• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün geceye dönüyor yarın düne dönüyor an anıya dönüyor SEN İNATLA DÖNMÜYORSUN

Ya bitmiş gitmiş diyosunuz ama içimde bişeyler bitmedi diyor. Tekrar ilgisini çekebilmek için dönmesi için ne yapabilirim. Lütfen bi kaç tavsiye de bulunun...

Seni istemeyen biri icin neden bu kadar israr? Ben de yuzde doksan baskasini buldugunu dusunuyorum. Ya da memleketinde takildigi biri oldugunu. Kimseye bu kadar koru korune guvenme. Insanlari sadece bize anlattiklari kadar taniriz.

Seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri bende yaşadım çok çabaladım, birbirimizi çok sevdiğimiz halde ayrılmak zorundaydık. Bence aşk bu kadar basit olmamalı gerçekten seviyorsan sen adım at, çok zor değil en azından bir msj :)

Seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri bende yaşadım çok çabaladım, birbirimizi çok sevdiğimiz halde ayrılmak zorundaydık. Bence aşk bu kadar basit olmamalı gerçekten seviyorsan sen adım at, çok zor değil en azından bir msj :)
Son zamanlarda son kavgalarda hep ben adım attım hep ben peşinden koştum. Belki de bu da etkiledi ayrılık kararını. Ben istiyorum ki o dönsün, çünkü ben dönersem gözünde iyiden iyiye düşücem. :KK43: :KK43:

Hahahaha çok teşekkür ederim zaten 12 ay bronz bir insanım, kuaför kurbanı oldum upuzun saçlarım kısacık oldu. Dışardan bakan biri ayrılık psikolojisi ayrılık değişimi vs diyebilir ama gerçekten öyle değil. Neyse sonuçta bir değişim yarattım ve beğenildi. Kaliteli bir adam olmadığını ben de anladım ama nedense bu ilişkiye değer vermişim. Okul açılınca dönse kabul etsem hep aklımda zaman geçirmek için döndü kuruntusu olacak. Sanırım bu kuruntu değil gerçek. Keşke okul açılmadan dönse.....

Dilerim istediğin gbi olur.. iyi anlıyorum hissettiklerini.. ilk sevgilisi olduğunu söylemişsin ya acaba memleketinde platonik askı falan mı wardı? Hani ona yakın olunca ayrılmak istedi falan? Cunku insanlar kolay kolay ilk sewgililerinden ayrılmazlar

Dilerim istediğin gbi olur.. iyi anlıyorum hissettiklerini.. ilk sevgilisi olduğunu söylemişsin ya acaba memleketinde platonik askı falan mı wardı? Hani ona yakın olunca ayrılmak istedi falan? Cunku insanlar kolay kolay ilk sewgililerinden ayrılmazlar
Hayır öyle bişey yok, zaten neler yaptığını kimle takıldığını falan biliyorum hâlâ. Kuzenleriyle takıldı tüm tatil. Başka bi kızın olması mümkün değil. Ben de anlamadım daha önce flörtleri olmuş ama hiç biri kafasına yatmamış. Ya bu kadar mı sıkıldın be adam ilk sevgilinden nasıl böyle ayrıldın. Heyecanım bitti ne......

Aynı durumu bende yaşadım. ..halAda bekliyorum bi umut. .peki diyelim döndü tekrar guvenebilecekmisin ona eskisi gibi olacağına inaniyomusun bi kere araya ayrılık girdimi eskisi gibi olmuooo bence önüne bak derimm

Aynı durumu bende yaşadım. ..halAda bekliyorum bi umut. .peki diyelim döndü tekrar guvenebilecekmisin ona eskisi gibi olacağına inaniyomusun bi kere araya ayrılık girdimi eskisi gibi olmuooo bence önüne bak derimm
Bilmiyorum ilk başlarda olmaz ama bi kaç ay sonra olur herhalde. Böyle ayrılıp barışıp daha sağlam ilişkiye sahip olan arkadaşlarım var. Tabi bunları kendileri söylüyor. Sen de bekliyormuşsun peki sen eskisi gibi olabilecek misin dönse

Sertab erener dizeleriyle giriş yaptığım konu şu ki kırk gün önce dört aylık sevgilimle ayrıldık. O ayrıldı, çünkü başlardaki gibi heyecanlı ve istekli değilmiş. Uzatmadım tamam yapabileceğim bişey yok dedim. Özler döner diye düşünüp hiiiiç bir şey yazmadım ama gel gör ki düşündüğüm gibi olmadı. O günden beri hiç konuşmadık. Atnı fakültede okuyoruz, okul bitti ilişki bitti. Okul eylülde açılıyor ilişki başlar mı bilemem tabi ama pişman olsun dönüş yapsın istiyorum. Eski sevgili nasıl döner ne olur ben çözemedim kırk günde. Sanırım taktik yapamıyorum kızlar, yardımlarınızı bekliyorum.......
:63:kirk gunun sonunda,donse ne yazar donmese ne:KK14:ahh muslum baba mekanin cennet olsun:KK52:onun boyle bi sarkisi vardi o geldi aklima :KK64:bugunlerde kendimi nostaljik hissediyorum nedense:cool:

Ya arkadaşım boşversene.. Dönmezse dönmesin. Bu kadar kafana takmaya değmez. Sen de yeni ilişkilere, heyecanlara açık genç bir bayansın neticede. Maziden birisi olarak anarsın o kadar :)
4 ayda böyle yapan biri yüzünden kendini üzmeyeceksin değil mi?
Hayat tecrübe kazandırır insana. Hem kaç yıllık kocasını tanıyamıyor bazı insanlar..
Aşkından ölüp bitmedin ya.. Bak 40 ı da çıkmış. Yeni bir hayat yeni bir sen lazım.. :)

Hepinize çok teşekkür ederim, umarım döner ama dönmezse de yapabileceğim bişey yok ne yapiyim yani ben mi yaziyim. Hem terkedilip hem de böyle günlerce düşünmek ve üstüne bazen bir duygu seliyle arayacak olmak çok canımı yakıyor. Ne kadar güçsüzmüşüm bunu anladım. Yazmazsa geçmesini beklicem....

Bilmiyorum ilk başlarda olmaz ama bi kaç ay sonra olur herhalde. Böyle ayrılıp barışıp daha sağlam ilişkiye sahip olan arkadaşlarım var. Tabi bunları kendileri söylüyor. Sen de bekliyormuşsun peki sen eskisi gibi olabilecek misin dönse
Hayır tabikide geri dönse asla onu istemem evet hala çok seviyorum ama 1aydir cektiklerimi ben biliom acının zor bölümünü atlattım gelsede güvenmem eskisi gibi olmaz hiç bi zaman haklı sebeple giysedi ve donsedi evet belki daha sağlam olurdu ama Sebepsiz giden biri için dönse bile daha sağlam sonuç beklenemez

Mesaj attım eşyalarımı almak için tamam dedi gittim evine. Açtı kapıyı merhabalaştık geçtim içeri valizimi hazırladım bakamadım yüzüne çok, sonra beni arabasıyla eve bırakmayı teklif etti çünkü baya eşyam vardı. İlk kabul etmedim sonra tamam dedim. Bindik arabaya okuldan ve kurban tatilinden konuştu bi iki cümle kısa cevaplar verdim ben bişey sormadım. Geldik bizim eve kapıya kadar çıkardı valizleri. Elini uzattı kendine iyi bak dedi teşekkürler görüşürüz dedim. Bilinçaltım bile hâlâ görüşmek istediğimi ortaya çıkardı. Bir haftadır okulda bir kere karşılaştık, göz göze geldik sonra yrümeye devam ettim. Öğle arası tüm arkadaşları kantindeyken bu ortalıkta yok, biz çıkarken de ayrı olurduk arkadaşlarından genelde ikimiz. Acaba okula gelmedi mi diyorum arabası dışarda. Ya benimle karşılaşmamak için takılmıyor arkadaşlarıyla ya da başka biri var. Ama iki ayda sevgili yapacak biri değil, acaba şununla mı bununla mı diyorum ama bakıyorum düşündüğüm kişiler hep arkadaşlarıyla. Gerçekten bu durumun içinden çıkamıyorum. Pişman olur döner belki diye düşündüm. Ama gururlu birazda ondan mı adım atmıyor bilmiyorum. Lütfen bi yol gösterin, artık çok yoruldum. Yapamıyorum sürekli gözlerim doluyor olur olmadık yerlerde. Güçlü durmaya çalışıyorum beceremiyorum. Tekrar başlamak istiyorum pişman olsun istiyorum. Bir adım atsa devamını getircem ama o ayrıldığı için ilk adımı da atamıyorum. İlk sevgilisiyim, insan ilk sevgilisinden heyecanım bitti diye ayrılıp sonra nasıl pişman olmaz aklım almıyor. Lütfen bu işin içinden nasıl çıkacağım bir yol gösterin.....

Back
X