- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Evet canim bu beni rahatlatiyo.. valla cok sukur bugünume :)Demekki ilsikiye girdikce gelcek canim iyi bak aciliyosa her iliskide acilcak demkki
Gecmiş olsun cnmYa ben her şeyi okuyamadım biraz rahatsızım grip oldum baş ağrım var yatıyorum öyleneler yaptınız ayrıca kutlarım delice sohbet edebileceğimiz bir yer olmuş
Cok thankssen ayrı trende ben ayrı garda => bu da güzel bir şarkı burayı yeni bulabildim diğer başlığa bakıyordum ben
Teşekkür ederim canım
Ne güzel cnm cok şükür enazından senin adına sevinelim sen boyle iyi seyler dedikçe iyi geliyo insanaKizlar ben parmaklarimla birazcik daha acmaya calisiyorum bikac gundur hem yine kan geldi hemde birazcik daha acildi bi milim bile olsa aci azcik daha azalmaya basladi. Yani uzulmeyin imkansiz bisey kan gelmemesi hala gelio demekki iliskiye girdikce gelcek
Gecmis olsun canim
teşekkür ederim canımlar :)Gecmiş olsun cnm
Teşekkür ederim canım :)
Evet bugun cok sessiz kimsenin tadi yok hepimize biseyler olduKizlar o kadar alismisimki sessiz olunca hosuma gitmedi burasi
Cabuk iyiles ya bak grubun enerjisi dustu bende diyorum nie canim sikkin meger xxo'm hasta olmusTeşekkür ederim canım :)
Bakkkk bosuna okadar panik oldunEvet canim bu beni rahatlatiyo.. valla cok sukur bugünume :)
Aslinda ben bugün cok huzurluydum nedense sabah uyandigimdan beri ama burda sizi mutsuz gorunce bende bi süphe ettim kendimden mutsuzmuyum acaba dieEvet bugun cok sessiz kimsenin tadi yok bugun hepimiz baygin baliklar olduk
Ne bilim canim insan bi telaslanio biliosunuz. Bu arada benim diyet sizlere omür pasta gömdüm ev arkadasim zorladi pasta almis bana kafama silah dayadi yemezsen vururum dedi valla benim sucum yok yoksa yemicektimkiBakkkk bosuna okadar panik oldun
Biz mutsuz diye sendemi mutsuz olcaksin Sen mutlu ol canim mutsuz olmaAslinda ben bugün cok huzurluydum nedense sabah uyandigimdan beri ama burda sizi mutsuz gorunce bende bi süphe ettim kendimden mutsuzmuyum acaba die
Kendi adiniza da sevinin doktorumuz ayni yani yaptigi da ortada saglamligi ortada lütfen artik sikmayin caninizi..Ne güzel cnm cok şükür enazından senin adına sevinelim sen boyle iyi seyler dedikçe iyi geliyo insana
İyi yapmssin kuzum sonucta canindan onemli degil yani bence allah korusunNe bilim canim insan bi telaslanio biliosunuz. Bu arada benim diyet sizlere omür pasta gömdüm ev arkadasim zorladi pasta almis bana kafama silah dayadi yemezsen vururum dedi valla benim sucum yok yoksa yemicektimki
Banane ya beraber ya hicBiz mutsuz diye sendemi mutsuz olcaksin Sen mutlu ol canim mutsuz olma
Dostluk boyle bisey demekki beraber sevinip beraber uzulenBanane ya beraber ya hic
Onunla biz özelden konustuk bugün azcik herkesler bunalimda kizlar kendinize gelin hadi yaa aaa saglktan önemli degil hicbisey sukur buna sukur yani. Canlanin valla kizcam he