Sivilceli Ciltler Gümüş suyu ve neutrogena

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hemsirehanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
83
1
Arkadaşlar yıllardır denemediğim şey kalmamıştı.
Gümüş suyu vardı bizde.Onun antibakteriyel özellikte olduğunu biliyorum.
1)Yüzüme hiç el sürmedim,zedelemedim
2)Sivilcelerimi sıkmadım ellemedim
3)Günde 2-3 kez neutrogena nın deep clean ile ve niveanın peeling özellikli yüz temizleme jeli ile dönüşümlü olarak yüzümü yıkadım.
4)Ardından gümüş suyu sürdüm böle ıslak ıslak bıraktım suratımı kurudu öle..

20 gündür yapıyorum bunu hem lekelerimi hem sivilcelerimi ciddi oranda azattı(şuan 3 tane görünen sivilcem kaldı) halende devam ediyorum.

Ben şöle düşünüyorum.Bu yüzüme denemediğim şey kalmadı kabul edelimki yüzüm sivilceye meyilli.O zaman yatıştırıcı tedaviler uygulamak lazım.Şuanki hali bile çok moral verici dikkat çeken bir yönü yok.Bu bile bana yetiyor.

Gümüş suyu leke felanda yapmadı.Güneşe felanda çıktım.Ama yaparmı yapmazmı kimseye garantisini vermiyorum.

Sevgiler:asigim:

Neutrogena'yi bende kullaniyorum. sivilceleri kurutuyor, iyi geliyor cildime..
ama yurt disinde gümüs suyunu nerden bulucam..bilmiyorumkismile
bide peeling kullanamam akneli cildime..

ya zaten niveanın o yüz temizleme jellerinin içindeki peeling , güzellik salonlarında yapılan peelingler kadar etki etmiyorki ..
gümüş suyuna gelince burda bize doğal yollarla tedavi eden bir akupunktur uzmanımız var o vermişti.orda nereden bulursun bilemiyorum

Çok yanlış..Tamamen uydurma bir tedavi uygulamışsın kendine..Lütfen alınma, tecrübelerime dayanarak söylüyorum, gerçekten yanlış, çünkü yüzünde ileride irritasyonlara sebep olabilir. Doktora gidip uygun bir tedavi görmelisin tatlım..İyi gelmiş gibi görünüyor ama aslında iyi diildir..

Çok yanlış..Tamamen uydurma bir tedavi uygulamışsın kendine..Lütfen alınma, tecrübelerime dayanarak söylüyorum, gerçekten yanlış, çünkü yüzünde ileride irritasyonlara sebep olabilir. Doktora gidip uygun bir tedavi görmelisin tatlım..İyi gelmiş gibi görünüyor ama aslında iyi diildir..

tedavi uydurma değil.ablamın kaşlarını ve bıyıklarını aldırması sonrası çıkan sivilceler içinde vermişti doktor onada iyi geldi.ilacı bıraktığında etkisi yok olur.anlıktır tedavisi temizler sadece.lise 2 den beri sivilce tedavisi uyguladı bi sürü doktor.ve hepsi faso fiso çıktı.ben sağlık sektöründe çalışıyorum.doktorlarında ne verdiklerini ne vereceklerini iyi biliyorum.ablamda yıllardır kullanıyor hiçbir zararı olmadı.bazı şeyleri biliyorumda yazıyorum.canı isteyen uygular isteyen uygulamaz ben kesin uygulayın yazmadım.ben bunu denedim faydasını gördüm insanların bilgisi olsun diye yazdım.

Arkadaşlar yıllardır denemediğim şey kalmamıştı.
Gümüş suyu vardı bizde.Onun antibakteriyel özellikte olduğunu biliyorum.
1)Yüzüme hiç el sürmedim,zedelemedim
2)Sivilcelerimi sıkmadım ellemedim
3)Günde 2-3 kez neutrogena nın deep clean ile ve niveanın peeling özellikli yüz temizleme jeli ile dönüşümlü olarak yüzümü yıkadım.
4)Ardından gümüş suyu sürdüm böle ıslak ıslak bıraktım suratımı kurudu öle..

20 gündür yapıyorum bunu hem lekelerimi hem sivilcelerimi ciddi oranda azattı(şuan 3 tane görünen sivilcem kaldı) halende devam ediyorum.

Ben şöle düşünüyorum.Bu yüzüme denemediğim şey kalmadı kabul edelimki yüzüm sivilceye meyilli.O zaman yatıştırıcı tedaviler uygulamak lazım.Şuanki hali bile çok moral verici dikkat çeken bir yönü yok.Bu bile bana yetiyor.

Gümüş suyu leke felanda yapmadı.Güneşe felanda çıktım.Ama yaparmı yapmazmı kimseye garantisini vermiyorum.

Sevgiler:asigim:
GÜNDE 2-3 KEZ YÜZ YIKAMAK UZUN VADEDE CİLDİNE ZARAR VERİR çok çok yanlış SÜREKLİ micro da olsa patikülle cildi sıyırmak kazımak enüsteki deriyi çizer erken kırışıklıklara neden olur yaz mevsiminden dolayı sürekli su kaybeden nem tutması zorlaşan cildi kurumaya maruz bırakıyorsun FELAN degil bu ara da falan :KK3::KK3:

bu zaten uzun süreli devam edecek bir tedavi değil ki
sivilceleri yatıştırana kadar devam ediyosun sonra günlük bakımına geri dönersin ben öle yapıyorum.mesela bugün gümüşü günde 1 e düşürüp gül suyu sürmeye başladım günde 1 kez.şu 3 sivilcem geçsin gümüşüde bırakırım günlük tonik gibi kullanmaya gerek yok.
benim cildim yağlı olduğu için kurutmadı.hassas ciltler için tabikide dikkat etmek lazım.
ayrıca dediğim gibi niveanın jelinin içindeki partiküller bana hiç fayda etmiyor.exfoliac diye bir peeling im var mesela o çok etkili bir ürün.resmen cildimi gözle görülür şekilde soyuyor.ama niveada böle büyük bir olay görmedim.o yüzden şuan tahriş sorunum yok.hava zaten çok rutubetli.kurumuyor benim yüzüm.

X