Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 - 4 gün oldu adetim biteli bacaklarımda sızı belimde sızı ağrı niye acaba kızlar??? Tekrarmı oluyorum yoksa:))))
Üç ihtimal var:
Mantar nedeniyle genital bölge hassaslaşmış ve ilişkide de hafif tahriş olunca yanıyor olabilir.
Sadece az ıslanmadan dolayı sürtünme tahriş yapıyor olabilir.
İdrar yolları enfeksiyonu geçiriyor olabilirsiniz.
Bunların hangisi olduğunu doktor anlar, biz buradan ne desek boş. Bir doktora görünün, aman ihmal etmeyin. MAntar da idrar yolları enfeksiyonu da ilk oluştuğunda çok kolayca tedavi edilebilecekken başlangıçta tedavi edilmezse ciddi anlamda kronikleşiyor.
Mantar genellikle kaşıntı ile birlikte seyreder ama kaşıntısız da olduğu olur nadiren. Beyaz, kokusuz, süt kesiği gibi peynir gibi bir akıntı olur. İlerlemişse genital deride ödem olur. Genellikle bende idrar yolu enfeksiyonu ile peşpeşe gelirdi. Çünkü idara yolu enfeksiyonu için antibiyorik kullanmak zorunda kalınca anitibiyotik mantarı nüksettirirdi. Bir dönem çok çektim iki yıl kadar sürekli sistit-mantar döngüsünde. Ama neyse ki canım doktorum iyileştirdi hepsini. Bir de üstüne doğurttu, koydu. :))))cok güzel yazmışsın valla canım.bende idrar yolu enfeksiyonu var yani doktora henüz gitmedim 4-5 senedir varkronikleşti demekki.hatta bazen kanlı filan oluyor dayanılmıyor sızısına. hep ihmal ettim ne yazıkki.önümüzdeki çarşambaya randevu aldım gidip görünücem.inş. bişey cıkmaz. bişey aklıma takıldı ama mantar varsa belirtisi neler aceba nasıl anlaşılır ?
evet iltihap çok oluyo hap fitil iyi oluyorum tekrar..(gitcem artık başka çaresi yok
kızlar zorlamadan mı oluyor peki yani cok ıslanmadıgı için tahriş oluyor olabilir mi? eger öyleyse kayganlaştırıcı öneririm ama onu da cok az miktarda.aklıma bu geldi.ilk zamanlar bende ıslanma olmuyordu kasılıyormuydum neyse ben ondan aldım şimdi cok kullanmıyorum ama kullanırsam bile cok az.işinize yarar umarım
Bu yanmadan kurtulmanın tek yolu prezervatif kullanmak böylece mantar olusumundan da kurtulmus oluyorsuruçÜç ihtimal var:
Mantar nedeniyle genital bölge hassaslaşmış ve ilişkide de hafif tahriş olunca yanıyor olabilir.
Sadece az ıslanmadan dolayı sürtünme tahriş yapıyor olabilir.
İdrar yolları enfeksiyonu geçiriyor olabilirsiniz.
Bunların hangisi olduğunu doktor anlar, biz buradan ne desek boş. Bir doktora görünün, aman ihmal etmeyin. MAntar da idrar yolları enfeksiyonu da ilk oluştuğunda çok kolayca tedavi edilebilecekken başlangıçta tedavi edilmezse ciddi anlamda kronikleşiyor.
3 - 4 gün oldu adetim biteli bacaklarımda sızı belimde sızı ağrı niye acaba kızlar??? Tekrarmı oluyorum yoksa:))))