- 10 Mart 2019
- 99
- 211
- 29
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.901
Günaydın hepimizin inşGünaydın kızlar günümüz aydın olsun
Gunaydin canim hepimiz icin guzell bi gun olsunGünaydın kızlar günümüz aydın olsun
Ben iyi hissettirdiğini sanmıştım ama yaşanmışlığı bildiğin için kalıcının varlığını yok sayıyor beynin o zaman kuzum. Ama kurtulacaksın bu durumdan en kısa zamanda Allah’ın izniyleİşte o hissettiğim bana kendimi iyi hissettirmiyo nasıl anlatsam bilemedim hiç işlem olmamış gibi derken iyi anlamda degil bu hissettiğim ay ben de bilemedim
İnş cnm inş hepimiz vakti geldikçe sıra sıra kurtuluruzBen iyi hissettirdiğini sanmıştım ama yaşanmışlığı bildiğin için kalıcının varlığını yok sayıyor beynin o zaman kuzum. Ama kurtulacaksın bu durumdan en kısa zamanda Allah’ın izniyle
İyi aksamlar bende buna yetistim :))Tünaydın kızlaar günaydın faslına yetişemedim :/
Ya canim valla sanirim bizdede var biraz sıkıntıkızlar hayat mı çok sıkıcı yoksa biz mi ?
bence hepsi biz de :) senin ilişkinde bir iyileşme var mı ?Ya canim valla sanirim bizdede var biraz sıkıntı
Ben artık kime ne diyeceğimi bilemiyorum biz mi hayat mı her halimize cok şükür tabi ama yorulduk artık cok Allah bian önce bu yükten bizi kurtarsın inşkızlar hayat mı çok sıkıcı yoksa biz mi ?
Kan geldi mı nasıl anladın çıkışın birinin gittiğini dur panik yapma sana Öyle geliyordur belkiKızlar kabız oldum ben biraz zorladım ve sanırım dikişin biri gitti çok kötüyüm ne yapacağım ben
2 hafta oldu kuzum açılmamış bir tarafta duruyor diğerleri sağlamkaçıncı günün
İnşallah bir şey olmamıştır2 hafta oldu kuzum açılmamış bir tarafta duruyor diğerleri sağlam