Saç Rengi ve Saç Boyama gümüş boya tek başına nasıl kullanılır?

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
kızlar saçımın uçlarını loreal ombre boyasıyla açtım 2-3 hafta önce. turuncuya yakın bi renk oldu. üstüne palette 10.1, 3/1 nevacolor gümüş gri ve leblebi büyüklüğünde yine nevacolor mavi boya karıştırarak boyadım. turunculuğu bayağ kırıldı ama yıkadıkça rengi akıyo tahmin edersiniz ki. ben bu gümüş griyi tekrar uygulamak istiyorum ama bi boyaya karıştırarak değil. sadece bu boyayı kullanıp saçıma uygulama yapabilir miyim açıcı olmadan ? içine saç kremi vs katsam birazda boyadan böyle bi karışımla saçımın rengini biraz daha kırabilir miyim sizce ? teşekkürler

Nevacolor'un gümüş grisi mi şu an boyamayı düşündüğünüz? Öyleyse oksidanla kullanmalısınız. Saç kremiyle işe yarayacağını sanmıyorum. Ama bilin ki bu boya da bür süre sonra akacaktır. Hem saçınız çok turuncu olduğu için hem de gümüş boya çabuk aktığı için.
Loreal ombre çok keskin bir açıcılığa sahip olmadığı için az açılmıştır ve o da turunculuğu yoğun bırakmıştır.
Daha açık bir ton istiyorsanız (saçınızın rengini de tam bilemiyorum) illaki bir kere daha açmanız gerekiyor. O zaman bir kaç kere küllü boyayarak istediğiniz tona yaklaşabilirsiniz.
Şu an ki rengine mavi ya da mor boya alıp (manic panic bi yoğun bir boya ile) rengini soldurabilirsiniz. Ama gerçekten çok fazla turunculuk varsa ve saç renginiz çok az açılmışsa bunun da çok işe yarayacağını sanmıyorum.

cevabınız için öncelikle teşekkür ederim ^^ saçımın asıl rengi açık küllü kumral. bi 7-8 aydır hiç boyamadım zaten boya olan kısımlarına açıcı uyguladım. öyle çok sırıtan bi turuncuydu ilk önce ama gümüş ve mavi ekleyince sarıya döndü fakat soğuk bi sarı olmadı işte. tekrar açıcı uygulamak da istemiyorum çünkü ince telli saçlarım püskülleşsin istemiyorum ^^ tekrar bi rengini kırmaya çalışırım olmadı bu haline bırakırım çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…