- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Evet garanti yöntem aslında bi yandan daDoğal yolla gebelik ihtimalim düşük olduğu halde, iki adet arası gün aşırı birliktelik ile hamile kaldım korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra.
Yumurtlamayı takip etmedim. Kaçırmamak için iki adet arasında sürekli devam ettik.
Aynen işte bak adetim bitmesine rağmen test yaptım bugün yerleşme mi die
Doğru diosun ben de yapmıyımBen birdaha adetim 5 -6 gün geçmeden yapmam
Kizlar ben dun oglen 12 de catlatma ignesi vuruldum. Az once lavaboya girdigimde peceteye seffaf uzayan akıntı geldi. Sizce yumurta çatlamış mıdır? Yoksa kesin 36 saatte mi catliyor ?
Carsamba 12 de vuruldum ya, doktorum Çarşamba gecesi cuma ve cumartesi gecesi ilişki olsun dedi. Perşembe aslinda daha onemli degil mi sizce yani bugun. Ben anlayamadim bana anlatır mısınız bu mantığı
Kararsiz kaldim bugunde iliski olsami olmasa mi diye ? Bana da aslinda sanki bugun de olsa iyi gibi geliyor
Doktoruma mesaj attim simdi dayanamadimbugunde olsunmu iliski diye
En iyisini yapmışsınnyani olacaksa her türlü olacak yaa yapın gitsin diyor duygularım
Benim duygularımda oyle diyor ama doktorda bugun olmasının bi avantajı yok demiş
Gun asırı dogru olan ama malesef hergun deniyoruz bu ayMerhaba kızlar bir şey merak ettim . uzmanlar hamile kalmak için gün aşırı ilişki diyor , ama ufak çaplı bi araştırma yapınca 24 saatte bir ,yani her gün belirli düzende de yaparsanız hamile kalma şansınız artar diyen de var . Tabi tecrübe edenler daha iyi bilir o yüzden anket yapmak istedim ama nasıl yapılacağını da bilmiyorum. En azındna burda hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir, benim gibi kalmaya çalışanlar da hangisini seçtigini söyleyebilir diy e düşündüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?