Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nur hanım diğer başlıktanda yazmıştım size. 8 gün çoook erken. Yumurtlama gününüzden 10/12 gün geçmesi gerek en erken. O kadar süre geçti mi sizde? Birde bu kadar erken bir gün için net bir şey denmez. 2/3 gün daha bekleyip yapın. Bugün 8. Günse siz 10. Günden başlamışsınız gerçekten çok erken. İçinizi ferah tutun. Şu an çizgi gölge gibi olmasından kaynaklı kimse size var diyemez yokta diyemez. İçiniz ferahlasın isterseniz bir kan verinKızlar hayali çizgi mi kuruma çizgisini içimde şüphe kalsın istemiyorum sizce çizgi gün geçtikçe koyulaşmış mı tarihler üstünde
Evet kan vereyim diyorum bugün ama eğer gerçekten çizgi varsa vermek istiyorum yoksa yine negatif görüp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sizce vermem gerekir mi ihtimal var mı testlere göreNur hanım diğer başlıktanda yazmıştım size. 8 gün çoook erken. Yumurtlama gününüzden 10/12 gün geçmesi gerek en erken. O kadar süre geçti mi sizde? Birde bu kadar erken bir gün için net bir şey denmez. 2/3 gün daha bekleyip yapın. Bugün 8. Günse siz 10. Günden başlamışsınız gerçekten çok erken. İçinizi ferah tutun. Şu an çizgi gölge gibi olmasından kaynaklı kimse size var diyemez yokta diyemez. İçiniz ferahlasın isterseniz bir kan verin
Değil mi kuruma çizgisi falan olsa gün geçtikçe belirgin olmazdı diye düşünüyorum gidip vereyim mi acaba kan bugün8 eylül’de silik görünüyor 12 eylül’de biraz daha belirginleşmiş gibi. Kan verin bence.
Kaç gün var adetinizeDeğil mi kuruma çizgisi falan olsa gün geçtikçe belirgin olmazdı diye düşünüyorum gidip vereyim mi acaba kan bugün
8 günKaç gün var adetinize
Bu testlerde kuruma çizgisi olabiliyor 5 dk içinde çıktıysa verin ancak benide de bu şekilde çıktı erken gebelik testi yaptığımda negatif çıktıBu da yeniden eskiye doğru daha iyi anlamak için birleştirdim
Eki Görüntüle 3477970
Ama içim içimi yiyor eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız yani kuruma çizgisi olsa gün geçtikçe belirgin olmaz diye düşünüyorsanız hemen bugün kan verecemKaç gün var adetinize
Çıktı mı sonucunuzKan verdim sonucu beklemedeyim
Kan verseniz de çıkmaz daha 12 gün geçmediyseEvet kan vereyim diyorum bugün ama eğer gerçekten çizgi varsa vermek istiyorum yoksa yine negatif görüp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sizce vermem gerekir mi ihtimal var mı testlere göre
Hayır ya hala bekliyorum sonucuÇıktı mı sonucunuz
Gebelik testinde slşk çizgi çıktı o yüzden verdim kan bakayımKan verseniz de çıkmaz daha 12 gün geçmediyse
Sonuc gelince etiketleyin beni de merak ettimGebelik testinde slşk çizgi çıktı o yüzden verdim kan bakayım
Tamam canımSonuc gelince etiketleyin beni de merak ettim
Çabuk çıkıyor aslında niye bu kadar uzun sürdü ki acabaHayır ya hala bekliyorum sonucu
Sağlık ocağından verdim ondan dolayı galibaÇabuk çıkıyor aslında niye bu kadar uzun sürdü ki acaba
NegatifSonuc gelince etiketleyin beni de merak ettim