- 18 Şubat 2019
- 180
- 74
- 30
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.561
İşlemden sonra bi hafta diyorlar ama 3 gün içinde ilişki olmalı üzerinden zaman geçtiği zaman kanama ihtimali düşüyormuş en fazla bi hafta dayanırmış
Geçicice ne zamana kadar kan gelir
Benimde 2 bucuk yıl önce yalnızca bir kere oldu gerçekten böyle midüşünüyorsun yani çok değişmemiş midir yapısı vsKaç kez ilişki yasadın ? Benim tek bir kez olmustu keske dikim yaptırmasaydım söylemeyede gerek yok
Değişmemiştir bence deBenimde 2 bucuk yıl önce yalnızca bir kere oldu gerçekten böyle midüşünüyorsun yani çok değişmemiş midir yapısı vs
Çünkü doktorlar da kürtaj Doğum diyor vajina kanalı genişlemesi içinBenimde 2 bucuk yıl önce yalnızca bir kere oldu gerçekten böyle midüşünüyorsun yani çok değişmemiş midir yapısı vs
Benimde 2 bucuk yıl önce yalnızca bir kere oldu gerçekten böyle midüşünüyorsun yani çok değişmemiş midir yapısı vs
Of of ne zor konular ya 3 yıla yaklaştı halen ilk gün ki gibi hissediyorumDeğişmemiştir bence de
Bence çok büyütüyorumda hayırlısı yaEvet yaa Doğuda olsaydım kalıcı yaptırırdım
Ama bana gerek yok bir kac dikiş yeterliydi gecıcı yani istanbuldayım ben çok büyüttüm gözünde
Yalnız değilsin benim de burnumun direği sızlıyor ilk gün gibi . Rabbim mutlu yarınlar nasip etsin inşallahOf of ne zor konular ya 3 yıla yaklaştı halen ilk gün ki gibi hissediyorum
Benimde 2 bucuk yıl önce yalnızca bir kere oldu gerçekten böyle midüşünüyorsun yani çok değişmemiş midir yapısı vs
Geçiciye mi karar verdin canım kesin olarak?Evet yaa Doğuda olsaydım kalıcı yaptırırdım
Ama bana gerek yok bir kac dikiş yeterliydi gecıcı yani istanbuldayım ben çok büyüttüm gözünde
Bence çok büyütüyorumda hayırlısı ya
Geçiciye mi karar verdin canım kesin olarak?
Senin kanama ihtimali yüksek Ama yinede gecici bir kac dikiş attır suanki aklım olsaydı öyle yapardım
Neden peki? Bakireliğe önem vermiyorlar diye mi yoksa kalıcının tutma psikolojisinden miBen yaptırdım ama yaptırmadaydım gecıcı yaptırırdım
Neden peki? Bakireliğe önem vermiyorlar diye mi yoksa kalıcının tutma psikolojisinden mi
Kılıcının tutma psikolojisinden. Çünkü öyle soylenenin aksine kolay bir psikoloji ile atlatılmıyor sağlam bir psikolojiye ihtiyacınız var bunun için ki zaten o psikolojiye sahip olsaydık hiç girmezdik bu topa. O yüzden geçici daha mantıklı geliyorNeden peki? Bakireliğe önem vermiyorlar diye mi yoksa kalıcının tutma psikolojisinden mi
Açılır inşallah herkeste de öyle olmuyordur herhaldeKalıcı tuttuda aşırı kapalı geliyor orası bana :/ ilişkiye girenler zorlanıyormus vs o korkuttu beni
Sakin ol canım başardın bi de öyle düşün. İllaki zordur ama tuttu ve inşallah kanama da olacak. Bak ben işlem olmadım hala ve çok da iyi sayılmam canımKılıcının tutma psikolojisinden. Çünkü öyle soylenenin aksine kolay bir psikoloji ile atlatılmıyor sağlam bir psikolojiye ihtiyacınız var bunun için ki zaten o psikolojiye sahip olsaydık hiç girmezdik bu topa. O yüzden geçici daha mantıklı geliyor
Kılıcının tutma psikolojisinden. Çünkü öyle soylenenin aksine kolay bir psikoloji ile atlatılmıyor sağlam bir psikolojiye ihtiyacınız var bunun için ki zaten o psikolojiye sahip olsaydık hiç girmezdik bu topa. O yüzden geçici daha mantıklı geliyor
Aynen rengi bile takmaya başlıyorsun bir yerden sonra. Kalınlık incelik vs vs o kadar zor ki2 günlük psikolojik sıkıntı yasıyorsun ama kalıcıda hem tutmama hem aşırı tutma vs kanayacakmı bir sürü şey
Ben sana bugün özelden mesaj atayım kuzum biraz sıkıntılar var gibiSakin ol canım başardın bi de öyle düşün. İllaki zordur ama tuttu ve inşallah kanama da olacak. Bak ben işlem olmadım hala ve çok da iyi sayılmam canım