-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.041
Size hersey yakisir kizlarrrrYa ben de hep gelinlik bütün kusurları kapatır diye düşünmüşümdür teselli mi ettim acaba kendimi o şekilde ☺
Sen diyette degilmiydin bebisimValla bilmiyorum demin yine kuruyemis gömdum bu saatte ya
Biz almaya caliisyoruz bunlar vermeye bu nasil is yaGece yatmadan bi cevizi suya koyuyorum sabah ac karnına içiyorum cevizi de yiyorum tok gibi hissediyorsun iyi geliyo kızlar aklınızda bulunsun bide yoğurt biber limon kürsünü yatmadan uyguluyorum 1 haftadır göbek biraz gitti
Bende kendiminkini hic begenmiyorum yaCanim bende tam tersi yani :)) ama o bölgeye dolgu yapiliyomus yaptrrmisin bilmem de okumustum bi ara. Ha gerek varmi bence yok o bölgeye ne yaparsan yap cirkin yani ben hic begenmiyorum kendimi yani acikcasi.
Ben cok zayiftim oyle boyle degil kilo aldim sonra iste orasida degisti ordanda aldim su ararlar gerci 3 kilo vermisim geri almaya calisiyorumKeşke olsa benimde bölgesel almak İstediğim yer de oraya gitmiyo işte
Canim oluyo ya ben zayifken orasida resmen kupAlmıyor canım keşke mümkün olsa ama lazer uygulaması ile sıkılaştırılıp daha dolgun görünüme sahip olabiliyormuş. Onun için de para gerekiyor
Bende renkten simayetciyimben kararmadan şikayetçiyim
Sabir canim insan hayatta herseyle yasamaya alisiyokızlar ben ayrıldığım erkek arkadaşımı çok özledim aklımdan çıkmıyor hiç ne yapıcam ben böyle ya
Yazma cevapta verme tut kendini o seni cok kirdi cunkuyemin ettim aramayacağıma yazıyor günde bir iki günde bir ama yazmıyorum aramıyorum bugün içim çok buruk
Cok skur canim senKızlar nasılsınız
Iyiyim canım çok sukur bende hala gün sayıyorum:)Cok skur canim sen
Çok mantıklı geldi canım ama akşam kriz geliyor cayın yanında resmen bana :)Kızlar bi arkadaşım 2 haftadır diyetteydi bugün gördüm çok zayıflamış sordum ne yaptığını sabah uyanınca 2 3 bardak ac karna suiçiyormuş sonra kahve içiyormuş öğlene doğru 1 yumurta 1 dilim kepekli ekmek peynir filan yiyormuş akşamda yine kepekli ekmek ve sadece çorba içiyormuş bol su ve gün içinde acıkırsa kuru meyve yemiş
Gündüz değil cnm da banada akşam yemeğinde geliyo kendimi tutamıyorum resmen galiba çorba harici bütün yemekleri o an masadan kaldırmak lazım görünce dayanamıyor insanÇok mantıklı geldi canım ama akşam kriz geliyor cayın yanında resmen bana :)
Canım vala aziöli olsak verrizde işte az önce bogazmanzarasının gönderdği linke baktım okudum hepsini kızda muhteşem bi değişim olmuş yaa. Birde kız çok su içsem yarıyo kilo yapıyo demiş yani olması gerekn kadar diyo acaba çok su içmesek mi onada takıldım :)Kızlar bi arkadaşım 2 haftadır diyetteydi bugün gördüm çok zayıflamış sordum ne yaptığını sabah uyanınca 2 3 bardak ac karna suiçiyormuş sonra kahve içiyormuş öğlene doğru 1 yumurta 1 dilim kepekli ekmek peynir filan yiyormuş akşamda yine kepekli ekmek ve sadece çorba içiyormuş bol su ve gün içinde acıkırsa kuru meyve yemiş
Aynen canım bende çok hareketsiz kaldım dikkat edeceğim artık yeter dedim kendime spor şart ama durum belliGündüz değil cnm da banada akşam yemeğinde geliyo kendimi tutamıyorum resmen galiba çorba harici bütün yemekleri o an masadan kaldırmak lazım görünce dayanamıyor insanbide işlem dolayısıyla hareket tam yapamıyorum ya o kilo yaptı bende şu 1 ayda 55 kiloydum işlem öncesi şu an kaç bilmiyorum gerçi ama. Karar verdim boğazımıtutacağım bende
Su kalorisi sıfır olan bi içecek kilo yapmaz:)Canım vala aziöli olsak verrizde işte az önce bogazmanzarasının gönderdği linke baktım okudum hepsini kızda muhteşem bi değişim olmuş yaa. Birde kız çok su içsem yarıyo kilo yapıyo demiş yani olması gerekn kadar diyo acaba çok su içmesek mi onada takıldım :)