gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Biz almaya caliisyoruz bunlar vermeye bu nasil is ya

Kızlar bi arkadaşım 2 haftadır diyetteydi bugün gördüm çok zayıflamış sordum ne yaptığını sabah uyanınca 2 3 bardak ac karna suiçiyormuş sonra kahve içiyormuş öğlene doğru 1 yumurta 1 dilim kepekli ekmek peynir filan yiyormuş akşamda yine kepekli ekmek ve sadece çorba içiyormuş bol su ve gün içinde acıkırsa kuru meyve yemiş

Çok mantıklı geldi canım ama akşam kriz geliyor cayın yanında resmen bana :)

Çok mantıklı geldi canım ama akşam kriz geliyor cayın yanında resmen bana :)
Gündüz değil cnm da banada akşam yemeğinde geliyo kendimi tutamıyorum resmen galiba çorba harici bütün yemekleri o an masadan kaldırmak lazım görünce dayanamıyor insan bide işlem dolayısıyla hareket tam yapamıyorum ya o kilo yaptı bende şu 1 ayda 55 kiloydum işlem öncesi şu an kaç bilmiyorum gerçi ama. Karar verdim boğazımıtutacağım bende

Canım vala aziöli olsak verrizde işte az önce bogazmanzarasının gönderdği linke baktım okudum hepsini kızda muhteşem bi değişim olmuş yaa. Birde kız çok su içsem yarıyo kilo yapıyo demiş yani olması gerekn kadar diyo acaba çok su içmesek mi onada takıldım :)

Aynen canım bende çok hareketsiz kaldım dikkat edeceğim artık yeter dedim kendime spor şart ama durum belli

Su kalorisi sıfır olan bi içecek kilo yapmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…