- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.881
Beynini bulandırma artık canım bence günün yaklaştıkça tedirgin olacaksın çünkü bunlar da eklenirse işin içinden çıkamazsın. Ayrıca hiç delik olmayan bir yapı olamaz saçma bence adet nasıl olacakmış. İdrar deliğini vajina sananlar var o yüzden aldırmaYaa başka konularda demişler ki ben hiç açıklık görmüyorum tamamen kapalı doktor anadan doğma yapıyormuş fln demişler oyle olması imkansız yaa bunalr nasıl boyle goruyo okdr emin olabiliyorlar okuyunca tereddüt ediyo insan bu sefer
Ben de anlayacaklarını düşünmüyorum doğrusu. İlişkiden sonra geçicide bi ihtimal iplerin ucu gözükebilir onunda çaresine bakılır. Bir de bakayım orana diyen erkekleri anlamıyorum bu çok saçma yaaa göstermem ki şahsen ben bakmak istese bileSanmıyorum nasıl anlasınalr ki
Anladım cnm ilkinde tuttu dimi senin. Bide zamanla deforme olur mu hiç sordun mu dr aEvet cnm hem Turgay beye hem de başka bir doktora gittim
Siz barıştınız mi cnm eşinle ben kaçırdım galiba orayiNapim kuzum kostrmacayla gecio günlerim is ariorum..Daisyyg benim fotomu gordun zaten iliskiden sonraki dikimden onceki.. hatrliomusun bilmiyorum da.
Bu arada sizi rahatlatiyim ben baya rahat iliskiye giriyorum artik
Dr un verdiği kâğıtta evlenene kadar jimnastik aletler yasak diyo nasıl kilo vercez ya2 2 buçuk Aydan sonra başla cnm ama bazılarının geç iyileşiyor iyileşme durumuna göre bak artık yürüyüş de bir sıkıntı olmaz da açma germe vs ilk zamanlar yok zaten hiç biliyorsundur
Bugün deneyeceğim şerbeti cnmSicak sulu serbet cok ise yariyo
Beynim gitgide bulanıyor İnan sanki şuan hiç işlem olamamış gibi hissediyorum kendimi gün yaklaştıkça oyle mi olacak yaBeynini bulandırma artık canım bence günün yaklaştıkça tedirgin olacaksın çünkü bunlar da eklenirse işin içinden çıkamazsın. Ayrıca hiç delik olmayan bir yapı olamaz saçma bence adet nasıl olacakmış. İdrar deliğini vajina sananlar var o yüzden aldırma
Ciddimisin ya çok sevindim bence zamanla alışcak ve açılacaj orası ilişkiye sık sık girdiginizdr açtırmayada gerek kalmaz inşallahNapim kuzum kostrmacayla gecio günlerim is ariorum..Daisyyg benim fotomu gordun zaten iliskiden sonraki dikimden onceki.. hatrliomusun bilmiyorum da.
AA evet cnm hatırladım unutmuştum onu bakayım tekrar. Cok sevindim adına ozmn gerek kalmayacak açtırmayaNapim kuzum kostrmacayla gecio günlerim is ariorum..Daisyyg benim fotomu gordun zaten iliskiden sonraki dikimden onceki.. hatrliomusun bilmiyorum da.
Evet cnm o kagıda bakmak lazım asıl ben Aradım azönce de bulamadım atmışım sanırımDr un verdiği kâğıtta evlenene kadar jimnastik aletler yasak diyo nasıl kilo vercez ya
Nasılım bilmiyorum ama cok şükür her halimizeAllaha sukur iyiyim canim sen nasilsin
Canm evt baristik yani zaten ayrilmadik kavgaliydik da ikna oldum yeniden bilmiyorum ya yaptysa da Allah bilsin artik cok yordu hayat beni gercekten artik hersey olumlu olsun istiyorum bi cizgi cekipSiz barıştınız mi cnm eşinle ben kaçırdım galiba orayi
Ciddimisin ya çok sevindim bence zamanla alışcak ve açılacaj orası ilişkiye sık sık girdiginizdr açtırmayada gerek kalmaz inşallah
Öyle gorunuyo bide iliskiden sonra baktigimda pütürlü oluyo o bölge acildigi icin olabilir alakasi varmi bilmiyorum ama sanirim giriyorum iliskiye. Sadece bi kere doktora gitcem hersey yolunda mi die o da para almaj icin insallah acmk istemez..AA evet cnm hatırladım unutmuştum onu bakayım tekrar. Cok sevindim adına ozmn gerek kalmayacak açtırmaya
Turgay beye gitsen gidemezmisin o hem olanı söyler sana için rahatkat en azındanCanm evt baristik yani zaten ayrilmadik kavgaliydik da ikna oldum yeniden bilmiyorum ya yaptysa da Allah bilsin artik cok yordu hayat beni gercekten artik hersey olumlu olsun istiyorum bi cizgi cekip
Öyle gorunuyo bide iliskiden sonra baktigimda pütürlü oluyo o bölge acildigi icin olabilir alakasi varmi bilmiyorum ama sanirim giriyorum iliskiye. Sadece bi kere doktora gitcem hersey yolunda mi die o da para almaj icin insallah acmk istemez..
Dugun ustu o kadar parayi doktora vermek cok zor bisey yani tam paraya ihtiyac olunan zaman..
Canim istanbul uzak bana zaten ucak bileti almaya kalksam 1000 tl ye yakin tutmazmiTurgay beye gitsen gidemezmisin o hem olanı söyler sana için rahatkat en azından
Oda doğtu kuzum biletler uçuktur şimdi ama bi fırsat bulupta gidersen turgay beye göster muhalkak. Dedğin gbi diğer doktorlar para uğruna açtırmak şart fln diyebilir güven olmuyo geröekten.Canim istanbul uzak bana zaten ucak bileti almaya kalksam 1000 tl ye yakin tutmazmi
Belki bikac aya istnabula gitme durumum olabilir kucuk bi ihtimal o zaman giderim.. ya zaten koyverdim artik nolursa olsun napim
İnşallah bu şekilde devam eder kuzum inşallahBeynim gitgide bulanıyor İnan sanki şuan hiç işlem olamamış gibi hissediyorum kendimi gün yaklaştıkça oyle mi olacak ya
Allahın bugunune sükurler olsun canim allah daha iyi edicek insallah umutsuzluga kapilmaNasılım
Nasılım bilmiyorum ama cok şükür her halimize
İnsallh gerek olmaz actirmaya canimCanm evt baristik yani zaten ayrilmadik kavgaliydik da ikna oldum yeniden bilmiyorum ya yaptysa da Allah bilsin artik cok yordu hayat beni gercekten artik hersey olumlu olsun istiyorum bi cizgi cekip
Öyle gorunuyo bide iliskiden sonra baktigimda pütürlü oluyo o bölge acildigi icin olabilir alakasi varmi bilmiyorum ama sanirim giriyorum iliskiye. Sadece bi kere doktora gitcem hersey yolunda mi die o da para almaj icin insallah acmk istemez..
Dugun ustu o kadar parayi doktora vermek cok zor bisey yani tam paraya ihtiyac olunan zaman..
İşte o hissettiğim bana kendimi iyi hissettirmiyo nasıl anlatsam bilemedim hiç işlem olmamış gibi derken iyi anlamda degil bu hissettiğim ay ben de bilemedimİnşallah bu şekilde devam eder kuzum inşallah