Gün geçmiyor ki olaylar durulsun

Fsly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
688
301
30
Kızlar karnım burnumda geceden beri uyku uyuyamıyorum . Buraya defalarca konu açtım hepiniz desteklediniz, akıl verdiniz . Şimdi yine yardımınıza ihtiyacım var.
Uzatmadan konuya geçeyim eşimin yüklü miktarda borcu vardı borsaya ve başka konularda vardı ben evi terkettim baba evine döndüm . Neyse artık ayrılma olayını ailemle netlestirdik kpyi aradım oğlunun böyle durumları var ben bitirmek istiyorum haber vermedi demeyin dedim. Allahh bu bir geldi aman kızım canım kızım çocuğunu babasız büyütme bu saatten sonra bebeğin için dayan söz veriyorum ters bir durum olmayacak vs vs diye beni ikna etti . Hatta eşime bile bırakmadı beni kendi getirdi evime .

Neyse uzatmayayım ben dedimki madem böyle bir olay yaşandı bu mesele ucumuzun arasında kalsın ancak o şartla dönerim . Hepsi tamam dediler sözde kaynım kp ve kv biliyordu . Benim bir kaynım var Allah düşman başına vermesin eline telefonu almış bütün köye yaymış bunlar bu sebepten ayrıldı diye. ( Eşim olacak kişi babasının korkusundan borcum var diyemiyor itiraz ediyor) neyse hadi onada eyvallah dedik . Dün kpgile ailemle taziyeye gittik eşim gelmedi kp birden konuyu açtı . Ya benim erkek kardeşim diyorki bana . Onlar karı koca ağız birliği yaptı borclari yok senden para koparmaya çalışıyorlar . Annemin kan beynine sıçradı o adam ne hakla benim kızıma iftira atar vs vs demeye başladı . Zamanında sizden parayı onlar yedi benim kızım üç seneden beri tek kuruş istedimi sizden dedi . Kp hemen lafı kıvırıyor ya onlar öyle demek istemedi falan diyor . Bende dedim oğlunu al bankaya gidin borcu varmiymis yokmuymus öğrenin o zaman . Ya birgün gideceğim zaten diyor .

Şimdi benim asıl korkum o lafçı kaynimda ordaydi şimdi bu yengesine gider olayları farklı farklı anlatır işte onun annesi şöyle dedi böyle dedi sizi kotuledi dermi . Neden dermi diyorum kadın bildiğiniz ruh hastası herşeyi yapabilir ama herşeyi . İnsan bazen hakliyken bile korkabiliyormis bunu anladım . Asla haksızlığı kabul etmezler yalan akar gider . Öyle bir karı kocaki eşimin amcası diyeyim bir kadınla birlikte oldu. Karısı gitti mahallede kadını dövdü . Kocama mesaj attığını yakaladım diye . Sonra birşeye sinirlendi kendi evini yaktı . Komşunun evini yaktı . Bunu anlayın kadın ve kocasını tanıyın diye yazıyorum . Sizce korkmakta haksizmiyim. Anksiyetem var gebe olduğum için ilaç içemiyorum lütfen kırmadan bana bir akıl verin . Bu olayı aileme sicrarmadan nasıl çözerim . Eşim asla umursamaz dunya yansa umrunda değil yani. Ondan bir destek beklemiyorum

Ben aileme söylerdim böyle bir risk varsa, kaynınız neymiş öyle ya düşman başına.

Ben aileme söylerdim böyle bir risk varsa, kaynınız neymiş öyle ya düşman başına.
Ailem biliyor zaten . Olay onların yanında oldu ama meseleyi onlara sicratmak istemiyorum . Hani ne diyecekler de bana desinler bana yapsınlar istiyorum. Annemde korkma hiçbir halt yiyemezler diyor bilmiyorum yani . Kadın anlattığım gibi eksiği var fazlasi yok

Açıkçası şartlarınızı bilemiyorum ama ben çocuğumu kumarbaz bir baba, sorunlu bir aile içinde büyütmek istemezdim. Belli ki kayınvalide yuva dağılmasın diye çabalıyor ama eşinizin umru değil. Aileniz arkanızda, siz neden bu sorunlu insanlarla bir aradasınız hala, kendinizin ve bebeğinizin sağlığını tehlikeye atıyorsunuz?

Eğer karşınızdaki düzgün bir insansa, boşanmayla eşlik görevlerinin bittiğini, babalık görevlerinin sürdüğünü bilir. Yok zaten insan değilse aynı evde de babalık yapmaz. Dip not: bir çocuğun sağlıklı şekilde büyümesi dengeli tek bir ebeveyn de yeterli.

Sonuç olarak; neden bu kaosun içinde kalmayı seçiyorsunuz?

Son cumlenizdeki gibi hepsinin kafasında var . Şimdi ben desemki kaynimi frenle yaş kızım ne olacak sanki birşey demez abin der eminim . E kaynimi arasam ben asla kimseye birşey demem der. Ama bildiğinden geri kalmaz . Öyle cahil bir aileymiski yemin ederim 3 yılda yeni anladim . Birde bu pisliklerle başım belaya girecek diye korkuyorum şimdi

Bastan kayinpedere guvenip niye dondunuz ki yolunuzdan. Kyinpederle mi evlisiniz esiniz sizi almaya gelmiyo o geliyor sacmalik burda basliyor. Madem esinizden bir beklentiniz yok bosanin neden bu sacmaligin icine bir cocuk getireceksiniz?
Eşimin annemgile gelecek yüzü olmadigi için kp geldi aldi beni . O sürekli iletişim halindeydi benimle . Birde adam babasıyla asla ama asla bir arada oturmaz 3 yıldan beri evliyim bir kere beraber oturduklarını eşimin ona baba dediğini duymadım düşünün yani

Aynen öyle adam herturlu kaçıyor olaylardan

Ama bu durumda niye devam ediyorsunuz? Kayinpederi, dedikoducu kayniniz önemli degil ki. Esiniz pisman degil, esiniz ayni sorumsuzluguna devam ediyor, yani son vakasi bu olmayacak. Bu olaylar patlak vermese, baskalari verecek. Yani kayinpedere güvenip döndünüz, ama o ne yapsin?

Benim dedigimi anlamadiniz nicin dondunuz diyorum esinizin hali belliyken nasil kayinpedere guvenip evliligi devam ettirme karari alabildiniz? Siz esinizle evlisiniz kayinpeder en fazla ne yapabilir ki ona guvendiniz?

Bilmiyorum inanın hani geceler boyu düşünüyorum . Neden neden ben bunu çekiyorum . Gitsem ailem dağ gibi arkamda hiç şüphem yok onlardan . Ama kalsam düzeltirim kafasindayim sanki evet bayaa malca bir düşünce ama öyle düşünüyorum kendi kendime

Yok canım kpye güvenip dönmedim tabiki adam geldi aslan kesildi bana kızım ben kimseye bırakmam seni torunumu vs vs. Eşim diyorki kurban olayım ailenin yüzüne bakacak yüzüm yok ben o insanlara nasıl bunu yaptım derim . Bir ağlama zirlama gözyaşı . Bebeğin besiginin fotosunu çekiyor atıyor bana bak herşey yarım kaldı . Daha sayamadığım birsuru şeyler bende inandım döndüm ne bileyim essek kafam vallahi

Yalniz siz olsaniz cekin dicem ama birde cocugunuz olacak ona aciyin. O bu dramin icine dogmak zorunda mi? Boyle bir babayla buyumek zorunda birakiyorsunuz onu.

Yalniz siz olsaniz cekin dicem ama birde cocugunuz olacak ona aciyin. O bu dramin icine dogmak zorunda mi? Boyle bir babayla buyumek zorunda birakiyorsunuz onu.
Galiba öyle yapacağım . Ama yüzsüz arsizla bir ömür iletişimimi kesemiycem ya ona yanarım gerçekten

Eşiniz nerede?
Dekor gibi duruyor mu?
Adam olsun kardeşinin ipini eline alsın madem.
Yani bir sürü olumsuzluk var konuda ama hamilesiniz üzülmeyin.
Eşiniz bir zahmet ilgilensin.

Düzeltmek sizin göreviniz mi? Ya da bir başarı mı olacak? 5-10 yıl içinde herşeyi düzelttiğinizi varsayalım, siz aynı siz mi olacaksınız? Yoksa yorgun ve yılgın bir kadın mı olacaksınız? Değecek mi, yoksa keşke enerjimi çocuğuma ve kendime mi harcasaydım diyeceksiniz?

Bakın, daha doğmadan bir çocuğun bir ebeveyn eksikliği ile büyümesinin zor olduğunu biliyorum. Kız kardeşimde tecrübe ettik bunu, ki kendim de iki çocuk annesiyim. Ama sağa sola saldıran, ateşe veren insanlardan bahsediyorsunuz. Korkutmuş sizi, tehdit altında olduğunuzu düşünüyorsunuz. Yani gerçekten mantıklı mı?

Kaldı ki eşiniz borsada orda burda para kaybettiyse bu işlerden anlamıyor. Vur kaç yapıp az zamanda çok kazanmaya çalışırken batırmış her şeyi. Buna da devam edecek. Şimdi dursa ilk fırsat gördüğünde acaba deyip tekrar deneyecek. Tam her şey bitti derken, tekrar mücadele etmeye hazır olacak mısınız?

Eşiniz nerede?
Dekor gibi duruyor mu?
Adam olsun kardeşinin ipini eline alsın madem.
Yani bir sürü olumsuzluk var konuda ama hamilesiniz üzülmeyin.
Eşiniz bir zahmet ilgilensin.
Aynen öyle adam itiraz ediyor kesinlikr benim borcum yok diyormuş babasına . Bende kredilerin ekran görüntüsünü aldım babasına gosterdim . Allah Allah yapmaz ya öyle şeyler diyor . Şu sözün doğruluğuna inandım gerçekten cahile laf anlatmak deveyi hendek atlatmaktan zormuş . Birde yenge meselesi çıktı onun üstesinden nasıl geleceğim bilmiyorum

Hamilelik ayrılma kararı aldığınız da mı oldu dönünce mi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…