Her gün iliskiye girmek sperm kalitesini düşürüyo, artı olarak spermler 2 veya 3 gün canlı kalabilir. Hamile kalmak için günde iki üç kez iliskiye girenler aslında tam tersi şansı azaltıyolar. Önemli olan çok ilişkiye girmek değil , yumurtlama gününe denk getirmek :) Bunun için ovulasyon testlerini kullanabilirsin ya da doktor takibinde olabilirsin , ya da gün aşırı ilişki tabiki.
Evlat sahibi olmak için bunu şartlandırmanız gerekmez , bence şartlandırılmamalı. Denemiş biri şuan 4 haftalık anne adayı olarak söylüyorum , herşey Allah’ın elinde ol der ve olur :) Stres en önemli etken, öncelikle stresten uzaklaşmalı çocuk olsun diye iliskiye girmemelisiniz bu bir süre sonra emin olun sizi, beyninizi yorar. Ben duaya yönelip Allah’a sığındığım an mucizemin haberini aldım, rabbim en güzel en hayırlı zaman da nasip eder siz duanızı eksik etmeyin :) Herşey gönlünüzce olsun :)
Yani her gün ilişki olursa tabi ki çocuk olurbuna gücü yeten çiftlerimizi kutlarım
Bi de doktora gitmek gibi bi alternatif var bazıları doktora gidiyomuş
Ovulasyon testi kullanarak kacirma ihtimalinden kurtulabilirsiniz .Tele yuklenen programlara guvenmeyin herkes ayni yumurtlamaz belki adetten sonra belki adetine 2 3 gun kala yumurtlarsin
Ekim ayı gün asiri iliski oldu hamile olabileceğimi düşündüm yanıldım , sonraki ay adet bitiminde tekrar gün aşırı iliskiye devam ettik bir hafta sonra amaaaann dedim :) Şartlandırmamak gerekiyor gerçekten çok fazla etkisi var bunun , strese sebep oluyor ayrıca. Bi sure sonra eşler her ne kadar çocuk istediği icin her şeyi uygulasa da onları da etkiliyo bu durum ve sağlıklı bi iliski olmuyor. Çocuktan önce düzenli bi iliski olmalı , daha sonra bebiş geliyor zaten :) Stres yapmayın diyenleri hiç anlayamazdım yahu nasıl stres olmasın siz yanlışlıkla mi çocuk yaptınız derdim :) Hamile olduğumu öğrendiğim ay gün aşırı iliski yerine hafta da iki gün ya da 3 yanı aslında keyfimize göre :) Keyfinize bakın rahat olun öncelikle , hem neden evlat sahibi olamayasınız ki ? Dert belliyse dermanı da belli , Allah ol der ve olur. Bu böyleyse ve biz bundan çok eminsek bence hiç birşey evlat sahibi olmanıza engel değil , herşeyin bir sebebi var :) Bi akrabamız çocuk düşündüğü için doktora gidiyor takip icin , doktor da senin asla çocuğun olmaz demiş. Bunu söylediği kişinin çok sağlıklı iki evladı var , hersey Allah’ın elinde içinizi ferah tutun :) böyle düşünürseniz aslında hiçte stresli birşey değil :)Evet haklsıın mantıken spermler hemen ölmüyorsa zaten ilişkiye girmeye gerek kalmıyor , bir sonraki gün de tekrar sperm sayısı cogalıp kalitesi artıyor. Bence de bu böyle ama istisnalar var mı bilelim dedim bir de gün asırı olunca sanki şartlanmıs gibi oluyor, oysa hiç düşünmeden her gün olsa daha stressiz gibi geldi bana , hani 2 günde bir diye bir düzene sokunca da bi günü bi sebeple kaçırsak 2 boş güne cıkıyo. Biz 2-3 günlüğüne her hafta bir yere gidyoruz mesela orda öyle bi şansımız yok gibi. Kalan günler de zaten az
Evet doktorlar hamilelik için gün aşırı diyor ama ben de Nadire'n iki günde bir hatta baya bi nadir onun dışında hergün bi iki kere acaba ondan mı hamile kalamıyorum ama şimdi deli gibi her gün yapmayalım da denmez kiMerhaba kızlar bir şey merak ettim . uzmanlar hamile kalmak için gün aşırı ilişki diyor , ama ufak çaplı bi araştırma yapınca 24 saatte bir ,yani her gün belirli düzende de yaparsanız hamile kalma şansınız artar diyen de var . Tabi tecrübe edenler daha iyi bilir o yüzden anket yapmak istedim ama nasıl yapılacağını da bilmiyorum. En azındna burda hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir, benim gibi kalmaya çalışanlar da hangisini seçtigini söyleyebilir diy e düşündüm ...
Bu düşünceye katılıyorum. İlişkiyi bebek olsun diye yaşamayacaksın. Keyfî yapacaksın bunu yapmak gerçekten kolay değil. Çünkü beyne bebek düşüncesi yerleştiği zaman onu atmak kolay olmuyorEkim ayı gün asiri iliski oldu hamile olabileceğimi düşündüm yanıldım , sonraki ay adet bitiminde tekrar gün aşırı iliskiye devam ettik bir hafta sonra amaaaann dedim :) Şartlandırmamak gerekiyor gerçekten çok fazla etkisi var bunun , strese sebep oluyor ayrıca. Bi sure sonra eşler her ne kadar çocuk istediği icin her şeyi uygulasa da onları da etkiliyo bu durum ve sağlıklı bi iliski olmuyor. Çocuktan önce düzenli bi iliski olmalı , daha sonra bebiş geliyor zaten :) Stres yapmayın diyenleri hiç anlayamazdım yahu nasıl stres olmasın siz yanlışlıkla mi çocuk yaptınız derdim :) Hamile olduğumu öğrendiğim ay gün aşırı iliski yerine hafta da iki gün ya da 3 yanı aslında keyfimize göre :) Keyfinize bakın rahat olun öncelikle , hem neden evlat sahibi olamayasınız ki ? Dert belliyse dermanı da belli , Allah ol der ve olur. Bu böyleyse ve biz bundan çok eminsek bence hiç birşey evlat sahibi olmanıza engel değil , herşeyin bir sebebi var :) Bi akrabamız çocuk düşündüğü için doktora gidiyor takip icin , doktor da senin asla çocuğun olmaz demiş. Bunu söylediği kişinin çok sağlıklı iki evladı var , hersey Allah’ın elinde içinizi ferah tutun :) böyle düşünürseniz aslında hiçte stresli birşey değil :)
Gercekten iyisiniz hossunuz ama olmayinca beklemekten agaç olup kuruyunca oyle olmuyor yahuEkim ayı gün asiri iliski oldu hamile olabileceğimi düşündüm yanıldım , sonraki ay adet bitiminde tekrar gün aşırı iliskiye devam ettik bir hafta sonra amaaaann dedim :) Şartlandırmamak gerekiyor gerçekten çok fazla etkisi var bunun , strese sebep oluyor ayrıca. Bi sure sonra eşler her ne kadar çocuk istediği icin her şeyi uygulasa da onları da etkiliyo bu durum ve sağlıklı bi iliski olmuyor. Çocuktan önce düzenli bi iliski olmalı , daha sonra bebiş geliyor zaten :) Stres yapmayın diyenleri hiç anlayamazdım yahu nasıl stres olmasın siz yanlışlıkla mi çocuk yaptınız derdim :) Hamile olduğumu öğrendiğim ay gün aşırı iliski yerine hafta da iki gün ya da 3 yanı aslında keyfimize göre :) Keyfinize bakın rahat olun öncelikle , hem neden evlat sahibi olamayasınız ki ? Dert belliyse dermanı da belli , Allah ol der ve olur. Bu böyleyse ve biz bundan çok eminsek bence hiç birşey evlat sahibi olmanıza engel değil , herşeyin bir sebebi var :) Bi akrabamız çocuk düşündüğü için doktora gidiyor takip icin , doktor da senin asla çocuğun olmaz demiş. Bunu söylediği kişinin çok sağlıklı iki evladı var , hersey Allah’ın elinde içinizi ferah tutun :) böyle düşünürseniz aslında hiçte stresli birşey değil :)
Ekim ayı gün asiri iliski oldu hamile olabileceğimi düşündüm yanıldım , sonraki ay adet bitiminde tekrar gün aşırı iliskiye devam ettik bir hafta sonra amaaaann dedim :) Şartlandırmamak gerekiyor gerçekten çok fazla etkisi var bunun , strese sebep oluyor ayrıca. Bi sure sonra eşler her ne kadar çocuk istediği icin her şeyi uygulasa da onları da etkiliyo bu durum ve sağlıklı bi iliski olmuyor. Çocuktan önce düzenli bi iliski olmalı , daha sonra bebiş geliyor zaten :) Stres yapmayın diyenleri hiç anlayamazdım yahu nasıl stres olmasın siz yanlışlıkla mi çocuk yaptınız derdim :) Hamile olduğumu öğrendiğim ay gün aşırı iliski yerine hafta da iki gün ya da 3 yanı aslında keyfimize göre :) Keyfinize bakın rahat olun öncelikle , hem neden evlat sahibi olamayasınız ki ? Dert belliyse dermanı da belli , Allah ol der ve olur. Bu böyleyse ve biz bundan çok eminsek bence hiç birşey evlat sahibi olmanıza engel değil , herşeyin bir sebebi var :) Bi akrabamız çocuk düşündüğü için doktora gidiyor takip icin , doktor da senin asla çocuğun olmaz demiş. Bunu söylediği kişinin çok sağlıklı iki evladı var , hersey Allah’ın elinde içinizi ferah tutun :) böyle düşünürseniz aslında hiçte stresli birşey değil :)
Evet doktorlar hamilelik için gün aşırı diyor ama ben de Nadire'n iki günde bir hatta baya bi nadir onun dışında hergün bi iki kere acaba ondan mı hamile kalamıyorum ama şimdi deli gibi her gün yapmayalım da denmez ki
Çocuk olsun diye her gün iliskiye girmek nasıl ki yanlış ve ister istemez kasıyoruz strese girebiliyoruz diyorsak , senin söylediğin de çok mantıklı yine ayni şekilde çocuk olsun diye gün aşırı iliskiye girmek için sartlandirmamak gerekir :) Yanı iki gün üst üste de olabilir ya da gün icin de birden fazla da :) bu tamamen kişinin isteklerine bağlı birşey , düşünsene eşler gün içinde ikinciyi istiyor ve bizler hayır ikinci olursa çocuk olmaz sağlıklı değil diyip itiyoruz :) mantık dışı :) herkes rahat olmalı , evlat sahibi olmak nasipten öte birşey değil.Ben de böyle düşündüğüm için soruyorım aslında, yani şöyle düşün her gün ilişkiye girmeye gönüllü bir çift yapmasın mı illa gün asırı beklesin mi , bence kimi zaman 2 günde bi kimi zaman her gece olabilir bu istege bağlı olmalı. Yani iki gün üstüste yapmak bi istekten doğuyosa engellenmesi sacma geliyo bana gün asırı yapcam diye. Bu da kasabiliyo insanı. Bizim bir tabıdıgmızda hep planlı programlı o düşünceyle ilişkiye giriyodu mesela sonra olmayınca artık bırakmıs ve bir gün hiç alakası olmayan bi yerde bir zamanda ikisinin de içinden geliyo birdennolaylar değişiyo ve sonuçta bebiş oluyo :)) dediğin gibi Allah nasip ederse oluyo aslında bi kural koysak da koymasak da kırk takla atsak da nasipse olcak :)
Bak Demet Akalın da kasmamış bugün arkadaşım anlattı hatta tatildelermiş kafadan atınca oluyo bi atabilsemYa evet işte bizde de durum bebek öncesi böyleydi , bebek düşüncesi gelince her gün yerine böyle gün aşırı durumu oldu rutin de şaştı. Şimdi istek olsa da ay beklemek gerek düşünces oluyo o gece geciyo mesela . Bu da sonucta bi kasmak değil midir. Eskisi gibi hiç stressiz olcaksa her gün yapıyosak buna devam etmek gerek sanki ya bilemedim
Ya biz yeni basladık ya atamıyorum sanki :)) su an adetim bi bitsin diye zor bekliyorum mesela bebiş içinBak Demet Akalın da kasmamış bugün arkadaşım anlattı hatta tatildelermiş kafadan atınca oluyo bi atabilsem
Aynen işte bak adetim bitmesine rağmen test yaptım bugün yerleşme mi dieYa biz yeni basladık ya atamıyorum sanki :)) su an adetim bi bitsin diye zor bekliyorum mesela bebiş içinheves olması da güzel tabi ama işte ne kadar cok heves o kadar yüksek ihtimal diye bi istatistik yok maleseff
Ben hiç atamadım kiYa biz yeni basladık ya atamıyorum sanki :)) su an adetim bi bitsin diye zor bekliyorum mesela bebiş içinheves olması da güzel tabi ama işte ne kadar cok heves o kadar yüksek ihtimal diye bi istatistik yok maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?