gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Yirtilir canim canin acir belki ama yirtilir

Kızlar bu kabızlık mahvetti beni ilaç bağırsak tembelliği yapmış napsam olmuyo kaç defa zorladım orayi galiba flep tutmayacak

canım ılık tarzı bol su tüket muhakkak çalıştırıyor aç karnına büyük bi suyla başla güne ve siyah kayısı normalde kabız olanlar bile siyah kasıyla çıkıyor

Kizlar bugün bende kabiz oldum ya cikamiyorum naptysam kayisi fln da evde yok simdi.. o surup duruyo benim hic acmamstm icsen reźil olrmuym ya birden ishal yapiyomu? Güvenemiyorum

Kizlar bugün bende kabiz oldum ya cikamiyorum naptysam kayisi fln da evde yok simdi.. o surup duruyo benim hic acmamstm icsen reźil olrmuym ya birden ishal yapiyomu? Güvenemiyor
Beni ishal yapmadı cnm yani afedersiniz sadece büyük tuvaletimi yapmamı kolaylaşırdı bana eczacı demişti zaten sadece büyük tuvaletin çıkışını kolaylaştırır senden demişti ama demek ki bazı kişilere daha fazla etki ediyor kusura bakmayın açıkça yazmak zorunda kaldım anlatmak için

canım ılık tarzı bol su tüket muhakkak çalıştırıyor aç karnına büyük bi suyla başla güne ve siyah kayısı normalde kabız olanlar bile siyah kasıyla çıkıyor
Evet bol su ile başla direk hatta içine biraz limon sık suyun
Onu zaten normalde de hep yaparım ama surup tembellestirmis iyice bağırsakları

Mevsim geçişi canım her yer hastalık bence ondan değildir korkma geçmiş olsun
Galiba başka birseyden kaptım canım teşekkür ederim
Yok canim enfeksiyon riski olamaz baska biseydendir o
2 haftadan sonra enfeksiyon riski yokmuş aslında biliyorum canım ama diken üstünde olunca bide ilk günden beri enfeksiyon kaparsam gece ateşlenirsem korkusu bende hemen ona bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…