- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.941
Ben de şimdiden sen gibi düşünüyorum canım. Gerçekten bakış açım değişti daha insan oldum daha merhametli daha inançlıyım. Bu sınavımızdı ve sonucu aslında olması gerektiği gibi oldu. Ders aldık tövbe ettik pişmanız evet ama dünyada insan kalabilen nadir insanlardan da olduk bence. Kendi adıma öyle olduğunu hissediyorum.Kizlar bikac yil once ben bikac hocaya sordum bana tövbe ettikten sonra bidaha bu gunahinizi aciga cikarmayin ne evlenecginiz kisiye ne ailesine bi aciklama yapmak zorunda degilsiniz eger baska acidan soruyosaniz cerrahi islemlere basvurabilirsiniz dediler.. ya kizlar kim hata yapmiyoki tabiki bizimki buyuk gunah ama Rabbimden af dilemekten baska ne yapabilirizki su durumda ? Brisi cikip ben hatasizim diyemez cahillik ettik biz bunu kabul de ediyoruz.. bazen iyiki olmus diyorum biliomusunuz olgunlastm daha cok Allaha yoneldim bakis acim tamamen degisti.. Rabbim hepimize dogru yolda hayirli yuvalar nasip etsin..
Kuzum öyle tabiki bu dunya imtihan dünyasi neticede bu olmasa baska kotu olaylar yasicaktik peygamber efendimiz de hep sinanmadi mi.. insallah obur dunyamiz guzellesir orda huzura ereriz bu dünya zaten hic bana gore degl hep soylerim ne kadar pislik adaletsizlik bencillk varsa burda..Ben de şimdiden sen gibi düşünüyorum canım. Gerçekten bakış açım değişti daha insan oldum daha merhametli daha inançlıyım. Bu sınavımızdı ve sonucu aslında olması gerektiği gibi oldu. Ders aldık tövbe ettik pişmanız evet ama dünyada insan kalabilen nadir insanlardan da olduk bence. Kendi adıma öyle olduğunu hissediyorum.
Evet cnm haklısın ama olmayınca elden ne gelir sen elinden geleni yap da vardır elbet hayırlı bir zaman benim de cok iyiye gitmiyor bakalım ne olacakKızlar bu issizlik nolcak böyle ya valla dugun ustu cok kotu oldu bu bulamiyorum bi turlu her yere engel cikiyo
Kuzum akarken biriktirmeye bak valla dikimin derdine ben calisirken hep parami kenara attim e gitti yoldu dikimdi kontroldü derken. Ah ahh su hayatimizdan caldiklari su durmun varya. Noluyo boyle resmen issizlik var sende cikmazsn insallah kuzum gencligimiz soldu valla gelecek kaygisindanEvet cnm haklısın ama olmayınca elden ne gelir sen elinden geleni yap da vardır elbet hayırlı bir zaman benim de cok iyiye gitmiyor bakalım ne olacak
Aynen her adımımız gelecek kaygısı hem maddi hem Manevi bu olay zaten bizi bizden aldı Allah hepimizi tüm dertlerden kurtarsın inşKuzum akarken biriktirmeye bak valla dikimin derdine ben calisirken hep parami kenara attim e gitti yoldu dikimdi kontroldü derken. Ah ahh su hayatimizdan caldiklari su durmun varya. Noluyo boyle resmen issizlik var sende cikmazsn insallah kuzum gencligimiz soldu valla gelecek kaygisindan
Ay evet ya cogumuz kontrle gidemedik yaptirdim kaldik boyleAminnnn canım ne güzel dedin öyle
Canim tabiki hata ettik bi gunah isledik ama soyle etrafa bakiyorumda daha buyum gunah isleyenler var biz kendimizi bukadar iyiyip bitiriyoruzda biz pisman olduk tovbe ettik kendimizi bukadar yerden yere vurmayalimKizlar bikac yil once ben bikac hocaya sordum bana tövbe ettikten sonra bidaha bu gunahinizi aciga cikarmayin ne evlenecginiz kisiye ne ailesine bi aciklama yapmak zorunda degilsiniz eger baska acidan soruyosaniz cerrahi islemlere basvurabilirsiniz dediler.. ya kizlar kim hata yapmiyoki tabiki bizimki buyuk gunah ama Rabbimden af dilemekten baska ne yapabilirizki su durumda ? Brisi cikip ben hatasizim diyemez cahillik ettik biz bunu kabul de ediyoruz.. bazen iyiki olmus diyorum biliomusunuz olgunlastm daha cok Allaha yoneldim bakis acim tamamen degisti.. Rabbim hepimize dogru yolda hayirli yuvalar nasip etsin..
Valla issizlik cok zor ya guya bugun banada biri geri donus yapcakti bekle bekle ne donen var ne arayanKızlar bu issizlik nolcak böyle ya valla dugun ustu cok kotu oldu bu bulamiyorum bi turlu her yere engel cikiyo
Biz sizi arariz diyo herkes bana daValla issizlik cok zor ya guya bugun banada biri geri donus yapcakti bekle bekle ne donen var ne arayan
Sabredin bu da hallolur cnmBiz sizi arariz diyo herkes bana da
Kizlar bikac yil once ben bikac hocaya sordum bana tövbe ettikten sonra bidaha bu gunahinizi aciga cikarmayin ne evlenecginiz kisiye ne ailesine bi aciklama yapmak zorunda degilsiniz eger baska acidan soruyosaniz cerrahi islemlere basvurabilirsiniz dediler.. ya kizlar kim hata yapmiyoki tabiki bizimki buyuk gunah ama Rabbimden af dilemekten baska ne yapabilirizki su durumda ? Brisi cikip ben hatasizim diyemez cahillik ettik biz bunu kabul de ediyoruz.. bazen iyiki olmus diyorum biliomusunuz olgunlastm daha cok Allaha yoneldim bakis acim tamamen degisti.. Rabbim hepimize dogru yolda hayirli yuvalar nasip etsin..
Hepimiz inş rahatlayıp huzura kavuşup sadece muhabbet etmeye buraya geliriz o anlar bi gelse çoluk çocuk yemek o bu dedikodu senin kayınvaliden onu dedi benimki bunu yaptı boyle şeylerden bahsetsek bian önceevet canım aynen dediğin gibi pişman olmak samimi bi tövbe. elbette bunun vicdani yükü çok ağır eminimki şuradaki hepimiz buna karar verene kdr ne büyük bi zamandan geçtik hele benim yıllarımı aldı evliliğe hiçbir zaman ehil görmedim kendimi.. ama büyüdükçe öğrendim hayat denilen bu marotonda kimsenin vicdanına kalmamayı. isimlerinizi bilmiyorum hiçbirinizi tanımıyorum ama normal hayatımda bazen aklıma geldikçe şuradaki yazışmalar-konuşmalar çok duygulanıyorum. hepimiz aynı yanlışın içinde olmuş, ortak bir kederde buluşmuşuz. içimizde yanan yangınlarda, kopan fırtınalarda aynı ve hepiniz cani gönüldem duamdasınız kızlar artık inşallah üzülmek yok hepiniz, hepimiz inşallah çok mutlu oluruz
Biz sizi arariz diyolarsa acik acik aramayiz bosa beklemeyin diyolar niye umutlarimizla oynuyonuz madem almiycaksiniz ay nasil sevinmistim bugunBiz sizi arariz diyo herkes bana da
Bugünler de geçecek ve hayattan ne bekliyorsak Allah da onu verecek her birimize inşallah. Hepimizin yüreği aslında o kadar çok masum ki olmasa, kötüyü düşünebilseydik zaten şu durumları bu psikolojiyi hiç yaşamazdık. O yüzden Allah yardım edecektir her birimize inanıyorum siz de inanın
Şımartılıyorumcansın
ben yaparım değişiklik olur zaten iki üç kilo fazlam varKeske birileri bende yapcam dese de beraber yapsaydik diyetimizi
Anam hepiniz de taş gibisiniz napiyimm ben yanlis konudayim su an