• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gün be gün takip edelim birbirimizi

caponumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.431
5
156
41
selam kızlarr bu topikciği açtım çünkü birbirimize destek verelim kimler ne yapıyor hergün neler yiyoruz bir bakalım umaruım uygun yere topikcik açmışımmm
ilk ben başlıyayım sabh elmelı sirkemiiçtimm arkasından 2 bardak su içtim 2 dilim kepekl ekmeği ile yiyebildiğimi yedimmcokacimcoookcokacimcoook
bu arada ben 1.70 boyundayım 76 kilo ile başladım 72 gördüm her ne kadar tartı bu aralar bana 74 kilosun:kedi::kedi: desede ben inanmıyorummm çünküölçüyorumm
sizleride bekliyorummm canlarım zayıflamaya çalışan arkadaşalrrrr buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

geldim cnm. bende başlıyım.
160 boy
77 kilo
kahvaltıda bi çay kaşığı zeytinyağı bağırsak çalıştırsın diye içtim.
dün senin verdiğin tarçıni karanfil, zencefil kökü karışımını içtim.
çeyrek simit, domates,salatalık, bi kibrit kutusu peynir yedim. sonra bi fincan yeşilçay
yarım litre su, bi fincan yeşilçay daha sonra bi yeşil elma,yarım lt su
tabi bu çayların ve suların aralarında yarımşar saat oluyo birden içmiyorum sabah yediden beri yaptıklarmı yazdım. bu arada sabahda yarım saat yrüdüm

kızlar diyet grupları diye bi bölüm var oraya gelsenize..bi gruba dahil olursunuz her gün ne yediğinizi yazarsınız cumalarıda tartılma günümüz:) ya da kilonuza göre bi gruba dahil olun....

hayırlı olsun topiğin canım, burdan devam edecekmisiniz yoksa linguist arkadaşın dediği gibi mi yapacaksınız, devam ederseniz bende burdayım:lepi:

site yönetiminden uyarı gelecektir ondan devam etmeniz için diyet grupları bölümünde bu şekilde devam ediyor

Back
X