-
- Konu Sahibi sensizlink
Yahu cidden bu adamı kaybediceksin eninde sonunda. Ablacım niye bu kadar kargasa çıkardın babana anlattın. Nisanlın zaten tamam demis babasina vermiycek altınları. Sen olayı babana yansıtmıssın. Bosu bosuna babanla nisanlının arası bozuldu.
Bi de yani kusura bakma ama evin lafını etmen cok cok ayıp. Bu cocugu sevdigini düşünüyor musun hala? Gururunu kırıyorsun çünkü
Not dusmussunuz hep nisanlima hak veriliyor diye
Bu notu okumadan da nisanlina hak verdim bu konuda da. Adam hep ılımlı davranmis diretmemis ki.
Babani araman babanin nisanlina söyledikleri senin bu sozleri desteklemen falan cok itici. Ayrıca ne olursa olsun madem evinizi açtiniz lafini etmeyeceksiniz.
Hakliyken haksiz olmussunuz
Olmamaliydi bence gurur kirici cunku.Babam benim ses tonumdan anladı... lütfen anlat sizden 5bin km uzaktayım zaten aklım sizde daha fazla kalmasın dedi..
Ve ben de üzülerek anlattım baba böyle böyle diye...
Babam benim üzülmeme dayanamaz o da direkt onu aaramış ve devamı yazdığım gibi...
Canım senin düğer konularımdan yorumunu hatırlıyorum... Ama adam diyor ki babamın iyi niyetine karşı sen art niyetli düşünüyorsan ondan tek kuruş almayacağım tüm borcu kendim ödeyeceğim diyor,var mı böyle bişey..
Benim erkek kardeşim bugü evlense a dan z ye babam tüm ihtiyaçlarını karşılıksız halleder...
Ama o ne yapıyor babasından yardım almıyor, eee oturacağımız evi biz neden sağladık o zaman ?
Ben sizi haksız buldum.
Nişanlınız altın konusunda ılımlı bir adım atmış ortak bankaya koyulsun demiş burada olay kapanmış olmalıydı.
Neden babanızı araya sokuyorsunuz ? Tamam baba araya girer ama burada konu zaten hallolmuş ve nişanlınzı zor durumda bırakmışsınız.
Valla en iyisini yapmış baban keşke Annem karşı çıktığında Bende dinleseydim
o bankaya yatırma olayını da ortaya atan bendim... onun kendine kalsan ya babasına vermeyi ya da kendisi araba alıp değerlendirmeyi düşünüyordu... düşünün bankanın yıllık ödemesi için bile ne gerek var altınları yatırıp yıllık ödeme yapacağız diyordu..
MESAJINDA O da dedi ki sen madem benim aileme ve bana güvenmiyorsun işte o zaman annende de kalmayacak , yanlış anlama ben annene senden daha çok güveniyorum ama eşitlik olacaksa balayına 1 gün geç gideriz bankaya yatırıp ta gideriz dedi.. neyse birşey demedim.. ... yazıyor.