Arkadaşlar Merhaba. Bu estetik işi bi hastalık sanırım bi kere girdin mi işin içine bir daha biraz zor çıkıyorsun. Şurami da yaptirayim burayi da yaptirayim derken bi bakmissin ameliyat masasındasin. Benim problemim gülüşle ilgili. Gulerken ust diş etlerim yanlardan çok görünüyor. Bu beni rahatsız ediyor. Gülme mi hep kontrol altında tutmam gerekiyor. Sanırım Gummy Smile dedikleri olay bu. Bunun için nereye gitmem gerekir. İzmir de yaşıyorum. Üniversite hastanesi işimi görür mu.en önemlisi de sigorta karsilar mi.
Diş ya da çene yapınızda bir bozukluk var mı acaba? Genelde öyle oluyor benim gördüğüm kadarıyla. Herhangi bir bozukluk yoksa Dişetleri kesilerek biraz daha düzeltilmeye çalışılıyor ama estetiğe girdiği için devlet karşılar mı bilmiyorum.
Diş ya da çene yapınızda bir bozukluk var mı acaba? Genelde öyle oluyor benim gördüğüm kadarıyla. Herhangi bir bozukluk yoksa Dişetleri kesilerek biraz daha düzeltilmeye çalışılıyor ama estetiğe girdiği için devlet karşılar mı bilmiyorum.
Cevabınız için teşekkür ederim. Diş ve çene yapımda herhangi bir bozukluk yok. Sadece diş etlerim biraz fazla görünüyor gülerken. Ve sürekli dikkat etmek zorunda olduğum için sinirim bozuluyor açıkçası.