gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar bakirkoydeki tugay bey muayane ucreti aliyor mu aliyorsa ne kadar?

Merhaba kızlar düğün günüm yaklaştıkça sitrese giriyorum ne yapcam bilmiyorum. Galiba geçici olucam geçicide uyuşturucu inne yapıyolarmış aranızda olam varmı canınız çok acıyomu dikildikten sonra lavoba ihtiyacınızı nasıl gideriyorsunuz yardımcı olun lütfen

Kızlar bana yardımcı olur musunuz smdi bundan Önce belki bi ihtimal yırtabilirim diye adetimin son günlerine denk getirip nişanlımla yakınlaştık son günlerimde benim böle aşırı silik bir miktar geliyor . Neyse beceremedik çünkü benim canım çok agrıyor ve kasıyorum bi kere bu islemi yapmıştım ve tutmamıştı . Bu şekilde kurtulurum belki dedim ama alamıyorum içime çok agrı hissediyorum maalesef ilk bozuldugunda da iliskiyle bozulmamıstı zaten . Smdi son olarak tek kurtuluşum kalıcıya karar verdim ve bu çarsamba islemi olacağım Harun oZkanda . Çok sağlam yapıyormuş kalın oluyormuş yaptıranlarla konuştum ama ben yine alamaZsam ve doktora gitmek zorunda kalırsam napıcam ya ve o kadar kalın yapması sizce sıkıntı mı bi kız da çok zor oldu ama çok az çok az kan geldi dedi kafam allak bullak iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…