Merhaba hanımlar, ayrıntılı ultrason için kendi doktorum perinatoloji bölümüne gitmemi söyledi. İstanbul Avrupa yakasında kendi tecrübelerinizi paylaşabileceğiniz perinatologlar hakkında öneride bulunabilir misiniz? Doktorun kadın olması kişisel tercihimdir. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden hepinize teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güncel- İstanbul Avrupa yakası perinatolog önerisi
- Konu Sahibi knacank
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öneri için çok teşekkür ederim. Önceliğim Avrupa yakası ama yine de aklımın bir köşesine yazıyorum.Merhaba. Avrupa yakası değil ama geçmesi kolay diye önermek istedim.
Çamlıca Medipol Doç. Dr. Emine Aydın ı önerebilirim. Detaylı ultrason için cihazı çok netti ve uzunca her bir detaya baktı
- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
Riskli gebeligim old için doktorum perinatologdu. Kendisinden çok memnun kaldım ama erkek yinede yazayim medipol mega Gökhan YıldırımMerhaba hanımlar, ayrıntılı ultrason için kendi doktorum perinatoloji bölümüne gitmemi söyledi. İstanbul Avrupa yakasında kendi tecrübelerinizi paylaşabileceğiniz perinatologlar hakkında öneride bulunabilir misiniz? Doktorun kadın olması kişisel tercihimdir. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden hepinize teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın
Çok teşekkür ederim öneriniz için.Riskli gebeligim old için doktorum perinatologdu. Kendisinden çok memnun kaldım ama erkek yinede yazayim medipol mega Gökhan Yıldırım
Fiyat nedir acabaRiskli gebeligim old için doktorum perinatologdu. Kendisinden çok memnun kaldım ama erkek yinede yazayim medipol mega Gökhan Yıldırım
Fiyat nedir acaba :)Merhaba benim de bu gün doktorum Acıbadem Atakent hastanesi Aytaç Yüksel’e gitmemi istiyor ama bizde Anadolu yakasında oturuyoruz bize çok uzak size bir fikir olsun
- 31 Ekim 2017
- 93
- 74
- 88
- 32
Bu gün eşim görüşmüş sadece detaylı usg 3000 küsur demişlerFiyat nedir acaba :)
- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 1
- 4.796
- 133
3000 miiiiBu gün eşim görüşmüş sadece detaylı usg 3000 küsur demişler
Çok yüksek değil mi ya? Benim sigortaya yansıttıkları, detaylı usg ve ikili tarama için 800₺ gibi bir şeydi. Sgk kullanacaklara da öyledir muhtemelen
- 31 Ekim 2017
- 93
- 74
- 88
- 32
Evet olabilir belki onu sormadık sadece detaylı diye sorduğunda bu fiyatı vermişler3000 miiii
Çok yüksek değil mi ya? Benim sigortaya yansıttıkları, detaylı usg ve ikili tarama için 800₺ gibi bir şeydi. Sgk kullanacaklara da öyledir muhtemelen
- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 1
- 4.796
- 133
Yani hem detaylı hem kan testi toplam 800₺.Evet olabilir belki onu sormadık sadece detaylı diye sorduğunda bu fiyatı vermişler
O bile az değilken 3000 çok fazla. Ne kadar muhteşem bir cihaz olabilir ki. Muhtemelen isim yaptıkları için bu fiyatlara çıkıyorlar
- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
En son ekimde doğumdan önce muayene oldum 420 ydiFiyat nedir acaba
Merhabalar fiyatı hakkında bilginiz var mı acabaMerhaba. Avrupa yakası değil ama geçmesi kolay diye önermek istedim.
Çamlıca Medipol Doç. Dr. Emine Aydın ı önerebilirim. Detaylı ultrason için cihazı çok netti ve uzunca her bir detaya baktı
- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 1
- 4.796
- 133
Özel sağlık sigortası kullandığım için tam bilmiyorum ama telefonda sgk için detaylı ultrason ve kan testi için toplam 800 e yakın bir şey demişlerdi sanki. 630 detaylı ultasonla muayene 130 da kan testi diye hatırlıyorumMerhabalar fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba
Teşekkür ederimÖzel sağlık sigortası kullandığım için tam bilmiyorum ama telefonda sgk için detaylı ultrason ve kan testi için toplam 800 e yakın bir şey demişlerdi sanki. 630 detaylı ultasonla muayene 130 da kan testi diye hatırlıyorum
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.920
- 548
- 36
Murat yayla. Ben kadıköy acıbademde muayene oldum ama esas muayenehanesi nişantaşında olmalı. Alanında bayağı uzman çok tavsiye edilen bir doktordu. Ben sadece detaylı usg ye girdim kendisine. Sorunsuz bir gebeliğim vardı. Bebekte problem yoktu. Detaylı usg sırasında damar yapımda bazı sıkıntılar olduğunu 8. Ay itibariyle doktorumun bebeği çok iyi takip etmesi gerektiğini söylemişti. Bu bilgiyi raporuna yazmadı. Benim şüphem olabilir. Önemsiz bir şey de olabilir o yüzden yazmıyorum dedi.
Ben ne olduğunu anlamadım o da yzmayınca sallamadım. Doktoruma da bir şey demedim.
8. Ayda plasenta kireçlenmesi başladı bebiş beslenemiyordu. Doktorum senin damar yapınla ilgili bir sıkıntı var dedi. Bunu adam çok öneceden tahmin etmişti. Belki yapacak bir şey yoktu ama sonradan bana doktor olarak güven verdi kendisi.
Ben ne olduğunu anlamadım o da yzmayınca sallamadım. Doktoruma da bir şey demedim.
8. Ayda plasenta kireçlenmesi başladı bebiş beslenemiyordu. Doktorum senin damar yapınla ilgili bir sıkıntı var dedi. Bunu adam çok öneceden tahmin etmişti. Belki yapacak bir şey yoktu ama sonradan bana doktor olarak güven verdi kendisi.