Öneri için çok teşekkür ederim. Önceliğim Avrupa yakası ama yine de aklımın bir köşesine yazıyorum.Merhaba. Avrupa yakası değil ama geçmesi kolay diye önermek istedim.
Çamlıca Medipol Doç. Dr. Emine Aydın ı önerebilirim. Detaylı ultrason için cihazı çok netti ve uzunca her bir detaya baktı
Riskli gebeligim old için doktorum perinatologdu. Kendisinden çok memnun kaldım ama erkek yinede yazayim medipol mega Gökhan YıldırımMerhaba hanımlar, ayrıntılı ultrason için kendi doktorum perinatoloji bölümüne gitmemi söyledi. İstanbul Avrupa yakasında kendi tecrübelerinizi paylaşabileceğiniz perinatologlar hakkında öneride bulunabilir misiniz? Doktorun kadın olması kişisel tercihimdir. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden hepinize teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın
Çok teşekkür ederim öneriniz için.Riskli gebeligim old için doktorum perinatologdu. Kendisinden çok memnun kaldım ama erkek yinede yazayim medipol mega Gökhan Yıldırım
Fiyat nedir acabaRiskli gebeligim old için doktorum perinatologdu. Kendisinden çok memnun kaldım ama erkek yinede yazayim medipol mega Gökhan Yıldırım
Fiyat nedir acaba :)Merhaba benim de bu gün doktorum Acıbadem Atakent hastanesi Aytaç Yüksel’e gitmemi istiyor ama bizde Anadolu yakasında oturuyoruz bize çok uzak size bir fikir olsun
Bu gün eşim görüşmüş sadece detaylı usg 3000 küsur demişlerFiyat nedir acaba :)
3000 miiiiBu gün eşim görüşmüş sadece detaylı usg 3000 küsur demişler
Evet olabilir belki onu sormadık sadece detaylı diye sorduğunda bu fiyatı vermişler3000 miiii
Çok yüksek değil mi ya? Benim sigortaya yansıttıkları, detaylı usg ve ikili tarama için 800₺ gibi bir şeydi. Sgk kullanacaklara da öyledir muhtemelen
Yani hem detaylı hem kan testi toplam 800₺.Evet olabilir belki onu sormadık sadece detaylı diye sorduğunda bu fiyatı vermişler
En son ekimde doğumdan önce muayene oldum 420 ydiFiyat nedir acaba
Merhabalar fiyatı hakkında bilginiz var mı acabaMerhaba. Avrupa yakası değil ama geçmesi kolay diye önermek istedim.
Çamlıca Medipol Doç. Dr. Emine Aydın ı önerebilirim. Detaylı ultrason için cihazı çok netti ve uzunca her bir detaya baktı
Özel sağlık sigortası kullandığım için tam bilmiyorum ama telefonda sgk için detaylı ultrason ve kan testi için toplam 800 e yakın bir şey demişlerdi sanki. 630 detaylı ultasonla muayene 130 da kan testi diye hatırlıyorumMerhabalar fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba
Teşekkür ederimÖzel sağlık sigortası kullandığım için tam bilmiyorum ama telefonda sgk için detaylı ultrason ve kan testi için toplam 800 e yakın bir şey demişlerdi sanki. 630 detaylı ultasonla muayene 130 da kan testi diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?