• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın....

NAZLIEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
1.083
0
46
Nevşehir
Herkese günaydın hayırlı cumalar..
Kızlarrr ilişkiden sonra yanma olupta sanki pişik olmuş gibi tuvaletini yapamayanlar varmı????
Bilgilendirirseniz sevnirim..

kızlar zorlamadan mı oluyor peki yani cok ıslanmadıgı için tahriş oluyor olabilir mi? eger öyleyse kayganlaştırıcı öneririm ama onu da cok az miktarda.aklıma bu geldi.ilk zamanlar bende ıslanma olmuyordu kasılıyormuydum neyse ben ondan aldım şimdi cok kullanmıyorum ama kullanırsam bile cok az.işinize yarar umarım

Sebebini bende bilmiyorum. Evleneli 3 gün sonra 1 yıl olacak. İlk zamanlar balayı sistiti oldum birçok yeni evlenen bayanlarda olduğu gibi. Bir sürü tetkikti, ilaçtı derken kurtulmuştum. Şimdi son 2 aydır da ilişki sonrası bu yanma olayı başladı. Yoksa yine mi iltihaplanma var diyorum kendi kendime.

günaydın hayırlı cumalar sizlerede (unutmuşum)

Üç ihtimal var:
Mantar nedeniyle genital bölge hassaslaşmış ve ilişkide de hafif tahriş olunca yanıyor olabilir.
Sadece az ıslanmadan dolayı sürtünme tahriş yapıyor olabilir.
İdrar yolları enfeksiyonu geçiriyor olabilirsiniz.
Bunların hangisi olduğunu doktor anlar, biz buradan ne desek boş. Bir doktora görünün, aman ihmal etmeyin. MAntar da idrar yolları enfeksiyonu da ilk oluştuğunda çok kolayca tedavi edilebilecekken başlangıçta tedavi edilmezse ciddi anlamda kronikleşiyor.

3 - 4 gün oldu adetim biteli bacaklarımda sızı belimde sızı ağrı niye acaba kızlar??? Tekrarmı oluyorum yoksa:))))

Üç ihtimal var:
Mantar nedeniyle genital bölge hassaslaşmış ve ilişkide de hafif tahriş olunca yanıyor olabilir.
Bunların hangisi olduğunu doktor anlar, biz buradan ne desek boş. Bir doktora görünün, aman ihmal etmeyin. MAntar da idrar yolları enfeksiyonu da ilk oluştuğunda çok kolayca tedavi edilebilecekken başlangıçta tedavi edilmezse ciddi anlamda kronikleşiyor.

cok güzel yazmışsın valla canım.bende idrar yolu enfeksiyonu var yani doktora henüz gitmedim 4-5 senedir varkronikleşti demekki.hatta bazen kanlı filan oluyor dayanılmıyor sızısına. hep ihmal ettim ne yazıkki.önümüzdeki çarşambaya randevu aldım gidip görünücem.inş. bişey cıkmaz. bişey aklıma takıldı ama mantar varsa belirtisi neler aceba nasıl anlaşılır ?

cok güzel yazmışsın valla canım.bende idrar yolu enfeksiyonu var yani doktora henüz gitmedim 4-5 senedir varkronikleşti demekki.hatta bazen kanlı filan oluyor dayanılmıyor sızısına. hep ihmal ettim ne yazıkki.önümüzdeki çarşambaya randevu aldım gidip görünücem.inş. bişey cıkmaz. bişey aklıma takıldı ama mantar varsa belirtisi neler aceba nasıl anlaşılır ?
Mantar genellikle kaşıntı ile birlikte seyreder ama kaşıntısız da olduğu olur nadiren. Beyaz, kokusuz, süt kesiği gibi peynir gibi bir akıntı olur. İlerlemişse genital deride ödem olur. Genellikle bende idrar yolu enfeksiyonu ile peşpeşe gelirdi. Çünkü idara yolu enfeksiyonu için antibiyorik kullanmak zorunda kalınca anitibiyotik mantarı nüksettirirdi. Bir dönem çok çektim iki yıl kadar sürekli sistit-mantar döngüsünde. Ama neyse ki canım doktorum iyileştirdi hepsini. Bir de üstüne doğurttu, koydu. :))))

evet iltihap çok oluyo hap fitil iyi oluyorum tekrar..:((gitcem artık başka çaresi yok

Git mutlaka o zaman.

kızlar zorlamadan mı oluyor peki yani cok ıslanmadıgı için tahriş oluyor olabilir mi? eger öyleyse kayganlaştırıcı öneririm ama onu da cok az miktarda.aklıma bu geldi.ilk zamanlar bende ıslanma olmuyordu kasılıyormuydum neyse ben ondan aldım şimdi cok kullanmıyorum ama kullanırsam bile cok az.işinize yarar umarım

bendede oluyordu zamanla kendiliğinden geçti kuruluktan kaynaklanıyor...

Üç ihtimal var:
Bu yanmadan kurtulmanın tek yolu prezervatif kullanmak böylece mantar olusumundan da kurtulmus oluyorsuruç

Back