gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ay tatli sevilmezmi bende hasta olmaya yakin hep tatli tuketmek istiyorum gerci normalde de tatliyi cok seviyomda gelelim yaninda kalalim biraz sen bizi besiye cek

ayy buyuuk konusmuyum da bi dakika durmam o cocugun yaninda sevinebilrisin canim kiz gerizekaliymis

Bencede basalim ac kapiyi turgay abii biz geldik die

Kizı instgramdan buldum arkadasin sayfasindan takip ettik bi
Ya benim 2 katım bi kız ama kiyafet tarzi tam benim manite görr :):) dedim kızı yataga atmis benimki:):)
Amaaan guldum gectim hic deilse benimle gorusurken bana sadikti:) alttan naneler yediyse blmiyorum:):)

Yaa kizlar ben bu halay durumunu ciddi ciddi hayal ediyorum ama:):)

Kizlar ben parmaklarimla birazcik daha acmaya calisiyorum bikac gundur hem yine kan geldi hemde birazcik daha acildi bi milim bile olsa aci azcik daha azalmaya basladi. Yani uzulmeyin imkansiz bisey kan gelmemesi hala gelio demekki iliskiye girdikce gelcek

Ayy kuzum ya çok seviniyorum böyle olunca inan içim rahatlıyo çok ki parmağınla bile öyle oluyorsa yani diğer türlü kan gelmemesi imkansız gibi:)

Ya ben her şeyi okuyamadım biraz rahatsızım grip oldum baş ağrım var yatıyorum öyle neler yaptınız ayrıca kutlarım delice sohbet edebileceğimiz bir yer olmuş

Allahım sana geliyoruz... ya şu kanı bende gorecekmuyim acaba:) tobe yarabbim:):)

Demekki ilsikiye girdikce gelcek canim iyi bak aciliyosa her iliskide acilcak demkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…