- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.821
Yapılan işleme göre değişir bir arkadaş kendine bakmıştı sanki işlem yok ben napcam şimdi diye evham yapmıştı ama arkadan dikilmiş kanaması da olmuştu dikiş gözükmemişti ama baktırmamak en mantıklısı benceKızlar birşey sorucam gecici işlemd eerkek oraya baktığında işlemi anlar mı ?
Canim ben iki ayim dolduktan sonra banyoyu sicak suyla yaptim ve oturmaya basladimkızlar bir hafta sonra iki ay olacak şu oturarak banyo ve sıcak suyla ne zaman yapılıyordu
Yok canim onunla alakasi olmazKızlar hergün ayrı bir dert ile geliyorum ama dün gece çok ateşledim korkumdan kimseye birşey diyemedim bu işlem ile ilgili olabilir mı ya da hastaneye gidersem bir sorun çıkar mı diye asistans yazdım ama çok korkuyorum tekrar olursa diye
Canim gecici islem de bakilsa anlasilir bence ya dikisli oldgu icin cunku sey duymustum gecicide direk iliskiye girmek gerekiyomusKızlar birşey sorucam gecici işlemd eerkek oraya baktığında işlemi anlar mı ?
BEnce de canım en mantıklısı baktırmamak :)Yapılan işleme göre değişir bir arkadaş kendine bakmıştı sanki işlem yok ben napcam şimdi diye evham yapmıştı ama arkadan dikilmiş kanaması da olmuştu dikiş gözükmemişti ama baktırmamak en mantıklısı bence
Canim bakmamasi icin bi bahane bulsan iyi olur ama baksa anlar mi bilemiyorum bugüne kadar anlayan olmadı sanirimKızlar birşey sorucam gecici işlemd eerkek oraya baktığında işlemi anlar mı ?
Evet canım tutmadıgı için kalın dikti ve en az iki kat dikmiştir çünkü keserken dikerken hep hissettim bakmaya calısırken de belki tam açamadıgımdan deligi göremedim sonucta bi delik var ama çok minik belliki ama inşallah cinsel birleşme saglanır ve bu kalın olan sey yırtılır yırtılmazsa sıkıntı büyükKalin dikmesi icin bi kac kat flep yapmasi gerkiyo kalin diktiginden eminmisin sen canim tutmadigi icin belki cift kat yapmistir oyle yaptiranlarda cok canim tutsunda onemli olan o
Aman diyeyim kuzum dikkat et bakmasın bir zahmet geçicinin bakarak anlaşılması ihtimali kalıcıdan daha yüksekmiş tabi kalıcıdada 3 ay geçince anlaşılması zorlaşıyormuş yinede jinekologlar ve adli tabipler ikisinide anlayabilirlermiş mallesef araştırma sonuçlarım böyleBEnce de canım en mantıklısı baktırmamak :)
En kötü ihtimal açtırırsın yapısı böyleymiş demek ki deyip şimdiden kendini sıkıntıya sokma canımEvet canım tutmadıgı için kalın dikti ve en az iki kat dikmiştir çünkü keserken dikerken hep hissettim bakmaya calısırken de belki tam açamadıgımdan deligi göremedim sonucta bi delik var ama çok minik belliki ama inşallah cinsel birleşme saglanır ve bu kalın olan sey yırtılır yırtılmazsa sıkıntı büyük
İnsan psikolojik olarak kötü olunca hastalığa fln daha çabuk bulaşıyor sanırım yaa kolumu kaldıracak halim yoktu bugün benim kendime gelmeye çalışıyorumkızlarrr napıyonuz
Elbet delik bırakmıştır cnm olmaması imkansız gibi birsey her sey kolayca olur inş önce tutsun bence bunu düşün ve tuttu dedikten doktora sorarsın zaten nasıl bir durum olduğunu açıklarEvet canım tutmadıgı için kalın dikti ve en az iki kat dikmiştir çünkü keserken dikerken hep hissettim bakmaya calısırken de belki tam açamadıgımdan deligi göremedim sonucta bi delik var ama çok minik belliki ama inşallah cinsel birleşme saglanır ve bu kalın olan sey yırtılır yırtılmazsa sıkıntı büyük
canım ben de her akşam ateşlenme oluyor ama işlemden değildir yani enfeksiyon falan yoksa
Yok cnm ne gibi sorun çıkacak ki Kimse buna bağlayamaz yani bu konuyu
Çok teşekkür ederim kızlar bugün içinde yine ateşlenme oldu ama neden oluyor bilmiyorum enfeksiyon riski kalmamış olması gerekiyor 1 ay oldu başka bir enfeksiyon belki deYok canm korkma maksimum ne yapabilirler ilac yazar gonderir enfeksiyondan kaynaklidir belki dicem ama kimsenin basina gelmedi simdiye kadar sanmiyroum
O sıkıntı ya ben de araba kullanmıyorum birşey olacak diye şimdilik toplu taşıma kullanıyorum 6. haftadan sonra kullanacağım bakalım zor süreçlerkızlar bende arabaya binmeye başladım ama dikkat çekiyorum yan yan oturunca bi tuhaf oluyor yarın 3. haftam dolacak arabaya oturanlar yada kullananlar nasıl yapıyorsunuz ya
Mevsim geçişi canım her yer hastalık bence ondan değildir korkma geçmiş olsunÇok teşekkür ederim kızlar bugün içinde yine ateşlenme oldu ama neden oluyor bilmiyorum enfeksiyon riski kalmamış olması gerekiyor 1 ay oldu başka bir enfeksiyon belki de
Ben otururken boynum tutulmuş belime doğru acıyo eğilirken fln demiştim cnmkızlar bende arabaya binmeye başladım ama dikkat çekiyorum yan yan oturunca bi tuhaf oluyor yarın 3. haftam dolacak arabaya oturanlar yada kullananlar nasıl yapıyorsunuz ya