- 16 Nisan 2015
- 46
- 10
- 88
- Konu Sahibi ask ask ask
Günaydın arkadaşlar ağzımda 7 tane amalgam dolgu var ve çok zararlı olduğunu duydum benim gibi olanlar varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baska ne doldursunlarki? Altin mi : (
Haberim oldugu icin sordum :)ilahi altının fiyatından haberin yok zaar
çoğu doktor artık şeffaf dolgu yapıyor. bende çıkarttırıp şeffaf yaptırttım yıllar önce.
Haberim oldugu icin sordum :)
Standart kullanilan malzeme bu yani
Gümüşler kararma yapıyor imkanınız varsa altın yapınGünaydın arkadaşlar ağzımda 7 tane amalgam dolgu var ve çok zararlı olduğunu duydum benim gibi olanlar varmi
Benim doktorum yasli valla:) keske gitmese hic:) beyaz olanlari on dislere kullaniyolardi.yok kuzum artık gümüş yapmıyor kimse yaşlı diş doktorları ancak:)
benim var daha 1 ay once yaptirdim dr kendi disleride boyleydi estetik dolgu olmasin dersen gumus yapayim daha saglikli dedi
Ama cikarttirmakta çok zararliymizilahi altının fiyatından haberin yok zaar
çoğu doktor artık şeffaf dolgu yapıyor. bende çıkarttırıp şeffaf yaptırttım yıllar önce.
bende 2 tane gumus birde estetik dolgu varIyide hiç sağlıklı değil diyo internette kactane var peki sende
Ama cikarttirmakta çok zararliymiz
Ooo baya olmuş çok yoksa sorun olmaz herhaldeöyle mi? duymadım hiç doğrudur. ben çıkarttıralı 18 20 sene var.