gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar birşey sorucam gecici işlemd eerkek oraya baktığında işlemi anlar mı ?
Yapılan işleme göre değişir bir arkadaş kendine bakmıştı sanki işlem yok ben napcam şimdi diye evham yapmıştı ama arkadan dikilmiş kanaması da olmuştu dikiş gözükmemişti ama baktırmamak en mantıklısı bence

Kalin dikmesi icin bi kac kat flep yapmasi gerkiyo kalin diktiginden eminmisin sen canim tutmadigi icin belki cift kat yapmistir oyle yaptiranlarda cok canim tutsunda onemli olan o
Evet canım tutmadıgı için kalın dikti ve en az iki kat dikmiştir çünkü keserken dikerken hep hissettim bakmaya calısırken de belki tam açamadıgımdan deligi göremedim sonucta bi delik var ama çok minik belliki ama inşallah cinsel birleşme saglanır ve bu kalın olan sey yırtılır yırtılmazsa sıkıntı büyük

BEnce de canım en mantıklısı baktırmamak :)
Aman diyeyim kuzum dikkat et bakmasın bir zahmet geçicinin bakarak anlaşılması ihtimali kalıcıdan daha yüksekmiş tabi kalıcıdada 3 ay geçince anlaşılması zorlaşıyormuş yinede jinekologlar ve adli tabipler ikisinide anlayabilirlermiş mallesef araştırma sonuçlarım böyle

En kötü ihtimal açtırırsın yapısı böyleymiş demek ki deyip şimdiden kendini sıkıntıya sokma canım

Elbet delik bırakmıştır cnm olmaması imkansız gibi birsey her sey kolayca olur inş önce tutsun bence bunu düşün ve tuttu dedikten doktora sorarsın zaten nasıl bir durum olduğunu açıklar

canım ben de her akşam ateşlenme oluyor ama işlemden değildir yani enfeksiyon falan yoksa
Yok cnm ne gibi sorun çıkacak ki Kimse buna bağlayamaz yani bu konuyu
Yok canm korkma maksimum ne yapabilirler ilac yazar gonderir enfeksiyondan kaynaklidir belki dicem ama kimsenin basina gelmedi simdiye kadar sanmiyroum
Çok teşekkür ederim kızlar bugün içinde yine ateşlenme oldu ama neden oluyor bilmiyorum enfeksiyon riski kalmamış olması gerekiyor 1 ay oldu başka bir enfeksiyon belki de

kızlar bende arabaya binmeye başladım ama dikkat çekiyorum yan yan oturunca bi tuhaf oluyor yarın 3. haftam dolacak arabaya oturanlar yada kullananlar nasıl yapıyorsunuz ya
O sıkıntı ya ben de araba kullanmıyorum birşey olacak diye şimdilik toplu taşıma kullanıyorum 6. haftadan sonra kullanacağım bakalım zor süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…