- 11 Temmuz 2015
- 409
- 104
- 53
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Sertab erener dizeleriyle giriş yaptığım konu şu ki kırk gün önce dört aylık sevgilimle ayrıldık. O ayrıldı, çünkü başlardaki gibi heyecanlı ve istekli değilmiş. Uzatmadım tamam yapabileceğim bişey yok dedim. Özler döner diye düşünüp hiiiiç bir şey yazmadım ama gel gör ki düşündüğüm gibi olmadı. O günden beri hiç konuşmadık. Atnı fakültede okuyoruz, okul bitti ilişki bitti. Okul eylülde açılıyor ilişki başlar mı bilemem tabi ama pişman olsun dönüş yapsın istiyorum. Eski sevgili nasıl döner ne olur ben çözemedim kırk günde. Sanırım taktik yapamıyorum kızlar, yardımlarınızı bekliyorum.......
Tam kafamdan attım diyorum ama olmuyor. Duygusal olarak bağlanmışım -ki dört ayda neyine bağlandım ben de anlamıyorum kara kaşına kara gözüne mi bilemedim. İlk başlarda çok ilgili olan beyimiz ben ilgi göstermeye başlayınca kendi resmen çekti ve tabi tahmin ettiğiniz üzere toto tavan. İşte böyle iki ilgi görünce zayıf karakterini ortaya koyan biri ama hâlâ dönsün istiyorum. Taktik lazım bana taktik
Memlekette yeni sevgili yapmis senden ayrilmis zor degil cozmek eger eylulde ondan ayrilirsa belki sana donerSertab erener dizeleriyle giriş yaptığım konu şu ki kırk gün önce dört aylık sevgilimle ayrıldık. O ayrıldı, çünkü başlardaki gibi heyecanlı ve istekli değilmiş. Uzatmadım tamam yapabileceğim bişey yok dedim. Özler döner diye düşünüp hiiiiç bir şey yazmadım ama gel gör ki düşündüğüm gibi olmadı. O günden beri hiç konuşmadık. Atnı fakültede okuyoruz, okul bitti ilişki bitti. Okul eylülde açılıyor ilişki başlar mı bilemem tabi ama pişman olsun dönüş yapsın istiyorum. Eski sevgili nasıl döner ne olur ben çözemedim kırk günde. Sanırım taktik yapamıyorum kızlar, yardımlarınızı bekliyorum.......
Hahahaha çok teşekkür ederim zaten 12 ay bronz bir insanım, kuaför kurbanı oldum upuzun saçlarım kısacık oldu. Dışardan bakan biri ayrılık psikolojisi ayrılık değişimi vs diyebilir ama gerçekten öyle değil. Neyse sonuçta bir değişim yarattım ve beğenildi. Kaliteli bir adam olmadığını ben de anladım ama nedense bu ilişkiye değer vermişim. Okul açılınca dönse kabul etsem hep aklımda zaman geçirmek için döndü kuruntusu olacak. Sanırım bu kuruntu değil gerçek. Keşke okul açılmadan dönse.....Walla bu işlerde taktik olmuyor maalesef. Yani oluyor tabi ama herkeste işe yarayacak kesin bir formül bulunamadı henüz :) üni yıllarmda senin gbi bi durum yaşadm. Iki aylık bi ilişkinin çok uzun süre yasını tuttum. Deli gbi dönmesini bekledim olmadı. Iki yıl kadar sonra net olarak dönmese bile dönmek istediğinin imalarnda bulundu. Ama iş işten geçmişti. Ben onu unutmamak için onca çaba vermişken geçen zaman onu unutturmuştu.. sana boşyere bekleme diyesim yok nedense.. verebileceğim tek akıl "seni değişmiş ve güçlü görmesini sağla". En iyi (şık) halinle git okula. Fırsatın varsa tatile git bronzlaş mesela. Beyimiz yeniden heyecanlanır belki..:)
Ama şunu yazmadan edemicem kaliteli bir adam değilmiş.. sakn üzme onun için kendini..
Sevgilisi yok biliyorum, ilk sevgilisiyim zaten bu kadar kısa sürede yeni arayışa geçeceğini sanmam. Yorumun için teşekkürler..Memlekette yeni sevgili yapmis senden ayrilmis zor degil cozmek eger eylulde ondan ayrilirsa belki sana doner
Sevgili yapip senden oyle ayrildi adim gibi eminim. Senin ilk sevgilisi olman neyi degistirir zaten yaslariniz kucuk anca yaniSevgilisi yok biliyorum, ilk sevgilisiyim zaten bu kadar kısa sürede yeni arayışa geçeceğini sanmam. Yorumun için teşekkürler..
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz acaba aklım almıyor. Öyle bişey olmadığına eminim. Tekrar teşekkürlerSevgili yapip senden oyle ayrildi adim gibi eminim. Senin ilk sevgilisi olman neyi degistirir zaten yaslariniz kucuk anca yani
Hayır arkadaşlar sevgilisi yokk yüzde yüz eminim. Yok. Zaten öyle hop ayrılayım hop başkasını bulayım hop ondan da ayrılayım gibi bir tarzı yok.Okul yaz tatiline girmiş,memleketine gitmiş muhtemelen memleketinden birini bulmuştur ya da tatil için nereye gittiyse artık.
Sonra okul açılır sevgilisi olduğunu duyarsın bir müddet ona sadık kalır sonra seni görünce öbürünü unutur ve sana döner,zayıf karakterli erkeklerin tipik özellikleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?