eminönünde ilaçlar satılıyor haşereler için oraya gidip bakmanızı tavsiye ederim
Markette sprey şeklinde böcek ilaçlarıda var markasını hatırlamıorm ama üstünde 6 ay etkili yazıyo
Prize takılan elektrikli böcek kovarlar var, internetten arastırabilirsiniz.Kızlar,
Daha taşındığımızın ilk haftasında evde bu gri antenli tuhaf böceklerden gördüm. Adı gümüş böceği, gümüşçün böceği de deniyor. 1.5-2 senedir uğraşıyoruz ama başedemiyoruz. Her yeri çamaşır sularıyla siliyorum ama bir türlü soyunu tüketemedim. Sonradan öğrendim ki bizden önceki kiracılar zamanında da varmış. Ne yapacağımı şaşırdım.
Daha önce bu böcekle başedebilmiş birileri var mı? Bana yardımcı olur musunuz?
Kızlar,
Daha taşındığımızın ilk haftasında evde bu gri antenli tuhaf böceklerden gördüm. Adı gümüş böceği, gümüşçün böceği de deniyor. 1.5-2 senedir uğraşıyoruz ama başedemiyoruz. Her yeri çamaşır sularıyla siliyorum ama bir türlü soyunu tüketemedim. Sonradan öğrendim ki bizden önceki kiracılar zamanında da varmış. Ne yapacağımı şaşırdım.
Onlar işe yaramıyor canım maalesef. Dayanıklı bir böcek ölmüyor ne hikmetse. Daha önce evinde bu böcekten çıkan, bilen duyan yok mudur?
Netten baktım ve iğrendim yaa :26:
Evi ilaçlatmayı denediniz mi?
Bizde de böcek vardı bunlardan değil kalorifer böceği mi ne deniyormuş.. Ve aşırı çoklardı evi ilaçlattık bir kere ve sonra yaklaşık 7 aydır tek bir tane bile görmedim..
Bu tabletler, spreyler falan kalıcı değil bence. Profesyonelden yardım almakta fayda var..
Bunlar ne ki ?? Ben en az fare büyüklüğündr hamam böcekleriyle uğraştım.hemde yeni binaya taşınmıştım.Size çok ama çok etkili, şimdi ki evimde bile karıncaları yok ettiğim bir ilaç önericem.eczaneye gidin ve bayer'in böcek ilacını alın.eger yoksa getiriyorlar.fısfıs bir camsil kabının içine su koyun ve üzerine iki damla o ilaçtan damlatın.emin olun bana tesekkür ediceksiniz.o ilacn üstüne asla ilaç tanımıyorum :) evdeki sinekleri bile öldürüyor.
Ay biliyorum o böceği.. Aydın'da anneannemlerde çok olurdu.. Rutubete gelir o canım, muhtemelen banyoda ve tuvalette görüyosundur daha çok. Banyoda yerleri ıslak bırakma ve havalandır sürekli. Böcekleri uzak tutan tabletlerden koy bence odalarına. Çok üzüldüm, umarım hemen aşarsın bu sıkıntıyı.. Yeni ev de hayırlı olsun. :)
Camsil kabına koyup bir yerlere mi sıkıyorsunuz nasıl kullanılıyor? Bir de Bayer'in hangi ilacı acaba? İnsana etkisi var mı solursak falan?
Evet sadece banyoya değil mutfağa da geliyor. Kağıt, besin artığı vs. ne bulursa yiyormuş deli gibi temizliyorum yine çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım inan ki.
Evet aynen canım.camsil kabına koy püskürt heryere.Bayer'in böcek ilacı derseniz her eczane verir.spray olmayacak.suyun içine koyuluyor.Heryere püskürttükten sonra evin camlarının felan kapalı kalmas8 daha iyi.ilacı uygularken ağzınızı çember yahut bir bez ile kapatmanızda fayda var.daha sonra vileda ile yerleri silin.o ilac zaten gitmeyecek.3 ay kalıcı.
Bi de gece çıkıyorlar onlar, yazın Aydın'a giderken topuklu ayakkabı götürdüm gece tuvalete giderken giymek için. :)
Kapıların eski mi canım? Apt. eskiyse de olabilir. Bizim Aydındaki evin kapılarını değiştirince kesildi böcekler. O kapıların kasalarında oluyor genelde.. İlaçlama şirketinden yardım al en temizi.. Allah yardımcın olsun.
Sağol canım, teşekkür ederim ben yarın sorayım bunu. Çok da dayanıklı bir böcek, çare olur umarım.
Kızlar,
Evet apt eski kim bilir ne zamandır yaşıyorlar böyle? Gece ve sessizlikte çıkıyorlar gündüz bir şey yok. Olmadık zamanda karşılaşınca da sinirlerim bozuluyor.