Ekim ayı gün asiri iliski oldu hamile olabileceğimi düşündüm yanıldım , sonraki ay adet bitiminde tekrar gün aşırı iliskiye devam ettik bir hafta sonra amaaaann dedim :) Şartlandırmamak gerekiyor gerçekten çok fazla etkisi var bunun , strese sebep oluyor ayrıca. Bi sure sonra eşler her ne kadar çocuk istediği icin her şeyi uygulasa da onları da etkiliyo bu durum ve sağlıklı bi iliski olmuyor. Çocuktan önce düzenli bi iliski olmalı , daha sonra bebiş geliyor zaten :) Stres yapmayın diyenleri hiç anlayamazdım yahu nasıl stres olmasın siz yanlışlıkla mi çocuk yaptınız derdim :) Hamile olduğumu öğrendiğim ay gün aşırı iliski yerine hafta da iki gün ya da 3 yanı aslında keyfimize göre :) Keyfinize bakın rahat olun öncelikle , hem neden evlat sahibi olamayasınız ki ? Dert belliyse dermanı da belli , Allah ol der ve olur. Bu böyleyse ve biz bundan çok eminsek bence hiç birşey evlat sahibi olmanıza engel değil , herşeyin bir sebebi var :) Bi akrabamız çocuk düşündüğü için doktora gidiyor takip icin , doktor da senin asla çocuğun olmaz demiş. Bunu söylediği kişinin çok sağlıklı iki evladı var , hersey Allah’ın elinde içinizi ferah tutun :) böyle düşünürseniz aslında hiçte stresli birşey değil :)