldu çok sattıklarını söylediler. Bende beyaz biyeli siyah saten bir damatlık gördüm her iki takım elbise için de ortalama 500TL tutar dedi. Ayrıca kampanya varmış 250 TL lik hediye çeki alıyormuşuz. Bununla da ayakkabı ve nişanlıma lacivert bir takım elbise daha alacağım.

Crispino kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hem pahalı hem de modeli hiç güzel değildi. Ayakkabı, kemer, cüzdan vs almak zorunluymuş. 600 TL diyor.

kızlar nasıl 1500 2000 tuttu şaşırdım doğrusu neler aldınız ki siz

biz daha 2 gün önce damattan 500 e tamamladık normal bi takımda almadık smokin aldık
takım elbisesi kol düğmeli gömleği papyon kemer takımı ayakkabı hariç ayakkabıda alsaydık en fazla 800 olurdu

kızlar nasıl 1500 2000 tuttu şaşırdım doğrusu neler aldınız ki siz

biz daha 2 gün önce damattan 500 e tamamladık normal bi takımda almadık smokin aldık
takım elbisesi kol düğmeli gömleği papyon kemer takımı ayakkabı hariç ayakkabıda alsaydık en fazla 800 olurdu
Bildigin atıyorlar yani :) Helal olsun sana cnm Damatta 500 tl smokin var yani , bunlar nasıl 2000 lira vermişler gelinlik mi giydirmişler damada ?

328 mi neydi accorttan aldık içi beyaz dışı siyah çok şık :/ hayırlısı ile giymek nasip olur inşAllah

bende yakında düğün hazırlıklarına başlayacağım,damatlığa çok var ama model olarak bakınıyım kimler neler alıyor diye gözgezdireyim dedim konuyu görünce cevap yazamadan duramadım. benim marka olarak ne alacağım belli sarar mağazasında çalıştığım için personel indirimlerinden yararlanacağım sarar alırım diyorum büyül bir ihtimal başka markada çok beğenmediğimiz bir model olmadıkça, eğer sarar almayı düşünenler varsa sararın outlet mağazalarına mutlaka baksınlar sezonda şişirilmiş fiyatlara bakmasınlar bile çünkü sezon mağazlarından bir iki ay sonra o fiyatlar outletlerde yarıyarıya düşüyor suan sararda takımda 1.üründe yüzde elli indirim ikinci üründe ayrıyeten bir yüzde elli indirim daha var yani damatlıkların fiyatı üçyüzden başlıyor desek bunlar yüzde elli indirimli fyatlar (sararda takımlar 300-700 arası) birinci ürünü 600 den 300 düşmüş bir takım beğendik ikinci ürünüde alacağız babamıza yada nişanlık yada vs. oda 300 beğendik oda iniyor 150ye yani toplamda iki takımı 450 alıyorsun yok ben tek alıcam derseniz çok yetki verilmesede biraz inidirm alabilirsiniz outlet oldugu ve indirim ve kampanyalar mevcut oldugu için fiyatlara dokunulmuyor gömleklere gelince gömleklerin hepsi yüzdelli indirim fiyatlar 50 lira, üç gömlek 100 lira kampanyası var tanesi 33 geliyor yelek fular veya papyon kusak fiyatları yetmişbeş koldüğmesi 20 tl sadece papyon alırım diyorsanız 30 tl ayakkabılarda 120 tl ile 150 tl arası yani ortalama bir damadı sarar outlet mağzasından 550 600 tlye çok rahatlıkla giydirebilirsiniz kızlar, ve ayrıyeten sarar mağazasındada düğünden sonrea kullanabileceğiniz çıkma yaka smokin ve saten yaka ve düğme taktırabileceğiniz takımlarda mevcut....bende çıkma yaka smokinlerden alırım düye düşünüyorum birdaha damatlığı nerde giyecek, en azından takıma dönüştürülebilen birşey alırsam birdaha siyah takım derdimiz kalmaz :) gömlektede öyle yapmayı düşünüyorum yanında normal yaka verilen daha sonra değiştirilen ata yaka gömleklerde mevcut...baya uzun bir cevap oldu ama ben kasiyer olarak çalısıyorum bütün gün hesap kitap içinde olunca insanın baya söyleyeceği şeyleri oluyormus damatlıklar konusunda ayrı bir bilgilendim zaten fiyat model olsun :52: birde bu konuda hassasiyet olunca :9:

Kızlar modelleri resimli olarak yayınlasak çok daha güzel olur
Benimde bu konuda bilgiye ihtiyacım var.
Tşk

Back