Gummy Smile(gülünce diş eti görünmesi) Dertlileri

Lachesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
7.900
4
Merhaba arkadaşlar, ben de gummy smile var ve bu durumdan kurtulmak için araştırma yapıyorum. Bendeki yalnız dişeti fazlalığı değil sadece, üst dudağımın güldüğümde yanlara değil yukarı ve içeri çekilerek diş etlerimi göstermesi. Bu operasyon için bir doktor buldum, üst dudağın içinden bir kası kesiyorlar ve böylece üst dudak gereksiz yere yukarı ve içeri kasılmıyor gülündüğünde.

Yalnız operasyon nasıldır, zor mudur, ücreti nasıldır bilmiyorum. Olan, bilen ya da benim gibi dertli varsa paylaşıma beklerim.

Chin & Jaw Surgery | Oral & Facial Plastic Surgery - Nebraska & Iowa bu siteye gir bi istersen,tel tedavisi + ameliyat sonuçlarına bak

vay be çok ilginç, dş telinin sadece çarpıklıklarda kullanıldığını sanırdım. ne faydalı bir şeymiş. Türkiye de yapıyorlar mı böyle şeyler, hayret ettim.

My Orthognathic Journey bi de buna bak,ben çok araştırmıştım,umarım işine yarar opuyorumnanaktan

çok sağol tatlım ya, çok faydalı bilgiler bunlar. sen hangi doktora yaptıracağına karar verdin mi? böyle iyi bir doktor bulabilir miyiz acaba?

Lacheeee aynı sorun bendede var yaa..:KK25:

gülerken kasıyorum üst dudağımı artık istemeden çok yukarı gitmesin diye:KK59:

Kızlar oytun beyden bilgi alabildiniz mi yada görüşebildiniz mi aynı sorun bende de var...:KK43:

kızlar ben diş doktoruma sordum, 10 diş eti yapılıcak 500 tl gibi bi rakama olur dedi. lazerdense kesilerek yapılmasını önerdi ama sen seç dedi. kesilerek daha düzgün estetik duruyormuş bilginize :)
benm bahsettiğim pembe estetik arkadaşlar, kasları değil, diş etini keserek alıyolar.

Son düzenleme:
o yaptırmadı ama ben yaptırdım hatta 2 yıl oldu:21::21::21:

sahi mi, çok sevindim senin adına şimdi rahat rahat gülüyorsundur oh ne güzel :) nerde yaptırdın peki ? kaç cm kestiler.. ben henüz doktora gitmedim, kesilememe gibi bi durum olmasından korkuyorum galiba çünkü bu durumun hiç düzelemeyeceğini öğrenmek ağır olur benim için :s

Merhaba 😊 bende bu işlemi araştırıyorum size yapılan işlemler , verilen fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz bana da 🙏

Ankara'da bir periodontologla görüştüm 2-3 ay önce. 6 veya 8 dişe işlem yapılması gerektiğini, ücretin toplam diş sayısına göre en fazla 300-350 lira tutacağını söyledi. Diş tellerimin çıkmasını bekliyorum işlemi yaptırmak için.

X