Gün geçmiyor ki nişanlımla ilgili konu açmayayım ????

Babannemin evine para ödeyeceğiz diye demedim maleseff 1 sene oturacağız en fazla 2017 temmuza ev ayarla o sürede dedim...
Babasından da nefret ediyorum bildiğin gibi değil...

Diger yarisinida okudum.
Aslinda cok erken davranmissin babanla konusmakta. Ama yinede cok iyi etmisisn. Ce babanin oyle demesidr cok iyi olmus. Ve senin babanin arkasinda durman cok daha iyi olmus cunki iceri sizacak delik birakmamisis. Aglayip sizlayip babam oyle dedi ama ben ayrilmak istemiyorum falan demis olsan, onun seni ezmesi icin bahane cikmis olacakti. Baktiki baban sert sen onun arkadasinsin. Ona yaoacak birsey kalmadi.erkek tarafina boyle sert olacaksin alttan aldikca yuz verdikce iyice kiz tarafinin tepesine çıkıyorlar.

Gercek bu. Bazen kiz aileleri aman iyi gecinsinler bizim yuzumuzden kotuluk cikmasin diye hic birseye karismaz ve ses cikarmaz. Tek niyetleri acisini kizlarindan cikarmasin diye ama kotuluk insanlarin icinde olduktan sonra istedigin kadar ilimli olsun yapacaklarindan geri kalmiyorlar.

Laflarınıza dikkat edin öncelikle....

Ben mesleği olmayan biri değilim,kpss sınavına hazırlanıyorum, ve kendisi de bunu bugüne kadar mesele yapmadı...
Benim kardeşim evlenecek olsa ve eşi çalışmasa babam her türlü destek olurdu,köstek olmazdı.. demek istediğim bu...
Ayrıca bilmem biliyor musunuz ama dinimize göre de erkek evin geçimini sağlamak zorunda zaten,ben hiç çalışmasam bile......

Babannemin evine para ödeyeceğiz diye demedim maleseff 1 sene oturacağız en fazla 2017 temmuza ev ayarla o sürede dedim...
Babasından da nefret ediyorum bildiğin gibi değil...
O oyle dedigi zaman. Babamdan yarfim almayacagim dedigi zaman, bizde babaannemin evine kira oderiz olur biter derdin ama sorunu cozduyseniz uzatmayada gerek yok.

Benimde sorunlarım bitmiyo,hergün yeni bi sorun...ve düğüne iki ay kaldı
Evlenmek istediğimizden emin miyiz S sensizlink

aynenn... babam ben de yokum sana verecek kızım da yok bu saatten sonra deyip yüzüne kapatmış teli... bunu dk sı da yok bana mesaj üstüne mesaj beni ara diye... aradım, baban böyle böyle siz mutlu olamazsınız,ben zararlarınıza yardım ederim dedi kızımdan ayrıl dedi,diye sööyledi.. ben de babam öyle dediyse öyledir dedim... yani aklımda ona blöf yapmak felan yoktu...
o da tamam dese defter kapanmıştı... bu bu sefer alltan almaya başladı,yok işte ikimiz çözmştük bu eseleyi,aramızda halledilmeyecek bir şey değildi felan... ne kadar kararlı ve ciddi olduğumu bilir bu tür konularda...

Gün geçmiyor ki sorun yaşıyorsunuz buraya konu açıyorsun ve hala adamla nişanlı pesss...
Bu kadar sorunlu ilişki evlilikte hepten beter olur hiç şüphen olmasın

Sen babanin arkasinda durmasan busefer o senin alttan almani bekleyecekti.

Bosver. Kimseyi takma. Dogru yoldasin.

bilemiyorumm inann... sizin sıkıntınız nedir ?
Bende sürekli konu açıyorum,içimi dökmek istiyorum
Konularımda var...daha yaşadığım ama spesifik olacağı için konularıma yazmadığım şeylerde var,
ne yapacağımı bilmiyorum hiçbir hazırlığım yok
Ruhsal durumum bozuldu iyice,ayrılırsam daha farklı bi üzüntü yaşıycam. Napıcaz S sensizlink

Bak 2 ayın varmış iyice ölç tart, iyi düşün...
Bi nişanlıdan dönmek var, bi evlenip ayrılmak var..
İkisi çok farklı...İnan bu anlattığım konu benim çok midemi bulandırdı...
Mesela nişanlımın babasını asla görmek istemiyorum,benim altınlarıma mı güvenmiş... gitsin kredi çeksin ne yapacaksa...
Sinek küçük mide bulandırır derler ya,şuan ciddi derecede ayrılmayı düşünüyorum...

Babaniz sert konussmus ama iyi yapmis açıkcasi. Ne o daha düğün olmadan millet altinlara göz dikmis o ne ala..Senden cok büyütme bence is inada biner üzülürsun hesabınza yatirin ne senn annende ne onun annesinde kalsin.Bende ole bi hata yaptim zamnnda aileme anlatıyorm sonra onlar birbryle kotu olyio. Sen nisanlinla aran duzelirde aileler oyle olmyor .Daha dikkatli ol..

Bilmiyorum..dinle hiç ilgilenmiyorum ben.

Ben aşkla, hayatın müşterek olmasiyla ve çiftlerin birbirini kezban kezban konulardan kirmamasiyla ilgiliyim daha çok...

1- neden herşeyi babana anlatıyorsun çok gereksiz
2- resmen evin lafını etmişsin yüzüne vurmuşsun adamda her ay getirdiği maaşı mı yüzüne vursun ekmeğini ben alıyorum diye ne kadar ayıp
3- belki kayınbaba gerçekten iyi niyetlidir neden enine boyuna konuşmadan ortalığı velveleye verdin.
4- babası düğününü yapmak zorunda değil kusura bakma kendinize güvenmiyorsanız evlenmeyin. Ada'm bu yaşına o
Kadar okutmuş bakmış niye düğün yapmak zorunda olsun. O zaman o düğün yapmak zorundaysa onun beğendiği uygun gördüğü eşyayı alıp düğün salonunu kabul edeceksin. Yapsa baba olarak bi hoşluk olur ama evlenmeyi biliyorsanız sende çalışırsın oturduğun eşyayı ödersin.
Valla benim kadın Halim'le kocam yaptığı bişeyi yüzüme vursun daha Oray'a adım atmam. Sizin iş olmaz

Genel olarak haklısınız ama bu türde altın istemeler genelde iyi niyetli olmuyor eminim siz de forumda bu tür olayları okumuşsunuzdur.

Olumlu olumsuz her eleştiriye açığım,öncelikle teşekkür ederim..
1.cevap: Babam sanki sıkıntımı bilmiş gibi konuştu, ne var ne yok felan deyince benim ses değişti,duygulandım ve ağlamaklı oldum.. tutamadım kendimi o da beni burda kederli bırakma anlat ne var deyince ben başladım anlatmaya...
2.cevap:evi söz konusu yapma nedenim ise onun babamdan tek kuruş almayacağım yardım istemeyeceğim deyişi,babasını o kadar düşünüyo oysaki benim ailem de onu değil beni düşünüp sıkıntı çekmemem için o evi vermişlerdi.. bunu içimde tutamazdım..çünkü o da beni kırdı..
3.cevap:iyi niyet felan yok bacım,adamı tanıyorum adam çok geniş biri... çevreye gelince har vurup harman savuran ama bana gelince,illa oğlunun arabayla beni alması gerekmediğini otobüsle de gelebileceğimi söyleyen biri...
4.cevap:bir baba olarak eli cebine gitmedi zaten, yapılan her şeyin parasını nişanlım ödeyecek... kendisi bana 3 tane bilezik taktı o kadar...

adamı velisine şikayet eder gibi babanıza şikayet edip kulağını çektirmişsiniz..
ben olsam sizden ayrılırdım.. sizinle evlilik zor.. kendi göbeğinizi kesemiyorsunuz daha.. evlendikten sonra da bir problem olduğunda babanıza mı şikayet edeceksiniz ?
yapmanız gereken baban kendince yardım etmek için öyle düşünmüş olabilir ama benim öyle bir talebim yok deyip konuyu kapatmaktı..

Ne olursa olsn kavgayı neden ailelere yansıtıyorsunuz ki benim nişanlım da bikere bunu yapmıştı eski konumda mevcut. Siz seviyorsunuz kolay affedersiniz ama aileniz için sineye çekmek affetmek öyle kolay olmuyor böyle cephe alıyorlar işte. Siz resmen kendi aileniz olsun onunki hiç olmasın istemişsiniz adamın üstüne üstüne gidip ayıp etmişsiniz. Birde babaya anlatarak olayı tırmandırmışsınız... tek öğrendiğim şey ne yaşarsanız yaşayın ama aranızda kalsın herşey...

bu altın mevzusu , nişanlımın yaklasımı hakkında felan ne dersiniz_? teşekkür ederim öncelikle...

olayın üzerine babam aradı direkt ve ben can sıkıntısından ne yapıyormuş benim kızım gibi şefkatle yaklaışnca benim sesim titredi istemsizce, ve tutamadım kendimi...
normalde zayıf bir insan değilim,hatta kolay kolay ağlamam... ama konularımı biliyorsanız aylardır stresli dönemler geçiriyorum, içimde tuttuklarımın dışa vurumuydu babama anlatışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…