Peki sert yuvarlak bişeymi canım ben ilaçladıktan sonra öyle bişey ayağıma denk geldi aldım camdan aşağı attım ama sert çorekotu gibi siyah ve sertti acaba o mudur
yok canım öle deil ya bildiğin toz tanesi gibi.senin tarif ettiğin fare pisliği gibi geldi bana
iki gündür bir şey görmedim ama bakalım görmem insallahYok canım ya fare olsa mutlaka gorurdum...az önce bir tane gumuş boceği ölmüş dü ilacın etkisi 90 gün sürer demişti çıkanlarda ölüyor sanırım ay inşallah biter ya sen kurtuldum mu
Merhaba esim ilaclama isi yapiyor istersen yardimci oluruzKızlar,
Daha taşındığımızın ilk haftasında evde bu gri antenli tuhaf böceklerden gördüm. Adı gümüş böceği, gümüşçün böceği de deniyor. 1.5-2 senedir uğraşıyoruz ama başedemiyoruz. Her yeri çamaşır sularıyla siliyorum ama bir türlü soyunu tüketemedim. Sonradan öğrendim ki bizden önceki kiracılar zamanında da varmış. Ne yapacağımı şaşırdım.
Daha önce bu böcekle başedebilmiş birileri var mı? Bana yardımcı olur musunuz?
Merhaba esim ilaclama isi yapiyor istersen yardimci oluruz bizim evdede vardi bocek ve tumurtada birakiyordu ama iki kez ilaclatmakla cozuluyorböcekleri baya etkiliyor değil mi? Ama yumurtalarına etkisi olmuyormuş tekrar tekrar mı ilaçlatmak gerekiyor?
Canin Ben Istanbul da oturmuyom burdaki ilaclama sirketine sordim daha once by bocegi ilaclamamislar...esinize sorarmisiniz netur ulac kullanilmali be tek seferde etkimi ayrica yuvasini basil bulabilrim.yardinci olirsan cokkk sevinieimMerhaba esim ilaclama isi yapiyor istersen yardimci oluruz bizim evdede vardi bocek ve tumurtada birakiyordu ama iki kez ilaclatmakla cozuluyor
Yet degisturiyolar bende salonda Gördüm oldurdum offff ya nasıl kurtulacaz bilen yokmuyaa sabah yatak odasında çıktı
mutfaktaki bitti ama
Esimin kullandigi ilaclar kimyasal evin butun koselerine pompa ile uyguluyor ardindan jel ilaclar var onlarida yuva yapabilecekleri yerlere uyguluyor ama sivi ilaclamayi 15 gun sonra birdaha yapiyor ilaclama yapildiktan sonra 2 3 gun yerleri silmiyorsunCanin Ben Istanbul da oturmuyom burdaki ilaclama sirketine sordim daha once by bocegi ilaclamamislar...esinize sorarmisiniz netur ulac kullanilmali be tek seferde etkimi ayrica yuvasini basil bulabilrim.yardinci olirsan cokkk sevinieim
Kizina zararli aslinda ilacladiktan sonra 1 gun eve girmeyin girceginiz zaman once sen gir camlari acip ewi havalandr problem olmazBuarada kucuk kizim var surunuyor daha ilac ona zararlimi
Canım naptın durumlar nasıl ya ben gece kalkıp bakıyım ama ev çok buyuk goremiyom kimbilir nerde senin ne durumdaYet degisturiyolar bende salonda Gördüm oldurdum offff ya nasıl kurtulacaz bilen yokmu