• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gun almaya geldim yatirildim :(

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.950
37.028
548
29
Sezeryan icin gun almaya gelmistik.36.4 gun hamileyim bebek 3 hafta onden gidiyomus yani 39 hafta gozukuyomus.dr eski usg kagitlarimi ve ikili testlerimi istedi esim getirmeye gitti.eger usg dede 36 hafta gozukurse sezeryana almicakmis bebek iride olsa.dr bna bazen adet olsanda hamile olabiliyosun dedi.bu nedemek basiniza boyle bisi geldimi hic.offf cok korkuyorum

Guncelleme: suan evdeyim :) benim adet tarihim dogru cikti.dogum ya 38 yada 39 haftada olucak.ve dr bna seker hastaligin varmi demisti yeni geldi aklima :( bnm annem seker hastasi bndede olma ihtimali varmidir acaba oyuzdenmi bebek boyle cikti.seker yuklemede yapmamistim

Son düzenleme:
Arkadasim oyleydi yumurtaliklari cok iyi calistigi icin doktoru adetliyken iliskiye girsen bile hamile kalabilirsin demis

Hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde kucagina alirsin bebegini inşallah.Bebeginiz 39 haftalik gorunuyorsa doktorunuz tedbirli davranmak adina bu kakrari almistir.Hayirli dogumlar.

Korkma canım, eğer bebek cidden 3 hafta önde gittiyse de üstüne gördüysen de bebeğin ve senin sağlığın için doğum en güzeli şu anda sana.

Back
X