gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ben de şimdiden sen gibi düşünüyorum canım. Gerçekten bakış açım değişti daha insan oldum daha merhametli daha inançlıyım. Bu sınavımızdı ve sonucu aslında olması gerektiği gibi oldu. Ders aldık tövbe ettik pişmanız evet ama dünyada insan kalabilen nadir insanlardan da olduk bence. Kendi adıma öyle olduğunu hissediyorum.

Kuzum öyle tabiki bu dunya imtihan dünyasi neticede bu olmasa baska kotu olaylar yasicaktik peygamber efendimiz de hep sinanmadi mi.. insallah obur dunyamiz guzellesir orda huzura ereriz bu dünya zaten hic bana gore degl hep soylerim ne kadar pislik adaletsizlik bencillk varsa burda..

Evet cnm haklısın ama olmayınca elden ne gelir sen elinden geleni yap da vardır elbet hayırlı bir zaman benim de cok iyiye gitmiyor bakalım ne olacak
Kuzum akarken biriktirmeye bak valla dikimin derdine ben calisirken hep parami kenara attim e gitti yoldu dikimdi kontroldü derken. Ah ahh su hayatimizdan caldiklari su durmun varya. Noluyo boyle resmen issizlik var sende cikmazsn insallah kuzum gencligimiz soldu valla gelecek kaygisindan

Aynen her adımımız gelecek kaygısı hem maddi hem Manevi bu olay zaten bizi bizden aldı Allah hepimizi tüm dertlerden kurtarsın inş

Canim tabiki hata ettik bi gunah isledik ama soyle etrafa bakiyorumda daha buyum gunah isleyenler var biz kendimizi bukadar iyiyip bitiriyoruzda biz pisman olduk tovbe ettik kendimizi bukadar yerden yere vurmayalim

evet canım aynen dediğin gibi pişman olmak samimi bi tövbe. elbette bunun vicdani yükü çok ağır eminimki şuradaki hepimiz buna karar verene kdr ne büyük bi zamandan geçtik hele benim yıllarımı aldı evliliğe hiçbir zaman ehil görmedim kendimi.. ama büyüdükçe öğrendim hayat denilen bu marotonda kimsenin vicdanına kalmamayı. isimlerinizi bilmiyorum hiçbirinizi tanımıyorum ama normal hayatımda bazen aklıma geldikçe şuradaki yazışmalar-konuşmalar çok duygulanıyorum. hepimiz aynı yanlışın içinde olmuş, ortak bir kederde buluşmuşuz. içimizde yanan yangınlarda, kopan fırtınalarda aynı ve hepiniz cani gönüldem duamdasınız kızlar artık inşallah üzülmek yok hepiniz, hepimiz inşallah çok mutlu oluruz

Hepimiz inş rahatlayıp huzura kavuşup sadece muhabbet etmeye buraya geliriz o anlar bi gelse çoluk çocuk yemek o bu dedikodu senin kayınvaliden onu dedi benimki bunu yaptı boyle şeylerden bahsetsek bian önce

Bugünler de geçecek ve hayattan ne bekliyorsak Allah da onu verecek her birimize inşallah. Hepimizin yüreği aslında o kadar çok masum ki olmasa, kötüyü düşünebilseydik zaten şu durumları bu psikolojiyi hiç yaşamazdık. O yüzden Allah yardım edecektir her birimize inanıyorum siz de inanın

cansın

Kızlar ben diyete basliyorum bugün sabahin korunde diyet diyerek uyandim eskiden inceciktm her isimi hizli hizli yapardim simdi hantallastigimi hissediyorum vericem o kilolari istemiyorum gitsinler
Ama vücudum 5 kilo versem alsam bile catlamaya müsait korkuyorum daha dogum bile yapmadim ama catlaklarim var. Gerci cok sukur sagligimiz olsun da kocamiz da adriana lima vucudu gormeyiversin. Arada bi yuruyus pilates yapcam. Akliniza gelirse sorun bana naptin yemiyosun dimi diye teftis edin beni rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…