Gün geçmiyor ki nişanlımla ilgili konu açmayayım ????

sende farkındasın zaten altınların üstüne yatacaklar sakın verme kendi Ailene yada bankaya bırak. eşinin annesiyle annen konuisun böyle bişeye izin vermeyiz artık ne sorun varsa söylesin olmazsa babası izinvermiyor desin arkanızın sağlam olduğunu bilsinler

Sürekli sorun oluyorsa iyi düşün ailelerde bıkmıştır.ayrıca altın mevzusu yalan geri alan yok verince

Not dusmussunuz hep nisanlima hak veriliyor diye
Bu notu okumadan da nisanlina hak verdim bu konuda da. Adam hep ılımlı davranmis diretmemis ki.
Babani araman babanin nisanlina söyledikleri senin bu sozleri desteklemen falan cok itici. Ayrıca ne olursa olsun madem evinizi açtiniz lafini etmeyeceksiniz.
Hakliyken haksiz olmussunuz

Canım senin düğer konularımdan yorumunu hatırlıyorum... Ama adam diyor ki babamın iyi niyetine karşı sen art niyetli düşünüyorsan ondan tek kuruş almayacağım tüm borcu kendim ödeyeceğim diyor,var mı böyle bişey..
Benim erkek kardeşim bugü evlense a dan z ye babam tüm ihtiyaçlarını karşılıksız halleder...
Ama o ne yapıyor babasından yardım almıyor, eee oturacağımız evi biz neden sağladık o zaman ?

Ben sizi çok haksız buldum. Babasının niyetini bilemem ama besicilik işinde iyi para var adam belki ev alacaktı. Siz tek maaşla evi zor alırsınız gibi. Bilmiyorum yaşınız kaç ama çok çocukça geldi babaya anlatmak falan. O altınlar olsa ne olmasa ne yani. Bak altınlar mutluluk getirmiyo huzur bozuyo. Eşiniz tek erkek mi ? He birde nişanlınız seviyo ki sizi hep alttan almış. Ben olsam onun yerinde bitirmiştim.

Eski konularına bakmadım.Kayınpederinin altınlar üzerinde plan yapması çok rahatsız edici.
Fakat babanın nişanlını araması çok yersiz olmuş.O aramadan başka bir sonuç çıkması beklenmezdi herhalde.
Ben babaların yüz göz olmaması ve son anda son sözü söylemek üzere müdahil olması gerektiğini düşünüyorum.

Canım yazın çok uzun hepsini okuyamadım ama takı kısmına gelince tepeler atiyor nedir bu ben anne babalara takilarin verilmesine karşıyım. O zaman gidip nikah tazelesinler takılan altinlarla ne istiyorlarsa yapsinlar ne bu yeni evlilerin altinlarini alma merakı yetti artık

Babam benim ses tonumdan anladı... lütfen anlat sizden 5bin km uzaktayım zaten aklım sizde daha fazla kalmasın dedi..
Ve ben de üzülerek anlattım baba böyle böyle diye...
Babam benim üzülmeme dayanamaz o da direkt onu aaramış ve devamı yazdığım gibi...

Kiralık kasa diye bir şey var.
Bunca tantanaya gerek kalmadan, sadece kendi adınıza açıp garantiye alabilirdiniz altınlarınızı.
Daha düğün yok, bir şey yok 'altın hesabı' yapan aile ve benimkilerin dediği olacak diye direten bir nişanlıyla işiniz çok zor...

Ayrıca hemen olayı babanıza yetiştirmek çocukça olmuş, babanızın hareketi ise dağ deviren cinsten.
Bu işin sonu hayır değil, ben söyleyeyim...

Olmamaliydi bence gurur kirici cunku.
Size hak verdigim tek nokta size ait olan takılar uzerinden baskalarinin plan yapması ve nisanlin bunda diretmemis

Diğer konularınızı okumadım ama sadece bu konunuza bakacak olursam altınların sizin hakkınız olduğunu nişanlınıza bi anlatın. Sonracığıma siz eğer onun annesinde kalmasını istemiyorsanız elbette o da karşı atak olarak sizin annenizi işe katacak. Balayı oteliniz ayarlandıysa eğer gün değiştiremiyorsanız otellerde dolap içlerinde kasalar oluyo orada tutar balayı dönüşü beraber ortak hesapla bankaya yatırırsınız diye düşünüyorum. Ama şunu bi aklına yerleştirin nişanlınızın... Eğer sizin aileniz kız tarafı olarak size maddi destekte bulunuyorsa babası da bulunacak. Ha bulunmuyosa Kabul etmeyecekse babasından gelen yardımları bence siz de ailenizin evinde oturmayın. Beyefendi rahat edecek diye ailenizin kira geliri kesilmesin. Anneye altın verme konusunda eşitlik istiyorsa ailelerden gelen yardım konusunda da eşitlik isteyin. Net

yani şimdi nişanlıya tüü öö kaka diyelim diyeceğim de, siz her şeyi gidip babanıza anlatıp "baba döv şunu" tarzı çemkiriyor musunuz? babanıza konuyu açmakla bana göre çok büyük bir hata yapmışsınız, babanız sizin özelinize girerek daha büyük bir hata yapmış.

Ailesiyle mesafe koyun mutlaka.
Besicilik hikaye altınların üzerine yatmak istemişler daha şimdiden
Nişanlınızı da pek gözüm tutmadı siz bununla daha çok sorun yaşarsınız (umarım olmaz)

Yahu ben bile az buçuk tanıdım senin nisanlını. Sana sinirlenmis iste, o lafları ondan. Sen 2 konussan yine vazgececek o kararından, bi de üstüne o lafları icin senden Özür de dilerdi. adam senin ağzına bakıyor.

Sen fazla köpürtüp babanla nisanlının arasını açmışsın.

Ben sizi haksız buldum.
Nişanlınız altın konusunda ılımlı bir adım atmış ortak bankaya koyulsun demiş burada olay kapanmış olmalıydı.
Neden babanızı araya sokuyorsunuz ? Tamam baba araya girer ama burada konu zaten hallolmuş ve nişanlınzı zor durumda bırakmışsınız.

o bankaya yatırma olayını da ortaya atan bendim... onun kendine kalsan ya babasına vermeyi ya da kendisi araba alıp değerlendirmeyi düşünüyordu... düşünün bankanın yıllık ödemesi için bile ne gerek var altınları yatırıp yıllık ödeme yapacağız diyordu..

MESAJINDA O da dedi ki sen madem benim aileme ve bana güvenmiyorsun işte o zaman annende de kalmayacak , yanlış anlama ben annene senden daha çok güveniyorum ama eşitlik olacaksa balayına 1 gün geç gideriz bankaya yatırıp ta gideriz dedi.. neyse birşey demedim.. ... yazıyor.

Bence babana anlatman daha da buyutmus.Cocuk buna ragmen alttan almis baskasi olsa bitti der ceker giderdi.Ben onun seninle evlenmeyi gercekten istedigini dusunuyorum.Fakat sen istiyor musun.
Su an bize kayinpederin teklifi cok sacma geliyor.Yapacaginada inanan 1 kisi cikmaz eminim.Fakat bunun suçunuda cocuga attik.Biz tanimiyoruz etmiyoruz net gorebiliyoruz ama cocugun babasi sonucta kondurmamistir tavrin zoruna gitmistir.
Bence buyutulecek bi mesele degil ama baban oldu bittiye getirmis sende hatali olmasina ragmen babanin sozunun arkasinda durmussun mesela.Bu yuzden onu suclama
Ikiniz halletmeye calisin olmuyorsa evlenmeden atin yuzukleri
Dugun sezonuna girdik ya bir suru taki sorunu konusu acilmaya basladi zaten

şöyle.. o gün o bankaya yatıralım o zaman lafını benim daha önce bu fikri öne sürmeme bağlı olarak söylüyor... yüzyüze olan konuşmada ben demiştim böyle böyle bankaya yatırabiliriz diye... o mesajda ondan bahsediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…