Gümüş- Gümüşçün böceği :((

5:Gümüşçün Nasıl ilaçlanır?

Gümüşçünlerle mücadelede kıvamları yoğunlaştırılmış Sağlık Bakanlığından onaylı ilaçlar ile sıvı ilaçlamalar yapılmalıdır. Gümüşçünlerin genellikler bulunduğu başta süpürgelik kenarları olmak üzere bulundukları yerlere ilaç pülverizatörler ile püskürtülerek ilaçlama yapılır. canım internette bi kısa araştırma yapsan evini profesyonel birilerine ilaçlatabilirsin sanki.

kıxzlar ne olur yardım edin gümüş böceği evimde var kurtulanlar neler yaptı acil üstelik bebeğimde var ne olur yardım edin

canım ya ben tarım ilacı ilaçlatım ama hala vatr sanırım yumurtaları çok of ya psikolojim bozuldu

ciddi olamazsınız .

yaa aynı sorun bende de var.mutfak lavabosunnun altında buldum.orda yuva yapmış resmen.öldürdüm çamaşır suyuyla sildim her yeri.su bağlantılarını alçıladık bakalım çıkacak mı daha 2 gün oldu

Evimiz jeotermal ile ısınıyor bizde de bu yüzden hamamböceği vakasi cok olurdu. Birde ölü taklidi yapardi ters yatarak, ustune ilac sıkınca ayaklanir kacardi. Annem en sonunda ziraat muh bi arkadasindan tarim ilaci aldi 2lt suya bi olcek koyup tum evi ilacladik 2 ay girmedik eve. 5 senedir apartmanda cikar bizde cikmaz hatta karinca bile yok. İnternettwn baktimda korkunç görünüyor gumus böceği belki isinize yarayabilir bu tip ilaclar

Beni de banyomda başladı sonra gece farkettim ki her yere gidip gezip geri donuyolar ama çok zor hemen çoğalıyorlar ve inan yuvalarını hemen taşıholar banyoyu şlaçlahınca ordan salona taşındılar gece farkettim bende çok etkili tarım ilacı aldım her yeri ilaçladım dun de gordum ama bugün hiç yok ama emin değilim yumurtalarını hiçbir ilaç oldurmuyor.birde çok kucuklar oyuzden çok iyi saklanıyolar.haftaya birdaha ilaçlasammı cumartesi ilaçladım

Benimde tuvaletimde var geceleri çamaşır suyu döküp sabaha kadar bekletiyorum özellikle yuvası olduğunu tahmin ettiğim yerlere
Sonra limon kokusunu sevmezlermiş arada limon sıkıyorum
En son internette görüp yaptım kabartma tozunu şekerle karıştırıp bi kaç yere koydum onu yiyip şişip ölüyorlarmış
Yaklaşık 20 gündür görmüyorum dün gördüm ama çok küçüktü
Sanırım büyükler oldu bu yeni çıktı yumurtaları ilaçtan da ölmüyomuş bende çikani öldürüyorum

bende borik asit deneyım bakalım nasıl olacak

ilaçlat istersen canım ne kadar zamanda cıkıyor ki yumurtadan yumurtadan cıkınca daha mı etkili olur ki bilemedim

bazi bocekler (sizin bahsettiginizi bilmiyorum) deterjanla bile beslenebilirlermis. Evde bir tane hamam bocegi gorup evi ilaclatirkwn arastirmsitim. Yani camasir suyu care degil. Duzenli araliklarla ilaclama sirketi cagirmaniz lazim. Benim ikinciye gerek kalmadan bir seferde 3 yildir hic gormedim. Gexen bir tane gordum. O da banyo giderimiz acik kuvet konacak giderden girip cikarken gordum orayi da kapattim simdi rahatim. Kaynagini bulmadan nerden geldigini anlamadan istedigin kadar temizle ise yaramaz

gümüş böcekleri nemli ortamı özellikle severler, evi sıklıkla havalandırmanı tavsiye ederim. genel olarak güvellerle aynı karaktere sahhipler, halı, kıyafet bunları bi güzel kemiriyorlar. ilaçlama yöntemi bulabilirsen tabi ki daha iyi olur, zira dışkı ve salyası bakteri barındırıyor :/ şimdiden kolay gelsin :) umarım en kısa sürede çözüm bulursun :)

ayy yaaa çok iğrendimm şimdi.bende evde gördüm mutfakta bikaç tane offf

eşim banyodada görmüş.mutfakta lavabonun altında yumurtalarını buldum yıne yaa.offf

eşim banyodada görmüş.mutfakta lavabonun altında yumurtalarını buldum yıne yaa.offf
Yumurtalarını bulduysan iyi canım kurtulursun....yumurtaları nasıl ki bende bulsam kaynağını bitirecem ben zirai ilaç aldım sıktım heryere bugün hiç yok ama gündüz zaten yok gece kalkıp bakmam lazzım sanırım

Kızlar ya 2gundur görmüyorum sizce bitmişmidir yoksa saklanıyolarmı

siyah nokta gbi canım toz sandım önce ama baktım ki hepsi bir köşede duruyor.anladım yumurta olduğınu

siyah nokta gbi canım toz sandım önce ama baktım ki hepsi bir köşede duruyor.anladım yumurta olduğınu
Peki sert yuvarlak bişeymi canım ben ilaçladıktan sonra öyle bişey ayağıma denk geldi aldım camdan aşağı attım ama sert çorekotu gibi siyah ve sertti acaba o mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…