• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi gün içinde bebeklerinizi nasıl uyutuyorsnuz ???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

theasli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
46
0
86
İstanbul
Arkadaşlar bebeğim için anakucağı almıştım sürekli gazlı ağlayan bir bebekti eski usul sallanan anakucağı oluyodu yatrdığında ayağımda sallamaktansa burda sallamak daha pratikti ...
ama oğluşum artık 8 aylık yavrumun ayakları dışarı çıkıyo gün içinde onu orda sallarken sallayıp yatağına yatırınca da uyanıyo hani orda azcık kıpırdadığında salladığımız içinde hemen sallamayınca açıyo gözlerini :((sizler nasıl uyutuyorsunuz bu benim çok kolayıma geliyo yatğına alıştrmaya çalışıyorum ama az uyuyo o zamanda
çalışan bi bayanım haftasonları uğraşıyorum uyanınca gene sallıyorum alıp gene yatağına koyuyorum ama orda anakucağında sallandığı gibi olmuyor

böle eski usul sallanan ama azcık büyük bebekler için bir ürün arıyorum nette bakındım ama sizlerden kullanmış bilen varsa bana öneride bulunursa daha iyi olur dedim

Ben pusetinde ileri geri yaparak uyutuyorum sonra yatağına yatırıyorum. Uyanacak gibi olursa yatağına yatırmıyorum pusetinde uyuyor.

Arkadaşlar bebeğim için anakucağı almıştım sürekli gazlı ağlayan bir bebekti eski usul sallanan anakucağı oluyodu yatrdığında ayağımda sallamaktansa burda sallamak daha pratikti ...
ama oğluşum artık 8 aylık yavrumun ayakları dışarı çıkıyo gün içinde onu orda sallarken sallayıp yatağına yatırınca da uyanıyo hani orda azcık kıpırdadığında salladığımız içinde hemen sallamayınca açıyo gözlerini :((sizler nasıl uyutuyorsunuz bu benim çok kolayıma geliyo yatğına alıştrmaya çalışıyorum ama az uyuyo o zamanda
çalışan bi bayanım haftasonları uğraşıyorum uyanınca gene sallıyorum alıp gene yatağına koyuyorum ama orda anakucağında sallandığı gibi olmuyor

böle eski usul sallanan ama azcık büyük bebekler için bir ürün arıyorum nette bakındım ama sizlerden kullanmış bilen varsa bana öneride bulunursa daha iyi olur dedim

canım yaa aynı dertten ben de şikeyetciyim..benim bebeğimde anakucağına alıştı , hem karyolası hem park yatağı da var ama o anakucağına alıştı , dediğin gibi daha pratik..bir iki defa hem karyolasında hem de park yatakta salladım ama o aşağı yukarı sallanmaya alışmış yataklar sağa sola sallanıyo ya , çok huzursuzlandı...uyumadı...gerci gece uykusunda fark etmiyor ama gündüz sesten dolayı çok sallamak gerekiyor bizimkini..

benimki daha küçük ama şimdiden endişeleniyorum napacagız diye zira artık ağırlaştı ve yavaş yavaş aşağı kaymaya başlıyor...

bence birden değişiklik yerine yavaş yavaş yatağında sağa sola sallanıp uyumaya alışmasını sağlamak..yerinden cok bu aşağı yukarı - sağ sol mevzuu yüzünden böyle oluyor çünkü..

tavsiye edecek bi ürün de bilmiyorum , bi çözüm bulursan burdan yaz da ben de faydalanayım...

Benim kızım 6 aylık. Önceleri o da ana kucağında sallayarak uyurdu. Sadece gece yatağına yatırırdım. Ama şimdi orda kendisi orda ne uyumak ne de oturmak istiyor. Ben çalışmaya başlayınca kolaylık olsun diye ayağımda sallamaya alıştırdım. Ordan yatağına alıyorum. Uyanmıyor. Zaten yer yadırgamıyor her yerde uyuyor yavrum.

benim bebeğimde 7.5 aylık .ilk ay anakucağında aşağı yukarı sallanarak uyudu.sonra gaz sancıları başlayınca hiçbi şekilde uyutamadım.ayakta artık elimde kolumda hal kalmayınca mecburen ayağımda sallayarak sakinleştirdim ve böyle uyumaya alıştı.bi ara torba salıncak aldım alıştırmaya çalıştım olmadı.ayağımdan oraya koyarken hemen gözlerini açtı,olmadı. sadece ayakta sallanarak uyuyabiliyor.yoksa isterse tüm gün uyumasın asla uyumuyor.işin kötüsü ayağımdan yatağına koymayı bırakın daha sallamayı bırakırken gözlerini açıyor bi dahada zor dalıyor.oysaki ne kitaplar okumuştum uyku hakkında...

bende bebeğimi ana kuçağında uyutuyorum yalnız sağa sola sallanandan geceleri park yatakta uyanıyordu sonra ana kuçağında sıkışarak uyuduğu için rahat uyuduğunu fark ettim park yatağına battaniyesi ile kenarlardan destek koyarak ana kucağı gibi sıkıştırdım şimdi geceleri mışıl mışıl uyuyor.

bende kızımı anakucagında uyutuyorum ayakta sallamaya alışmasın diye zaten cok uykusu varsa kendi kendine uyuyuveriyor kuzucum geceleri bir sorunumuz yok şükür ama uyku gelince basıyo yaygarayı sonra iki kucagımda pışpışlıyorum uyuyup kalıyor uyumayan bebek annelerine Allah sabır versin diyorum

bende kızımı anakucagında uyutuyorum ayakta sallamaya alışmasın diye zaten cok uykusu varsa kendi kendine uyuyuveriyor kuzucum geceleri bir sorunumuz yok şükür ama uyku gelince basıyo yaygarayı sonra iki kucagımda pışpışlıyorum uyuyup kalıyor uyumayan bebek annelerine Allah sabır versin diyorum

Moralini bozmak istemem ama bebeğin 1,5 aylık. Kolay uyuması normal. Ben oğlumu 4 aylıktan sonra ayağımda sallamaya başladım. O zamana kadar kendi kendine uyurdu. Hey gidi günler. Şimdi ayakta da sallanmak istemiyor, puste geçtik.

Moralini bozmak istemem ama bebeğin 1,5 aylık. Kolay uyuması normal. Ben oğlumu 4 aylıktan sonra ayağımda sallamaya başladım. O zamana kadar kendi kendine uyurdu. Hey gidi günler. Şimdi ayakta da sallanmak istemiyor, puste geçtik.

haklısın canım benim 6 yaşında kızım var ben onu 4 yaşına kadar salladım biliyomusun bilirim ayakta sallamanın ne oldugunu buda sallanacak alışacak eminim çünkü ayakta sallanmasada salıncakta gene bir iki sallanıyor ama gaz sorunu yok uyuması kolay en azından

Back