- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.581
Artık kendinizi iyileştirmeye çalışın olmaz mı? Elinizden gelen buydu, Allah bu işlemi nasip etti, vardır illa bi hayır değil mi? Kimse aşırı tuttu diye zor açıldı diye eşinden ayrılmadı mesela. Boğazmanzarasının zorlu oldu biliyorsunuz. O da evliliğine devam ediyor çok şükür. Bence sorun yaşamayacaksınız2 günlük psikolojik sıkıntı yasıyorsun ama kalıcıda hem tutmama hem aşırı tutma vs kanayacakmı bir sürü şey
Yardım edebileceğim bir şeyse tabii canım ama üzülmeyin daha fazla, yeterince üzüldük çünküBen sana bugün özelden mesaj atayım kuzum biraz sıkıntılar var gibi
Artık kendinizi iyileştirmeye çalışın olmaz mı? Elinizden gelen buydu, Allah bu işlemi nasip etti, vardır illa bi hayır değil mi? Kimse aşırı tuttu diye zor açıldı diye eşinden ayrılmadı mesela. Boğazmanzarasının zorlu oldu biliyorsunuz. O da evliliğine devam ediyor çok şükür. Bence sorun yaşamayacaksınız
Cinsellik olmadı diye ayrılan bir insan seni gerçekten sevmiş olamaz değil mi? Onun için üzülmeyi bırak asla mutluluğunu bir erkeğin dudaklarının arasına bırakma. Sen güçlü bi kızsın bak gör neler başardın. Kolay mı bu durumdan kurtulma mücadelesi?Tek sorunum o değilki tatlım daha bir sürü şey
Erkekler mesela cinsellik olur ayrılırlar cinsellik olmaz ayrılırlar doğru insanı bulamamamda beni çok üzüyoyalnızlık zor
Ah ah tuana çok tuttu diye üzülüyor ben çok büyük diye derdimiz bitmiyor kiArtık kendinizi iyileştirmeye çalışın olmaz mı? Elinizden gelen buydu, Allah bu işlemi nasip etti, vardır illa bi hayır değil mi? Kimse aşırı tuttu diye zor açıldı diye eşinden ayrılmadı mesela. Boğazmanzarasının zorlu oldu biliyorsunuz. O da evliliğine devam ediyor çok şükür. Bence sorun yaşamayacaksınız
Aynen öyle artık mutlu olalım ❤Yardım edebileceğim bir şeyse tabii canım ama üzülmeyin daha fazla, yeterince üzüldük çünkü
İnşallah olacağız da mutluAynen öyle artık mutlu olalım ❤
Ah ah tuana çok tuttu diye üzülüyor ben çok büyük diye derdimiz bitmiyor ki
Amaan hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelimahahahha haklısın
İnsanların derdi bitmiyor
Çok şükür canım sen nasılsınNasılsınız kızlar
İYiyim kuzum sen nasılsın ? :)Nasılsınız kızlar
Sabır kuzum inşallah atlatacağızAynı dert bende de var..
İnşallah kuzumSabır kuzum inşallah atlatacağız
ıyıyız canım sen nasılsın naptınNasılsınız kızlar
Az kaldı nasipse korkuyla karışık haller işteıyıyız canım sen nasılsın naptın
ınslaalh canım dualarım senınle ınsalah hayırlısı ıle sende atlatacaksınnAz kaldı nasipse korkuyla karışık haller işteinşallah kurtulurum kurtuluruz
Allah razı olsun canım. Sende var mı gelişme pekiınslaalh canım dualarım senınle ınsalah hayırlısı ıle sende atlatacaksınn