gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

2 3 kaşık yoğurt yarim limon 1 ç k biber cnm

yemin ettim aramayacağıma yazıyor günde bir iki günde bir ama yazmıyorum aramıyorum bugün içim çok buruk
Üzme kendini Allahtan hayırlısını iste. Biliyorum üzülmemek elde değil ama hayat bundan ibaret değil. Karşına ne çıkacağı da ne yaşayacağın da belli değil. Ve ben şunu çok iyi gördüm ki insan bir kere falan sevmiyor derecesi farklı oluyor ama seviyor. Fakat en çok kimi sevdiğin belliyken, en çok kimi seveceğini bilemezsin. İleride hayatına biri girer en çok onu seversin. Ve şuan üzüldüğün kişi senin için koca bir yalan bulutu olur biter... belki de bu kişiyle bir ömür geçireceksindir onu da bilemezsin. Rabbim mutlu olacağın seçimler yaptırsın inşallah

Evet cevizle kayısıyı bende bi ara yapıyodumda tatlım şu yogurtla pul biberi oldum olası sevemedim ya onun yerine bende zencefil zerdal tarçın yogurt yapim diyorum oda yag yakıyomus

Tatlım çok yogundum bugun ev kızı oldum çıktım temizlik fln miisafir derken böyke oluyo ya biz bencede hergün ne yapmamız gerektigini yazalım vala sabahları o zaman ceviz suyu içiyoruz akşamda yogurt bol su ve bide yürüyüş bogazmanzarası o zaman 1 ayda belli bi kilo hedefleyelim ve başlayalım

Tamam haftada 3 kilo desek 12 kilo oluo ayda fazlami havadan uctum yksa :)
Bugün bi saat yuruyus+20 dk pilates yaptim ama yedim yani biraz.. olsun yavas yavas aliscaz kendmi sikinca hepten gzoum kalio azar azar yicem herseyden.. bide aksam 6 dan sonra yemeyip baya kilo veren var onu da uygulucam

Ayda 12 kg ile hastanelik olursun canım net :)

Ayda 12 kg ile hastanelik olursun canım net :)
Bence gayet iyi :):) 12 kilo o zaman en az 10 diyelim ideal ya yani benim için çok iyi olur vala tüm fazlalıgım gider anlaştık o zaman hergün yaptıklarımızı yapalım ramazana kadar veririz bu kiloları ya. 6 dan snrada bieşy yemiyoruz o zaman anlaştık bak ben şimdi yıgurt zencefil zendeçal tarcın yapıp yedim ardından bol su tüketimi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…