- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.981
Kim öyle şeyler diyor canım :) bence sen abartıyorsun kilolu falan değilsindirOley biri bana yoldas oldu bunkarin hepsi fistk gibi beni disliyolar sen siskosun bogazmanzarasi diyolar yanimizda durma diolar
Sagol kuşumm
Darısı böyle güzel anları bizim yaşamamıza diyelim o zaman canım :)Bence her türküsüde güzel olur canım önemli olan düşüncesi eşi onu görünce mutluluktan ha büyükmüş ha küçükmüş gözü onları görmez maşallah onlara
Canim ck degilim ama malum gelinlik butun kusurlari ortaya cikaran bisey vermem lazim :)Kim öyle şeyler diyor canım :) bence sen abartıyorsun kilolu falan değilsindir
Sıkilar bakalim canim yazdan bu yanami demek sen cok yemek yemiyosunYazdan bu yana 3 kg alabildim yiye yiye :) ama vücudum yumuşamış gibi hissediyorum kuzum sıkılaşmak gerek :)
Dogru belki bibgun bizede yazarlarValla bana da yazan olmadı kuzum :) ama yazan var umudumuzu kaybetmeyelim :)
Aslında çok yiyorum ama zor kilo alıyorum kuzumSıkilar bakalim canim yazdan bu yanami demek sen cok yemek yemiyosun
Allahim neden bana ictigim su yariyoAslında çok yiyorum ama zor kilo alıyorum kuzumyazın yediğimi sürekli çıkardığım için bayağı çökmüştüm şimdi iyiyim 3kg bile farketti valla
Öyle olmasını isterdim benim de :)Allahim neden bana ictigim su yariyo
Bende seninki gibi olsun isterdim :)Öyle olmasını isterdim benim de :)
Alirsin insallah canim toparlanirsin zayif olmakta aknti cok kilolu olmakta ya evet insan iki kilo alsa farkediyo canimAslında çok yiyorum ama zor kilo alıyorum kuzumyazın yediğimi sürekli çıkardığım için bayağı çökmüştüm şimdi iyiyim 3kg bile farketti valla
Iyi olmaya calisiyorus canim senKixlar nezamandir giremiyordum nasilsiniz
Herkez iyimi:):)
Iyi olmaya calisiyorus canim sen
Sagolasin canm buldum zaten sonradanIyiyim allaha şükür :) bu arada ben msjlara baktim istedigin gorseli silmisim canim
Ya ben de hep gelinlik bütün kusurları kapatır diye düşünmüşümdür teselli mi ettim acaba kendimi o şekildeCanim ck degilim ama malum gelinlik butun kusurlari ortaya cikaran bisey vermem lazim :)
Haha bende beyaz renk bide tarlatan falan ekstra kilolu gosterio bilmiyorumki kuzm :) gelinlik siyah olaydi iyiydiYa ben de hep gelinlik bütün kusurları kapatır diye düşünmüşümdür teselli mi ettim acaba kendimi o şekilde ☺
Ayy kuzum inan benimde bi 10 kilo vermem lazım bende başlıyım seninle beraber napalım nasıl motive edelim birbirmizi:)Kızlar ben diyete basliyorum bugün sabahin korunde diyet diyerek uyandimeskiden inceciktm her isimi hizli hizli yapardim simdi hantallastigimi hissediyorum vericem o kilolari istemiyorum gitsinler
Ama vücudum 5 kilo versem alsam bile catlamaya müsait korkuyorum daha dogum bile yapmadim ama catlaklarim var. Gerci cok sukur sagligimiz olsun da kocamiz da adriana lima vucudu gormeyiversin. Arada bi yuruyus pilates yapcam. Akliniza gelirse sorun bana naptin yemiyosun dimi diye teftis edin beni rica ediyorum
Biz size her gün soralım ne yaptınız diye ama yapın bak anlaşalım şimdiden olur muAyy kuzum inan benimde bi 10 kilo vermem lazım bende başlıyım seninle beraber napalım nasıl motive edelim birbirmizi:)
Valla bilmiyorum demin yine kuruyemis gömdum bu saatte yaAyy kuzum inan benimde bi 10 kilo vermem lazım bende başlıyım seninle beraber napalım nasıl motive edelim birbirmizi:)