Gün Hazırlığı Kazası

mehisti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
47
11
34
Merhaba kızlar. Dün gece başıma gelen şeyi anlatayım da bana bir akıl verin lütfen Bugün gün sırası bende, okuldan sonra vaktim olmayacağından salı günü temizliğimi yaptım dün de ikramları hazırladım. Gece yatmadan önce son iş olarak ikramların üzerini streç filmle örtüyordum hızlıca bir çektim elim masadaki diğer tepsiye çarptı ve tepsiyle birlikte çikolatalı pastam gözümün önünde aktı gitti , ne olduğunu anlamadım üstelik en uğraştığım tatlı oydu diğerleri basit pratik tariflerdi. İlk günüm güzel bir masa hazırlamak istemiştim. Emeğime mi, malzemeye mi,uykusuzluğuma mı, beceriksizliğime mi,yeni yıkadığım sereli üç beş saat olan halıma mı yanayım yoksa misafirlerime karşı mahçupluğuma mı yanayım bilemedim;oturdum ağladım. Duvarlar sandalyeler mahvoldu. Biraz temizledim ama cam kırıkları çoktu. Bırakıp yattım. Şimdi okuldayım çıkışta ne yapacağımı bilemiyorum. biraz sakinleşmeye ihtiyacım var.

Misafirlerini kaçta gelecek?
Adı üstünde kaza, evet sizin için kötü olmuş ama çözümsüz değil hiçbir şey. Ikramliginiz varsın bir çeşit eksik olsun.yakın bir yer varsa hazır bir pasta alabilirsiniz, halkımızı yıkamaya verirsiniz .
Diğer ikramliklariniz hazırsa duvarları ve diğer kirlenen yerleri kabaca temizlersiniz, onlar gidince detaya girersiniz. Yardım edecek bir arkadaşınız da varsa daha kısa sürede halledersiniz..
Kendinizi toparlayın ki misafirleriniz evsahipliginizin güzelliğiyle eksikleri farketmesin..
Kolay gelsin..

Misafirlerim ben eve gittikten bir saat sonra gelecekler inşaallah. Hazır almak istemedim kendi emeğim olsun istemiştim her şey. Haklısınız, sivastrabzon sivastrabzon teşekkür ediyorum yorumunuz için.❤️

X